SSSH! – 1.Évfolyam 2.Negyedév
Idézet tőle: Dávid Szalay ekkor: 2026.05.14., 1:45 du.Sziasztok!
Részemről nincs változás, nem jó a június 06, sajnos.
Sziasztok!
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.05.14., 2:30 du.Idézet tőle: Dávid Szalay ekkor: 2026.05.14., 1:45 du.Sziasztok!
Sajnáljuk:(
De egyszer összejön!;) legközelebb
Idézet tőle: Dávid Szalay ekkor: 2026.05.14., 1:45 du.Sziasztok!
Sajnáljuk:(
De egyszer összejön!;) legközelebb
Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.05.14., 8:01 du.Sziasztok! Részemről ok az időpont ott leszek!
Sziasztok! Részemről ok az időpont ott leszek!
Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.05.14., 8:06 du.🙂
🙂
Idézet tőle: Knap Ádám – SWC ekkor: 2026.05.14., 8:19 du.Sziasztok! Nekem továbbra sem alkalmas az időpont! Majd legközelebb. 🙂
Sziasztok! Nekem továbbra sem alkalmas az időpont! Majd legközelebb. 🙂
Idézet tőle: LA ekkor: 2026.05.16., 9:19 du.Sajnos nem lesz jó a dátum. 😞
Bízok benne hogy lesz még hasonló rendezvény amin részt tudok venni.
Sajnos nem lesz jó a dátum. 😞
Bízok benne hogy lesz még hasonló rendezvény amin részt tudok venni.
Idézet tőle: Kiszély Péter – BPWT ekkor: 2026.05.18., 8:23 du.Sajnos nekem sem lesz jó az új dátum. Remélem lesz még hasonló. 🙂
Sajnos nekem sem lesz jó az új dátum. Remélem lesz még hasonló. 🙂
Idézet tőle: Galambos Szabolcs ekkor: 2026.05.24., 8:02 du.Sziasztok, azt lehet tudni, hogy akik nem tudnak jelen lenni személyesen a Mélypontban, azok milyen sort kapnak? 🙂 Köszi!
Sziasztok, azt lehet tudni, hogy akik nem tudnak jelen lenni személyesen a Mélypontban, azok milyen sort kapnak? 🙂 Köszi!
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.05.25., 8:46 de.Idézet tőle: Galambos Szabolcs ekkor: 2026.05.24., 8:02 du.Sziasztok, azt lehet tudni, hogy akik nem tudnak jelen lenni személyesen a Mélypontban, azok milyen sort kapnak?
Köszi!
Utolsó állás szerint Te pl jelezted, hogy tudsz jönni..:)
A többieknek majd az SSSH Hírlevélben jelezzük a mit és hogyant. A kinálat James Eadie lesz nyilván:)
Idézet tőle: Galambos Szabolcs ekkor: 2026.05.24., 8:02 du.Sziasztok, azt lehet tudni, hogy akik nem tudnak jelen lenni személyesen a Mélypontban, azok milyen sort kapnak?
Köszi!
Utolsó állás szerint Te pl jelezted, hogy tudsz jönni..:)
A többieknek majd az SSSH Hírlevélben jelezzük a mit és hogyant. A kinálat James Eadie lesz nyilván:)
Idézet tőle: Galambos Szabolcs ekkor: 2026.05.25., 10:12 de.Igen, szerencsére ott leszek, csak próbáltam hintet szerezni, hogy mit kóstoljak a helyszínen! 😉
Igen, szerencsére ott leszek, csak próbáltam hintet szerezni, hogy mit kóstoljak a helyszínen! 😉
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.05.25., 11:13 de.Idézet tőle: Galambos Szabolcs ekkor: 2026.05.25., 10:12 de.Igen, szerencsére ott leszek, csak próbáltam hintet szerezni, hogy mit kóstoljak a helyszínen!
![]()
Ja:) akkor lehet nem voltunk elég jók megfogalmazni.
Ha ott leszel, aki jön az SSSH-ból, az amit ott kóstol, az lesz az SSSH 1.2.1 sora.
Tehát ha élőben kóstolsz ott, akkor nem az online előadás és a postai út a dobozzal, hanem amit ott szelektálsz magadnak.
