SSSH! – 1.Évfolyam 2.Negyedév
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.04.20., 8:20 de.Sziasztok
A Secret Sample Society Hungary, mint a Dramtagozat Whiskycentrum kínálatra optimalizált kóstolási projektje folytatódik!
A második negyedév, vagy hívhatjuk nyári körnek is, az első három hónap tapasztalatai alapján picit átalakul. Erről és a tervezett bontásokról olvashattok alább.
A jelentkezéseket már most elkezdjük rőgzíteni, az első adagnál megismert módon.
A HOZZÁSZÓLÁSBAN ANNYIT KELL ÍRNOD, HOGY: BENNE VAGYOK!
Adott ponton az újonnan felálló csapatnak küldjük a megismert Hírlevél formátumban a részleteket.
Mi az ami NEM változik?
Az, hogy igyekszünk olyan pakkokat összeállítani, amik elég izgalmasak ahhoz, hogy meg akard kóstolni, meg akard ismerni a palack, a lepárló vagy a palackozó hozzá kapcsolódó kötődéseit és mindezt egy laza, dramtagozatos stílusban egy havi egyszeri online kóstoló keretében meg is beszéljük. Nem változik a szenvedély, a minőség iránti elköteleződés, a whiskyről való újfajta megközelítés és beszélgetés igénye, és remélhetőleg nem változol Te sem, és jössz velünk tovább.
Nem változik az ár sem! A negyedéves “klubtagság” (tudjátok, így kell hívnunk:) továbbra is 60 000 forint, előre befizetendő “tagsági díj”, amiért háromszor öt dramot, a tároló pakkot és a postázást kapod. Gondolkoztunk rajta, hogy emeljük-e a dram számot, vagy az összeget változtassuk, de a költségek, mint a doboz, posta, stb azt a választ alakította ki, hogy maradunk a bevált formulánál, és ebbe szorítjuk bele a legtöbbet, ami ésszerűen – sőt néha azon is túl:) – belefér. Nem változik az sem, hogy továbbra sem fogunk vacillálni kibontani “meleg cuccokat”, legyen bármilyen kereset vagy drága is a piacokon. Az első kör alatt felmerült igény a további apró, meglepetés ajándékokra nyitott kérdés, közösen tudunk majd ötletelni, minek is örülne a társaság.
Mi az ami VÁLTOZIK?
Az első körben, rajtunk kívülálló okok miatt előfordultak logisztikai hibák, amik azt eredményezték, hogy a csapat bizonyos dramokban megosztott sorrendben tudott kóstolni. Ez nem csak nekünk volt kellemetlen, hanem megakasztotta a normális kóstolási metódust is. Amit, bár tudtunk jófej módra kezelni veletek együtt, de ez a szakmai igényességünkbe tovább nem fér bele. Ezért az SSSH 26 EMBERNEK LESZ NYITOTT ELSŐ KÖRBEN, ÉS A FELTÖLTÉS CSAK AKKOR INDÍT “MÁSODIK” CSAPATOT, HA MINIMUM ÚJRA 26 EMBER ÖSSZEÁLL!
Ez azt jelenti, hogy a Fórum hozzászólás sorrendjében történik a jelentkezés, a Fórum kommentek időjelzését figyelembe véve. Amennyiben betelik a 26 fős csapat, jelezzük, és az onnan érkezőknek ideiglenes várólistát nyitunk. Amennyiben eléri a megfelelő mennyiséget ez a lista, akkor teljes jogú résztvevői a negyedévnek. Amennyiben nem, marad a várólista státusz, és a komment időpont alapján felállított sorrendből töltjük fel belőlük a helyeket, ha az első 26-ből valaki kiesik, visszalép, vagy lemarad a fizetési határidőről.
Alternatív változásnak nevezhetjük azt, hogy a második negyedévben szeretnénk ha élőben is tudnánk kóstolni a csapattal, legalábbis egy részével, aki erre nyitott vagy meg tudja oldani. Elő fog fordulni, hogy egy meghirdetett kóstoló keretén belül fogjuk a sorokat letolni, élőben. Akik nem tudnak résztvenni, azok megkapják továbbra is a szokásos pakkot.
