Barion Pixel

Fórum

Ahhoz, hogy hozzászólást írj, kérlek !

SSSH! – 1.Évfolyam 2.Negyedév

Előző3. oldal (összesen 3)

Egyeztetések után úgy döntöttünk, elindítjuk a szokásos postai utat.

Köszönet a pozitív és segítőkész felajánlásokért az átadás megszervezése kapcsán, tök jófejek vagytok!

A jövőben jó tudni, hogy ez a régi eleme ennek a világnak szinte hagyomány lett és az egymás segítése valós dolog a whisky közegben!

Elindultak a dobozok, kettő per fő, július és augusztus tematika. Légyszi figyelje mindenki a maga postását, dobozát, stb:)

Pár nap múlva amikor már biztosan landoltak mindenkinél a cuccok, jövünk a dátummal, mikor üljünk le élőhöz, akárhányan is!

Valószínüleg a nagy meleg ismét befolyásolja a dolgokat, de addig is ha van javaslat dátumra, jöhet!

Első opció: augusztus 6. Csütörtök?

Pernecker Bálint – SWC reagált erre a bejegyzésre.
Pernecker Bálint – SWC

Nekem jó az aug. 6.

Csomag megjött.

Aug. 6. nekem is jó. 

Sziasztok! Én sztem még a James Eadie hanganyagos hírlevelet sem kaptam meg. Azt el tudnátok küldeni, Norbi? Az élő időpont nem lesz jó, nyaralok, de ilyen dögmelegben nekem amúgy se csúszik a whisky,szóval felvételről pótlom a sessiont az első érkező hidegfront után 😁.

Nekem is megjött a pakk, ismételten köszönöm. Az aug 6 nekem necces de sosem voltam még ennél közelebb hozzá hogy jó legyen, szóval még az is lehet hogy pont jó lesz 😀 

Sziasztok! Megérkezett a pakk, köszönöm!
A hírlevelet nem kaptam meg, spamben sincs.
Köszönöm!

Felmondtam a James Eadie hanganyagot, nem kell aggódni ha valaki aggódott volna…megmaradt a három óra:) szétbontottam, vasárnap a tervek szerint kimegy, majd jelzek, postaládákat figyelni.

Remélhetőleg mindenki megkapta a két dobozt azóta, és van egy augusztus 6, kijelölt napnak, azt gondolom ezt a vasárnapi Hírlevélben fixaljuk vagy legalábbis benne lesz melyik nap tudunk online kóstolni. Ha a kánikula miatt az a javaslat, hogy kicsit később, azt még azért tegyétek meg, igyekszem flexibilis lenni.

Sziasztok, hozzám is megjött a pakk.

Igyekszem augusztus 6-án részt venni, de nem 100 százalék.

A JE hang anyagot várom már nagyon, kóstolnám szívesen. 🙃

Kiment a hanganyag, ha nem látod a mailt, csekkold a számot, ha egyáltalán nem találod, jelezz.

Szintén ha a hangfájlok nem nyithatók.

Augusztus 6. Este 8 órára írtam be a közös online-t.

Bármi kérdés, kérés, lelkendezés milyen jó a James Eadie..jöhet:)

Kiment a holnapi, augusztus 6. Este 8 órára tervezett online tasting linkje.

Zoom, szokásos módon. Aki tud jönni annak örülünk, aki nem, majd kapja a felvételt később.

Ha bármi gond van az emailekkel, pl nem kaptad meg, vagy nem jó a link, stb jelezzétek itt vagy az info kukacon! 

A terv laza, a résztvevőkkel közösen döntjük el a felvétel elején, hogy haladunk-e a dobozok sorrendje és tartalma mentén, az azokhoz kapcsolt tematika alapján, vagy session módba kapcsolunk és dramonként csípjük ki a cuccot:)

Esetleg tudja már valaki, hogy tud-e jönni ma este 8-kor az online-ra?

Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.08.06., 11:03 de.

Esetleg tudja már valaki, hogy tud-e jönni ma este 8-kor az online-ra?

Sziasztok, sajnos nekem nem lesz jó a mai időpont.

Jó kóstolást mindenkinek, aki részt tud venni.

Szia! Én leszek

Én is

Én is leszek.

Én is tevezem

Leszek én is. 

Én is leszek 😎

3. dobozra nekem aug. 14. utáni időpont lenne jó, addig whiskymentes helyen leszek 😀

Köszi tegnap aki tudott jönni, kötelező jelleggel hoztuk a három órát:))

Tegnap a 3.dobozt toltuk, a többieknek mondom, hogy ez az a box amiben az Old Orkney – Cragganmore – Tomatin – Teuchter – Secret vonal van.

A következő kör is felmerült, erre a következő lehetőségek merülnek fel nálunk szervezési oldalon:

AUGUSZTUS 14-15-16.