De pl hozhatod ha van szabad dobozod, és ha nem akarod ott meginni, akkor el is viheted. De majd ezekről hamarosan úgyis írunk hírlevelet.
Idézet tőle: Galambos Szabolcs ekkor: 2026.05.25., 10:12 de.Igen, szerencsére ott leszek, csak próbáltam hintet szerezni, hogy mit kóstoljak a helyszínen!
![]()
Ja:) akkor lehet nem voltunk elég jók megfogalmazni.
Ha ott leszel, aki jön az SSSH-ból, az amit ott kóstol, az lesz az SSSH 1.2.1 sora.
Tehát ha élőben kóstolsz ott, akkor nem az online előadás és a postai út a dobozzal, hanem amit ott szelektálsz magadnak.
De pl hozhatod ha van szabad dobozod, és ha nem akarod ott meginni, akkor el is viheted. De majd ezekről hamarosan úgyis írunk hírlevelet.
Idézet tőle: Tamás Kádár ekkor: 2026.06.06., 3:00 du.Sziasztok,
Sajnos – az eredeti tervvel ellentétben – ma nem fogok tudni részt venni Mélypontban a személyes kóstolón. 🙁
Aki ott lesz, annak jó kostolást kívánok.
Tamás
Sziasztok,
Sajnos – az eredeti tervvel ellentétben – ma nem fogok tudni részt venni Mélypontban a személyes kóstolón. 🙁
Aki ott lesz, annak jó kostolást kívánok.
Tamás
Idézet tőle: Loach ekkor: 2026.06.07., 9:03 de.Szia Norbi,
sajnos a Google Drive-ba elhelyezett dokumentumot, ahol is jeleznünk kellene az Eadie féle sorunk összetételét, nem osztottad meg velünk. Legalábbis velem biztos nem, ezért azt elérni nem tudom. 😊
Üdv,
Gábor
Szia Norbi,
sajnos a Google Drive-ba elhelyezett dokumentumot, ahol is jeleznünk kellene az Eadie féle sorunk összetételét, nem osztottad meg velünk. Legalábbis velem biztos nem, ezért azt elérni nem tudom. 😊
Üdv,
Gábor
Idézet tőle: Márton János – One more dram ekkor: 2026.06.07., 9:41 de.Nálam is hasonló a helyzet: „sajnáljuk, ez a dokumentum nincs közzétéve”
de lehet, hogy csak valami rendszerhiba, szóval várok türelemmel 🙂 aki résztvett a tegnapi eseményen meséljen majd! a dramok kiválasztásánál is segíthet 😀 🙂
Nálam is hasonló a helyzet: „sajnáljuk, ez a dokumentum nincs közzétéve”
de lehet, hogy csak valami rendszerhiba, szóval várok türelemmel 🙂 aki résztvett a tegnapi eseményen meséljen majd! a dramok kiválasztásánál is segíthet 😀 🙂
Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.06.07., 9:46 de.Sziasztok!
Szuper volt a kóstoló szuperek voltak a JE tételek! Sajnos korán kellett távoznom, de köszönöm mégegyszer a szervezést!
Sziasztok!
Szuper volt a kóstoló szuperek voltak a JE tételek! Sajnos korán kellett távoznom, de köszönöm mégegyszer a szervezést!
Idézet tőle: Loach ekkor: 2026.06.07., 10:38 de.Továbbá írtad, hogy a hírlevél érkezésekor már elérhető lesz a webshopban az egész Eadie kínálat, de én összesen csak két Eadie kiadást találtam…🙈
Továbbá írtad, hogy a hírlevél érkezésekor már elérhető lesz a webshopban az egész Eadie kínálat, de én összesen csak két Eadie kiadást találtam…🙈
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.06.07., 4:23 du.Épp a tegnapi kóstolót heverjuk ki..elnézést;)
Ha minden igaz a palackok választáshoz már elérhetők.
A nyilvánosság pedig holnap fer hozza, addig szabad a pálya;)
Épp a tegnapi kóstolót heverjuk ki..elnézést;)
Idézet tőle: tamas.molnar ekkor: 2026.06.08., 8:50 de.Esetleg az űrlapon nem lehetne jelezni a tételeknél, hogy melyik palack melyik sorozathoz tartozik? Nagyon megkönnyítené a választást, és átlátható lenne.