Az egyik havi kóstoló pedig mindenképpen élő esemény lesz! Egy új brand bemutatkozása, amit az SSSH tagok fognak először kóstolni, ráadásul egy olyan élő kóstolási metódusban, amit bizonyosan nem csinált még senki a nyilvánosság előtt! Nagy projekt lesz, izgalmas projekt, a márka és a Pestre delegált vezetőjük nagy örömmel és támogatással, “végre!!”felkiáltással jelezte, hogy ezért is “jönnek a magyar piacra”!
Lehet tudni valamit a dramokról?
Igen, egy része már meg van annak, amit ebben a negyedévben nyitni fogunk. Ahogy fentebb írtuk, lesz egy full sor ennek az új márkának dedikálva. A nevet talán már ismeritek, a Dramtagozat során történt már róla említés, a projektről is, amit visznek és ami talán a leginkább unikális történet, és ami egy új dimenzióba helyezte a független palackozók előtt álló lehetőségeket. Amikor ennek a brandnek az élő kóstolója lesz, az SSSH tagok akik azon résztvesznek, az öt dram felett kóstoltatandó dramokért nem fizetnek pluszt.
Továbbra sem mondunk le a Decadent Drinks Whiskyland nagyágyúiról, bizonyos lesz bontva Bladnoch 35 éves, Glenturret 35 éves és a világ legviaszosabb Cragganmore maltja, 36 éves formában. Utóbbi brutális gyönyörű.
A legközelebb érkező három új márkából válogatott dramok. Róluk nyilván most még nem tudunk többet elárulni, de azt igen, hogy lesz köztük Port Charlotte, Clynelish, meglepő Speyside maltok, vanília, csokoládé, mogyoró…:)
Az új Auldecole palackozások is nyilván nyílnak majd alkalomadtán.
Talán az egyik legtökösebb pakkokat tudjuk máris, egy kör után összerakni, köszönhetően a támogató és nyitott hozzáállásotoknak.
Tulajdonképpen most ennyi a mondanivaló, mostantól él a hozzászólás lánc – BENNE VAGYOK! – és számoljuk az első 26 jelentkezőt.
A következő pár napban az első 26 jelentkezőnek kiküldjük majd a tagsági díjbekérőt, ami értelemszerűen kialakít egy helyzetet a limitált idejű vásárlás miatt. Ha ott valaki kiesik automatikusan töltjük fel a várólistából a helyeket.
Az SSSH termék kikerül a webshopra is egy adott ponton, tehát számolni kell kívülről érkezőkkel is. Ezért ha jönnél, mindenképp kommentelj ide már most.
Sok sikert és várunk szeretettel!:)
Sziasztok
A Secret Sample Society Hungary, mint a Dramtagozat Whiskycentrum kínálatra optimalizált kóstolási projektje folytatódik!
A második negyedév, vagy hívhatjuk nyári körnek is, az első három hónap tapasztalatai alapján picit átalakul. Erről és a tervezett bontásokról olvashattok alább.
A jelentkezéseket már most elkezdjük rőgzíteni, az első adagnál megismert módon.
A HOZZÁSZÓLÁSBAN ANNYIT KELL ÍRNOD, HOGY: BENNE VAGYOK!
Adott ponton az újonnan felálló csapatnak küldjük a megismert Hírlevél formátumban a részleteket.
Mi az ami NEM változik?
Az, hogy igyekszünk olyan pakkokat összeállítani, amik elég izgalmasak ahhoz, hogy meg akard kóstolni, meg akard ismerni a palack, a lepárló vagy a palackozó hozzá kapcsolódó kötődéseit és mindezt egy laza, dramtagozatos stílusban egy havi egyszeri online kóstoló keretében meg is beszéljük. Nem változik a szenvedély, a minőség iránti elköteleződés, a whiskyről való újfajta megközelítés és beszélgetés igénye, és remélhetőleg nem változol Te sem, és jössz velünk tovább.