Ha csak egy-két ember jön, már tudunk beszélgetni és lesz felvétel, de jó lenne ha többen lennénk:)

A tegnapi session felvételét hamarosan küldjük ki SSSH hírlevél emailben. A dramokrról most azért nem írok, hogy ne vegyem el senki elől a felfedezés örömét:) De..jók voltak:)

Megnyitott a 3. Negyedév szoba.

Alapból ennek a körnek a résztvevői, Ti, akik olvassátok ezt a topikot és az 1.2 köreiben benne vagytok, biztonsági alapon – ne maradjon ki senki az rakodik közül, listán vannak.

Ez azt jelenti, hogy külön nem kell jelentkezned, majd automatikusan megy ki az aktuális, szokásos hirlevél.

ABBAN AZ ESETBEN JELEZZ, ITT, HA BIZTOSAN TUDOD, HOGY A KÖVETKEZŐ KÖRT KIHAGYOD.

Igy tudunk az újaknak a helyekkel gazdálkodni.

Semmi presszió, mindenkmi maga dönt jön- e továbbra is, vagy most pihen, kihagyja, befejezi, stb

Nyilván benne marad a Hirlevél listában, így a jövőben is fog tudni tájékozódni és visszatérni.

Tehát mégegyszer, nektek most nem kell tenni semmit ha jönnének a harmadik negyedévre is, de ha skip, na akkor azt kérlek jelezd, hogy segitsd vele a logisztikánk:)

LA reagált erre a bejegyzésre.
LA

Sziasztok!

Én skippelem most a negyedévet

Whiskycentrum reagált erre a bejegyzésre.
Whiskycentrum

Sziasztok! Köszönöm, én most tartok egy kis pihenőt, átadva másnak is a lehetőséget!

Whiskycentrum

Hello

Valószinüleg holnap kimegy a múlt heti hanganyag a kóstolóról,

Egyben küldjük majd a linket a 2026 AUGUSZTUS 14 20.00 órakor tartandó online kóstolóhoz a harmadik dobozhoz.

Volt egy csütörtöki ötlet de sajnos nem leszünk aznap elérhetők ezért péntekre tettük. Bízunk benne, hogy leszünk egy páran!

Ha tudod már, hogy esetleg tudsz jönni, jelezd. 

Alternatíva jelen esetben még a szombat vagy a vasárnap lehet..

De lehetőség szerint maradnának a pénteknél:)

Sziasztok, 

következő negyedévben én is tartok egy kis szünetet.

Köszönöm.

Sziasztok!

Péntek 20:00 tökéletes:)

Whiskycentrum

Kiment a hírlevél, benne a pénteki kóstoló linkje.

Ugyancsak benne a múlt heti hanganyag.

Ha bárkinek gondja van a linkekkel, írjon. 

PÉNTEKEN TALI:)

Nálam a hírlevélben nincs link a hanganyag gombnál.

Idézet tőle: Dávid Szalay ekkor: 2026.08.11., 4:55 du.

Valóban..

”szokásos”…

Elnézést, reggel legkésőbb kimegy mindenkinek sima CENTRUMOS emailben!

Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.08.07., 10:05 de.

Megnyitott a 3. Negyedév szoba.

Alapból ennek a körnek a résztvevői, Ti, akik olvassátok ezt a topikot és az 1.2 köreiben benne vagytok, biztonsági alapon – ne maradjon ki senki az rakodik közül, listán vannak.

Ez azt jelenti, hogy külön nem kell jelentkezned, majd automatikusan megy ki az aktuális, szokásos hirlevél.

ABBAN AZ ESETBEN JELEZZ, ITT, HA BIZTOSAN TUDOD, HOGY A KÖVETKEZŐ KÖRT KIHAGYOD.

Igy tudunk az újaknak a helyekkel gazdálkodni.

Semmi presszió, mindenkmi maga dönt jön- e továbbra is, vagy most pihen, kihagyja, befejezi, stb

Nyilván benne marad a Hirlevél listában, így a jövőben is fog tudni tájékozódni és visszatérni.

Tehát mégegyszer, nektek most nem kell tenni semmit ha jönnének a harmadik negyedévre is, de ha skip, na akkor azt kérlek jelezd, hogy segitsd vele a logisztikánk:)

Sziasztok, végül fájó szívvel de én is kihagyom a következő negyedévet.

Jó kóstolást mindenkinek aki részt fog venni. 💪🏻

Sziasztok,

én is kiszállok egyelőre. Sem idővel,sem lendülettel nem bírom a tempót!

Kicsit a whisky háttérbe szorult az utóbbi időben nálam.

Nektek további szuper sorokat kívánok! 🫶

Whiskycentrum
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.08.11., 5:05 du.
Idézet tőle: Dávid Szalay ekkor: 2026.08.11., 4:55 du.

Valóban..

”szokásos”…

Elnézést, reggel legkésőbb kimegy mindenkinek sima CENTRUMOS emailben!

A kiküldött hanganyag fájl kapcsán:

A jelek szerint túl nagy a mérete, ezért hiába lett beillesztve a gomb alá, nem tudod megnyitni.

Megnézzük mi a jobb, tömörités, vágás vagy kiküldeni más formában egyénileg..ez hamarosan kiderül.