Esetleg az űrlapon nem lehetne jelezni a tételeknél, hogy melyik palack melyik sorozathoz tartozik? Nagyon megkönnyítené a választást, és átlátható lenne.
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.06.08., 8:55 de.Idézet tőle: tamas.molnar ekkor: 2026.06.08., 8:50 de.Esetleg az űrlapon nem lehetne jelezni a tételeknél, hogy melyik palack melyik sorozathoz tartozik? Nagyon megkönnyítené a választást, és átlátható lenne.
Benne van a nevukben, de mar el tudod olvasni a kinalatnan is.
AHighland, Speyside,Islay nincs nevvel jelolve hogy core de ez a harom az.
Idézet tőle: tamas.molnar ekkor: 2026.06.08., 8:50 de.Esetleg az űrlapon nem lehetne jelezni a tételeknél, hogy melyik palack melyik sorozathoz tartozik? Nagyon megkönnyítené a választást, és átlátható lenne.
Benne van a nevukben, de mar el tudod olvasni a kinalatnan is.
AHighland, Speyside,Islay nincs nevvel jelolve hogy core de ez a harom az.
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.06.08., 8:56 de.https://whiskycentrum.hu/marka/james-eadie/
Idézet tőle: Loach ekkor: 2026.06.08., 10:09 de.Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.06.07., 4:23 du.Épp a tegnapi kóstolót heverjuk ki..elnézést;)
Ezt meg lehet érteni 😀 Sajnálom, hogy kimaradt, biztos nagyon szuper volt!
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.06.07., 4:23 du.Épp a tegnapi kóstolót heverjuk ki..elnézést;)
Ezt meg lehet érteni 😀 Sajnálom, hogy kimaradt, biztos nagyon szuper volt!
Idézet tőle: Pongracz.Mate ekkor: 2026.06.08., 11:14 du.Idézet tőle: tamas.molnar ekkor: 2026.06.08., 8:50 de.Esetleg az űrlapon nem lehetne jelezni a tételeknél, hogy melyik palack melyik sorozathoz tartozik? Nagyon megkönnyítené a választást, és átlátható lenne.
Az egyszerűség kedvéért:
Core: Islay, Speyside, Highland
Small Batch: Dalmunach 9, Tamnavulin 11
Distilleries: Cardhu 9, Craigellachie 11, Dalmore 10, Dufftown 13, Glen Spey 12, Laphroaig 10, Strathmill 14
Single Cask: Tomatin 9
Cask Finish: Aberlour 10, Craigellachie 10, Jura 13, Mannochmore 12
Norbi a formból a Craigellachie 11 és a Streathmill 14 szándékosan maradt ki?
Az egyszerűség kedvéért:
Distilleries: Cardhu 9, Craigellachie 11, Dalmore 10, Dufftown 13, Glen Spey 12, Laphroaig 10, Strathmill 14
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.06.09., 11:52 de.Idézet tőle: Máté Pongrácz ekkor: 2026.06.08., 11:14 du.Idézet tőle: tamas.molnar ekkor: 2026.06.08., 8:50 de.Esetleg az űrlapon nem lehetne jelezni a tételeknél, hogy melyik palack melyik sorozathoz tartozik? Nagyon megkönnyítené a választást, és átlátható lenne.
Az egyszerűség kedvéért:
Igen, az a kettő szándékosan
Idézet tőle: Máté Pongrácz ekkor: 2026.06.08., 11:14 du.Idézet tőle: tamas.molnar ekkor: 2026.06.08., 8:50 de.Esetleg az űrlapon nem lehetne jelezni a tételeknél, hogy melyik palack melyik sorozathoz tartozik? Nagyon megkönnyítené a választást, és átlátható lenne.
Az egyszerűség kedvéért:
Igen, az a kettő szándékosan
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.06.14., 11:10 du.A Foxpost címeket legyszives küldje el mindenki az info@whiskycentrum.hu címre elküldeni!
Targy:SSSH1.2.1 foxpost
A Foxpost címeket legyszives küldje el mindenki az info@whiskycentrum.hu címre elküldeni!
Targy:SSSH1.2.1 foxpost
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.06.22., 12:56 du.FIGYELEM
Van pár ember aki még nem választott sort magának, légyszives ma válaszoljatok a ma újra kiküldött email re.
Szintén, aki még nem írta meg, hogy hova kéri a dobozát, pótolja.
Mennek ki a csomagok, ha nem kapunk időben választ akkor a hiányzó postacimesek oda kapják ahova eddig, illetve ha nem jön válasz a palackválasztásra a hiányzóktól, mi rakjuk össze a dramokat.
A pakkok kiküldése után Hírlevélben megírtuk az online kóstoló időpontját.
Köszi
FIGYELEM
Van pár ember aki még nem választott sort magának, légyszives ma válaszoljatok a ma újra kiküldött email re.
Szintén, aki még nem írta meg, hogy hova kéri a dobozát, pótolja.
Mennek ki a csomagok, ha nem kapunk időben választ akkor a hiányzó postacimesek oda kapják ahova eddig, illetve ha nem jön válasz a palackválasztásra a hiányzóktól, mi rakjuk össze a dramokat.
A pakkok kiküldése után Hírlevélben megírtuk az online kóstoló időpontját.
Köszi
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.06.29., 6:59 de.Gyors kérdés
Ebben a melegben, hogyan szeretnétek a kóstolót?
Toljuk, gondunk fel esti időpontot, egyéb ötlet.
Emlékeztetőül, amiről most szó van: SSSH1.2.1. – James Eadie. A dobozok kimentek azoknak akik nem voltak ott élőben, mára elvileg megkapta mindenki, a terv pedig az volt, hogy ha van rá igény, egy szabad beszélgetős – mivel sokaknak más más a dobozatartalma – csinálunk egy szokásos online.t.
A nyár miatt nyilván kevesebben isznak, siman tudjuk tolni is, a dobozban ellesznek a cuccok (tegyétek nem meleg, sötét helyre, pl ruhás szekrány , spájz, stb:)
Gyors véleményezés lenne, nem fogunk számolni, érzésre fogjuk mondani a reakciók alapján akkor ezt most kihagyjuk, vagy toljuk, vagy megtartjuk.
Köszi
Gyors kérdés
Ebben a melegben, hogyan szeretnétek a kóstolót?
Toljuk, gondunk fel esti időpontot, egyéb ötlet.
Emlékeztetőül, amiről most szó van: SSSH1.2.1. – James Eadie. A dobozok kimentek azoknak akik nem voltak ott élőben, mára elvileg megkapta mindenki, a terv pedig az volt, hogy ha van rá igény, egy szabad beszélgetős – mivel sokaknak más más a dobozatartalma – csinálunk egy szokásos online.t.
A nyár miatt nyilván kevesebben isznak, siman tudjuk tolni is, a dobozban ellesznek a cuccok (tegyétek nem meleg, sötét helyre, pl ruhás szekrány , spájz, stb:)
Gyors véleményezés lenne, nem fogunk számolni, érzésre fogjuk mondani a reakciók alapján akkor ezt most kihagyjuk, vagy toljuk, vagy megtartjuk.
Köszi
Idézet tőle: Pongracz.Mate ekkor: 2026.06.29., 8:22 de.Mehet részemről, klíma hűt;)
Mehet részemről, klíma hűt;)
Idézet tőle: Mihalovics József ekkor: 2026.06.29., 2:39 du.Hopp! Én autodidakta módon belekezdtem „magányos” estéimen. Így most részemről kimaradnék. 🙂
Hopp! Én autodidakta módon belekezdtem „magányos” estéimen. Így most részemről kimaradnék. 🙂
Idézet tőle: Márton János – One more dram ekkor: 2026.06.29., 3:26 du.Én családi elfoglaltságok miatt, általánosságban is a felvétel hallgatók lelkes táborát erősítem, szóval alkalmazkodom a többséghez.
(még nem jöttem rá hogyan lehetne egy 5 hónapos gyerkőccel résztvenni ezeken az eseményeken 😄)
Én családi elfoglaltságok miatt, általánosságban is a felvétel hallgatók lelkes táborát erősítem, szóval alkalmazkodom a többséghez.
(még nem jöttem rá hogyan lehetne egy 5 hónapos gyerkőccel résztvenni ezeken az eseményeken 😄)
Idézet tőle: Pernecker Bálint – SWC ekkor: 2026.06.29., 4:48 du.Sziasztok!