Holnap tali:)

Sziasztok!

A következő negyedévet én is kihagyom, perpill annyi a dolog, hogy csak szaporodnak a minták és nem érek oda sehova. 🙂 

Ettől függetlenül kíváncsian várom mit hoz a következő 1-2-3 hónap újdonságok, egyebek tekintetében, szóval az aktivitás azért marad amennyire lehet. 

Szép napot!

Sziasztok!

A secret samplek mik voltak a mostaniban? 

Jövök a 3. Negyedévre is.

üdv,

Don 

Idézet tőle: Don – Whisky Kartell ekkor: 2026.08.13., 9:33 du.

Sziasztok!

A secret samplek mik voltak a mostaniban? 

Jövök a 3. Negyedévre is.

üdv,

Don 

Abban a pakkban amiben az Old Orkney, Cragganmore, Tomatin, Teuchter volt a Secret Sample a Bunnahabhain 12 Year Old C.Dully Selection volt.

A másik az ma este fog “kiderülni”, este 8-tőlünk online tasting, zárjuk a negyedévet!

Mindenkinek jelzem, kiment most újra ugyanaz a hirlevél ami pár napja. Egyetlen különbség van benne, hogy most két gomb van benne, sikeresen kettévágták a hosszú hanganyagot.

Szóval ne töröld automatikusan, ugyanaz a hirlevél de mégsem ugyanaz:)

Akinek esetleg nem működne a mai meetinghez az emailben lévő link, az próbáljon meg a meeting ID-vel csatlakozni a Zoomon belül. Nekem így működött.

Szolgálati közlemény

A tegnap este kisebb technikai kihivásain elvérezve – de legalább akik jöttek bejutottak a szobába:) – a kóstoló hanganyagát nem sikerült rögzíteni.

Semmi pánik.

Hamarosan kitűzünk egy időpontot, hogy aki nem tudott tegnap jönni, annak is meglegyen a hanganyag, illetve majd adott napon akár csatlakozva online élőben pótolja.

Az estről?

Mit is mondhatnék..”szellemes” volt, “emocionális”, “privát”, “szerelmes”, “szűzies”..mondjuk úgy, szabadjára engedtük az érzelmeinket a múlt, Perthshire, a Glenturret, az Aberfeldy, a rágmúlt Lowland és egy vidéki szolgálólány tekintetében.

Jó volt:)

És bár Dávid józanságát megőrizve próbálta belőlem kihúzni, amennyire lehetett tartottam magam a 3.Negyedév tervezett dramjairól…:)

Viszont hétfőtől átevezünk az új szobába, ott majd lesznek infók, ezt pedig amíg ki nem derül, hogy a többiekkel mikor tudjuk pótolni a rögzítés hiányából fakadó tastinget, nyitva hagyjuk.

Mi volt a tegnapi secret sample?

Idézet tőle: Don – Whisky Kartell ekkor: 2026.08.15., 9:36 de.

Mi volt a tegnapi secret sample?

Bladnoch 35 yo

Don – Whisky Kartell reagált erre a bejegyzésre.
Don – Whisky Kartell

Bitang finom volt

Idézet tőle: Don – Whisky Kartell ekkor: 2026.08.15., 4:22 du.

Bitang finom volt

A jelek szerint ez volt az egész sor kedvence, szinte minden visszajelzés erről szól.

Valóban, nagyszerű Bladnoch, nem igazán találni már ilyeneket manapság. Örülök, hogy ízlett:)

KIMENT A HARMADIK NEGYEDÉV HÍRLEVÉL!

Az email az eredeti, év elején összeállt nagy SSSH csoportnak ment ki, ezért figyeljen aki nem akar lemaradni mert nem 26 ember kapott levelet..:)

A kommunikáció elindult a másik, a negyedévnek dedikált Fórum szobában: 1.Évfolyam 3.Negyedév a szoba neve. Mostantól ezzel a negyedévnek ott fogunk foglalkozni.

Az ebben a szobában futó második negyedév zárásához már csak egyetlen dolog van. Mivel nem jött ajánlat pótolandó a rögzítésre nem került legutóbbi kóstolót, ezért felmondom a hanganyagot külön, és a szokásos ódon csatolt formában, a csoport hírlevelében belül kimegy.

Most tehát, irány a méásik szoba, kezdődik az őszi turnus hamarosan!

Előző3. oldal (összesen 3)

Termékeink brandek szerint

Alistair Walker Whisky CompanyAlistair Walker Whisky Company Auldecole SpiritsAuldecole Spirits BlackadderBlackadder Blind SummitBlind Summit C.Dully SelectionC.Dully Selection Chorlton WhiskyChorlton Whisky Decadent DrinksDecadent Drinks James EadieJames Eadie Keeble Cask (Fragrant Drops)Keeble Cask (Fragrant Drops) Sördoktor The RootsThe Roots WhiskyAGEWhiskyAGE Woodrow's of EdinburghWoodrow’s of Edinburgh