Nekem ilyen melegben nem csúszik a whisky, én lehet eltartalékolnám a mintákat egy hűvösebb időszakig.
Sziasztok!
Nekem ilyen melegben nem csúszik a whisky, én lehet eltartalékolnám a mintákat egy hűvösebb időszakig.
Idézet tőle: Zsolt – Rumbaratok, BWC ekkor: 2026.06.29., 9:24 du.Részemről is mehet
Részemről is mehet
Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.07.01., 4:21 du.Sziasztok!
Nem bánom hát legyen 🙂
Sziasztok!
Nem bánom hát legyen 🙂
Idézet tőle: LA ekkor: 2026.07.02., 10:05 du.Sziasztok,
Általában én is felvételről nyomom, de azt is értem, hogy most nehéz lenne, mert mindenki mást kapott.
Ráadásul itt a nyár, valakinek nem csúszik, valaki nyaral, így még több a limitáció.
Kivételesen nem lehet írott verzióban megkapni az összes termékről a gondolataidat?
Sejtem nem vagy ennyire grafomán, de ha gondolod egy barátom segítségével tudok beszédből prezit készíteni.
Ugyan oda az élő varázsa, de mindenki tudna csemegézni a maga termékeivel a maga idejében.
Sziasztok,
Általában én is felvételről nyomom, de azt is értem, hogy most nehéz lenne, mert mindenki mást kapott.
Ráadásul itt a nyár, valakinek nem csúszik, valaki nyaral, így még több a limitáció.
Kivételesen nem lehet írott verzióban megkapni az összes termékről a gondolataidat?
Sejtem nem vagy ennyire grafomán, de ha gondolod egy barátom segítségével tudok beszédből prezit készíteni.
Ugyan oda az élő varázsa, de mindenki tudna csemegézni a maga termékeivel a maga idejében.
Idézet tőle: Galambos Szabolcs ekkor: 2026.07.13., 10:25 de.Halihó, így július közepé felé közelítve, a júliusi kóstoló 1.2.2 mikor lesz, milyen vártható sorral? 🙂
Halihó, így július közepé felé közelítve, a júliusi kóstoló 1.2.2 mikor lesz, milyen vártható sorral? 🙂
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.07.14., 6:42 de.Hello
Kicsit leakadtunk a júniusra tervezett Eadie online kóstoló kérdésnél.:)
Elég szórtak voltak a válaszok, ezért a következő alakult ki:most, hogy van új Hírlevél platformon a, tudok csinálni egy olyan dolgot, hogy felmondok és szétment is hanganyagot palackokra is akár, és a terveim szerint ezt kapja meg adott esetben mindenki a maga palackjaival..Kimegy majd egy gyors hírlevél róla.
A JÚLIUS és AUGUSZTUS dobozai EGYÜTT fognak érkezni, pont ezért, hogy elkerüljük a jővőbeni csúszást, várakozást illetve, hogy az online szervezés miatt se maradjon senki ital nélkül:) Ezeknél azért majd jó lenne ha lenne valami közös, mert rég beszélgettünk, meg amúgy is a whiskyk a pakkokban megérdemlik majd.
Kimegy a hírlevél, remélem ma de legkésőbb holnap, ahol nevesítjük a dramokat!
Aki a nyáron más címre kéri a pakkot, kérjük már most jelezze írásban az info@whiskycentrum.hu cimen, tárgysor: SSSH POSTA.
Akkor..hamarosan beszélünk:)
Hello
Kicsit leakadtunk a júniusra tervezett Eadie online kóstoló kérdésnél.:)
Elég szórtak voltak a válaszok, ezért a következő alakult ki:most, hogy van új Hírlevél platformon a, tudok csinálni egy olyan dolgot, hogy felmondok és szétment is hanganyagot palackokra is akár, és a terveim szerint ezt kapja meg adott esetben mindenki a maga palackjaival..Kimegy majd egy gyors hírlevél róla.
A JÚLIUS és AUGUSZTUS dobozai EGYÜTT fognak érkezni, pont ezért, hogy elkerüljük a jővőbeni csúszást, várakozást illetve, hogy az online szervezés miatt se maradjon senki ital nélkül:) Ezeknél azért majd jó lenne ha lenne valami közös, mert rég beszélgettünk, meg amúgy is a whiskyk a pakkokban megérdemlik majd.
Kimegy a hírlevél, remélem ma de legkésőbb holnap, ahol nevesítjük a dramokat!
Aki a nyáron más címre kéri a pakkot, kérjük már most jelezze írásban az info@whiskycentrum.hu cimen, tárgysor: SSSH POSTA.
Akkor..hamarosan beszélünk:)
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.07.14., 6:44 de.Idézet tőle: LA ekkor: 2026.07.02., 10:05 du.Sziasztok,
Erre van egy ötletem, a kimenő hírlevélbe megírom.
Idézet tőle: LA ekkor: 2026.07.02., 10:05 du.Sziasztok,
Erre van egy ötletem, a kimenő hírlevélbe megírom.
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.07.16., 6:44 de.FIGYELEM
Kiment a hírlevél. Új a platform, ezért ha nem kaptad meg légyszi nézz be a spam boxodba is. És azonnal mozgass ki minket onnan:)
Ahogy írtuk, a július-augusztus dobozok egyben mennek ki.
A logisztikánál viszont felmerültek kérdések.
Alapból maradunk az eddig megszokottnál, de nagyon nem vagyunk nyugodtak a jelenlegi magyar kézbesítési piacon zajló események miatt..
Felmerült, hogy régi dramtagozatos módszerhez nyúlunk, és a pestieknek, illetve akik Pesten mozognak, megpróbálunk egy átadási opciót személyesen intézni.
Aki Dramtagozatos is volt, az tudja nagyjából ez hogy szokott kinézni, egy pesti whisky barát segít be, vele egyeztettek időt és helyet, lehetőség szerint ami mindenkinek jó, és megkapod a csomagod..és mellette beszélgethettek is :))
A kérdés most az, van-e olyan a mostani SSSH 1.2 csapatból, akinek rendben lenne ez a módszer is, csak, hogy redukáljuk a rizikót.
Nyilván nem kötelező, és feladjuk a pakkokat a szokásos 27-ei napon, de jelen állás szerint attól a pillanattól fogva nem tudjuk befolyásolni (és a palackok miatt pótolni sem ha elveszik).
Gondolkodjunk közösen Béláim!
FIGYELEM
Kiment a hírlevél. Új a platform, ezért ha nem kaptad meg légyszi nézz be a spam boxodba is. És azonnal mozgass ki minket onnan:)
Ahogy írtuk, a július-augusztus dobozok egyben mennek ki.
A logisztikánál viszont felmerültek kérdések.
Alapból maradunk az eddig megszokottnál, de nagyon nem vagyunk nyugodtak a jelenlegi magyar kézbesítési piacon zajló események miatt..
Felmerült, hogy régi dramtagozatos módszerhez nyúlunk, és a pestieknek, illetve akik Pesten mozognak, megpróbálunk egy átadási opciót személyesen intézni.
Aki Dramtagozatos is volt, az tudja nagyjából ez hogy szokott kinézni, egy pesti whisky barát segít be, vele egyeztettek időt és helyet, lehetőség szerint ami mindenkinek jó, és megkapod a csomagod..és mellette beszélgethettek is :))
A kérdés most az, van-e olyan a mostani SSSH 1.2 csapatból, akinek rendben lenne ez a módszer is, csak, hogy redukáljuk a rizikót.
Nyilván nem kötelező, és feladjuk a pakkokat a szokásos 27-ei napon, de jelen állás szerint attól a pillanattól fogva nem tudjuk befolyásolni (és a palackok miatt pótolni sem ha elveszik).
Gondolkodjunk közösen Béláim!
Idézet tőle: Dávid Szalay ekkor: 2026.07.16., 7:32 de.Vas megyeiként én alapból foxos lennék, de jó volna tudni mikorra tervezitek a Clynelish bemutatót, mivel ha van olyan szerencsém, hogy a júl 27 – aug 2 közötti héten, akkor a Clynelish mellett ezeket a mintapakkokat is át tudnám venni személyesen és nem kéne a foxpost teljesítménye miatt aggódnom.
Vas megyeiként én alapból foxos lennék, de jó volna tudni mikorra tervezitek a Clynelish bemutatót, mivel ha van olyan szerencsém, hogy a júl 27 – aug 2 közötti héten, akkor a Clynelish mellett ezeket a mintapakkokat is át tudnám venni személyesen és nem kéne a foxpost teljesítménye miatt aggódnom.
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.07.16., 7:46 de.Idézet tőle: Dávid Szalay ekkor: 2026.07.16., 7:32 de.Vas megyeiként én alapból foxos lennék, de jó volna tudni mikorra tervezitek a Clynelish bemutatót, mivel ha van olyan szerencsém, hogy a júl 27 – aug 2 közötti héten, akkor a Clynelish mellett ezeket a mintapakkokat is át tudnám venni személyesen és nem kéne a foxpost teljesítménye miatt aggódnom.
Okos opció..hiszen a két pakkok amúgy is kell időt keresnünk egy közös kóstoló kapcsán, vagyis “nem hajt a tatár”..és beleférhet akárcsak pár ember kapcsán egy ilyen helyzet is..
Ok, ezt akkor felirtam, erről beszélünk még.
Idézet tőle: Dávid Szalay ekkor: 2026.07.16., 7:32 de.Vas megyeiként én alapból foxos lennék, de jó volna tudni mikorra tervezitek a Clynelish bemutatót, mivel ha van olyan szerencsém, hogy a júl 27 – aug 2 közötti héten, akkor a Clynelish mellett ezeket a mintapakkokat is át tudnám venni személyesen és nem kéne a foxpost teljesítménye miatt aggódnom.
Okos opció..hiszen a két pakkok amúgy is kell időt keresnünk egy közös kóstoló kapcsán, vagyis “nem hajt a tatár”..és beleférhet akárcsak pár ember kapcsán egy ilyen helyzet is..
Ok, ezt akkor felirtam, erről beszélünk még.
Idézet tőle: Mihalovics József ekkor: 2026.07.16., 7:58 de.Enyémek jöhetnek a Click &Collect csomaggal.
Enyémek jöhetnek a Click &Collect csomaggal.
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.07.16., 9:17 de.Idézet tőle: Mihalovics József ekkor: 2026.07.16., 7:58 de.Enyémek jöhetnek a Click &Collect csomaggal.
Ez az opció azért nem tud működni, mert a minták nem a központi raktárból mennek.
Maradunk a sssh külön pakk postázásnál. A CC rendelések meg két négyes dobozba lesznek osztva ahogy nézem, mik vannak CC-n, nálad.
Egyeztetünk.
Idézet tőle: Mihalovics József ekkor: 2026.07.16., 7:58 de.Enyémek jöhetnek a Click &Collect csomaggal.
Ez az opció azért nem tud működni, mert a minták nem a központi raktárból mennek.
Maradunk a sssh külön pakk postázásnál. A CC rendelések meg két négyes dobozba lesznek osztva ahogy nézem, mik vannak CC-n, nálad.
Egyeztetünk.
Idézet tőle: Márton János – One more dram ekkor: 2026.07.16., 9:25 de.Én nem kaptam még külön levelet (ha jönni fog egyáltalán) viszont elvileg a rendszerben ott van már a sándorfalvi Fox címem, ami alapnak tekinthető, nekem az továbbra is tökéletes. 🙂
Én nem kaptam még külön levelet (ha jönni fog egyáltalán) viszont elvileg a rendszerben ott van már a sándorfalvi Fox címem, ami alapnak tekinthető, nekem az továbbra is tökéletes. 🙂
Idézet tőle: Galambos Szabolcs ekkor: 2026.07.16., 9:56 de.Esetleg átvételi opció Scotsman/Mélypont? Ha hozzám eljut, akkor Dél-Pestiek jöhetnek hozzám érte – akinek ez segítség (1201 Attila u.)
Esetleg átvételi opció Scotsman/Mélypont? Ha hozzám eljut, akkor Dél-Pestiek jöhetnek hozzám érte – akinek ez segítség (1201 Attila u.)
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.07.16., 10:09 de.Idézet tőle: Márton János – One more dram ekkor: 2026.07.16., 9:25 de.Én nem kaptam még külön levelet (ha jönni fog egyáltalán) viszont elvileg a rendszerben ott van már a sándorfalvi Fox címem, ami alapnak tekinthető, nekem az továbbra is tökéletes.
![]()
Benne vagy a listában, megnéztem, tőlünk kiment az email neked. Esetleg spamben?
Idézet tőle: Márton János – One more dram ekkor: 2026.07.16., 9:25 de.Én nem kaptam még külön levelet (ha jönni fog egyáltalán) viszont elvileg a rendszerben ott van már a sándorfalvi Fox címem, ami alapnak tekinthető, nekem az továbbra is tökéletes.
![]()
Benne vagy a listában, megnéztem, tőlünk kiment az email neked. Esetleg spamben?
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.07.16., 10:09 de.Idézet tőle: Galambos Szabolcs ekkor: 2026.07.16., 9:56 de.Esetleg átvételi opció Scotsman/Mélypont? Ha hozzám eljut, akkor Dél-Pestiek jöhetnek hozzám érte – akinek ez segítség (1201 Attila u.)
Ez jó ötlet, köszi Szabi!
Esetleg bárki akinek ez opció lehet?
MINDENKI
Idézet tőle: Galambos Szabolcs ekkor: 2026.07.16., 9:56 de.Esetleg átvételi opció Scotsman/Mélypont? Ha hozzám eljut, akkor Dél-Pestiek jöhetnek hozzám érte – akinek ez segítség (1201 Attila u.)
MINDENKI
Idézet tőle: tamas.molnar ekkor: 2026.07.16., 10:32 de.Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.07.16., 10:09 de.Idézet tőle: Galambos Szabolcs ekkor: 2026.07.16., 9:56 de.Esetleg átvételi opció Scotsman/Mélypont? Ha hozzám eljut, akkor Dél-Pestiek jöhetnek hozzám érte – akinek ez segítség (1201 Attila u.)
MINDENKI
Ha megoldható egy belvárosi átvételi hely, amikor nem kell külön pontosan időpontra, külön egyeztetve odaérni, az mindenképp hasznos, és részemről a legjobb opció lenne. Talán a helyeknek is érdekes lenne ez, mert ha már ott van az ember átvenni a pakkját, lehet be is ülne 1-2 italra 🙂
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.07.16., 10:09 de.Idézet tőle: Galambos Szabolcs ekkor: 2026.07.16., 9:56 de.Esetleg átvételi opció Scotsman/Mélypont? Ha hozzám eljut, akkor Dél-Pestiek jöhetnek hozzám érte – akinek ez segítség (1201 Attila u.)
MINDENKI
Ha megoldható egy belvárosi átvételi hely, amikor nem kell külön pontosan időpontra, külön egyeztetve odaérni, az mindenképp hasznos, és részemről a legjobb opció lenne. Talán a helyeknek is érdekes lenne ez, mert ha már ott van az ember átvenni a pakkját, lehet be is ülne 1-2 italra 🙂
Idézet tőle: Tóth Gergő – ARCH ekkor: 2026.07.16., 1:00 du.Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.07.16., 10:09 de.Idézet tőle: Galambos Szabolcs ekkor: 2026.07.16., 9:56 de.Esetleg átvételi opció Scotsman/Mélypont? Ha hozzám eljut, akkor Dél-Pestiek jöhetnek hozzám érte – akinek ez segítség (1201 Attila u.)
MINDENKI
Én támogatom ezt az opciót!
MINDENKI
Én támogatom ezt az opciót!
Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.07.16., 1:08 du.Sziasztok!
Szabolcs mehet hozzád az én pakkom is? Köszi!
Sziasztok!
Idézet tőle: Galambos Szabolcs ekkor: 2026.07.16., 1:10 du.Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.07.16., 1:08 du.Sziasztok!
Szabolcs mehet hozzád az én pakkom is? Köszi!persze
Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.07.16., 1:08 du.Sziasztok!
persze
Idézet tőle: LA ekkor: 2026.07.16., 1:30 du.Sziasztok, én nyitott vagyok Budapest és környéke átvételre, ha valahol megoldható.
Sokszor járok arra vagy ha nem, akkor a kollégáim biztosan segítenek.
Sziasztok, én nyitott vagyok Budapest és környéke átvételre, ha valahol megoldható.
Sokszor járok arra vagy ha nem, akkor a kollégáim biztosan segítenek.
Alistair Walker Whisky Company
Auldecole Spirits
Blackadder
C.Dully Selection
Chorlton Whisky
James Eadie
WhiskyAGE
Woodrow’s of Edinburgh