Nem változik az ár sem! A negyedéves “klubtagság” (tudjátok, így kell hívnunk:) továbbra is 60 000 forint, előre befizetendő “tagsági díj”, amiért háromszor öt dramot, a tároló pakkot és a postázást kapod. Gondolkoztunk rajta, hogy emeljük-e a dram számot, vagy az összeget változtassuk, de a költségek, mint a doboz, posta, stb azt a választ alakította ki, hogy maradunk a bevált formulánál, és ebbe szorítjuk bele a legtöbbet, ami ésszerűen – sőt néha azon is túl:) – belefér. Nem változik az sem, hogy továbbra sem fogunk vacillálni kibontani “meleg cuccokat”, legyen bármilyen kereset vagy drága is a piacokon. Az első kör alatt felmerült igény a további apró, meglepetés ajándékokra nyitott kérdés, közösen tudunk majd ötletelni, minek is örülne a társaság.
Mi az ami VÁLTOZIK?
Az első körben, rajtunk kívülálló okok miatt előfordultak logisztikai hibák, amik azt eredményezték, hogy a csapat bizonyos dramokban megosztott sorrendben tudott kóstolni. Ez nem csak nekünk volt kellemetlen, hanem megakasztotta a normális kóstolási metódust is. Amit, bár tudtunk jófej módra kezelni veletek együtt, de ez a szakmai igényességünkbe tovább nem fér bele. Ezért az SSSH 26 EMBERNEK LESZ NYITOTT ELSŐ KÖRBEN, ÉS A FELTÖLTÉS CSAK AKKOR INDÍT “MÁSODIK” CSAPATOT, HA MINIMUM ÚJRA 26 EMBER ÖSSZEÁLL!
Ez azt jelenti, hogy a Fórum hozzászólás sorrendjében történik a jelentkezés, a Fórum kommentek időjelzését figyelembe véve. Amennyiben betelik a 26 fős csapat, jelezzük, és az onnan érkezőknek ideiglenes várólistát nyitunk. Amennyiben eléri a megfelelő mennyiséget ez a lista, akkor teljes jogú résztvevői a negyedévnek. Amennyiben nem, marad a várólista státusz, és a komment időpont alapján felállított sorrendből töltjük fel belőlük a helyeket, ha az első 26-ből valaki kiesik, visszalép, vagy lemarad a fizetési határidőről.
Alternatív változásnak nevezhetjük azt, hogy a második negyedévben szeretnénk ha élőben is tudnánk kóstolni a csapattal, legalábbis egy részével, aki erre nyitott vagy meg tudja oldani. Elő fog fordulni, hogy egy meghirdetett kóstoló keretén belül fogjuk a sorokat letolni, élőben. Akik nem tudnak résztvenni, azok megkapják továbbra is a szokásos pakkot.
Az egyik havi kóstoló pedig mindenképpen élő esemény lesz! Egy új brand bemutatkozása, amit az SSSH tagok fognak először kóstolni, ráadásul egy olyan élő kóstolási metódusban, amit bizonyosan nem csinált még senki a nyilvánosság előtt! Nagy projekt lesz, izgalmas projekt, a márka és a Pestre delegált vezetőjük nagy örömmel és támogatással, “végre!!”felkiáltással jelezte, hogy ezért is “jönnek a magyar piacra”!
Lehet tudni valamit a dramokról?
Igen, egy része már meg van annak, amit ebben a negyedévben nyitni fogunk. Ahogy fentebb írtuk, lesz egy full sor ennek az új márkának dedikálva. A nevet talán már ismeritek, a Dramtagozat során történt már róla említés, a projektről is, amit visznek és ami talán a leginkább unikális történet, és ami egy új dimenzióba helyezte a független palackozók előtt álló lehetőségeket. Amikor ennek a brandnek az élő kóstolója lesz, az SSSH tagok akik azon résztvesznek, az öt dram felett kóstoltatandó dramokért nem fizetnek pluszt.
Továbbra sem mondunk le a Decadent Drinks Whiskyland nagyágyúiról, bizonyos lesz bontva Bladnoch 35 éves, Glenturret 35 éves és a világ legviaszosabb Cragganmore maltja, 36 éves formában. Utóbbi brutális gyönyörű.
A legközelebb érkező három új márkából válogatott dramok. Róluk nyilván most még nem tudunk többet elárulni, de azt igen, hogy lesz köztük Port Charlotte, Clynelish, meglepő Speyside maltok, vanília, csokoládé, mogyoró…:)
Az új Auldecole palackozások is nyilván nyílnak majd alkalomadtán.
Talán az egyik legtökösebb pakkokat tudjuk máris, egy kör után összerakni, köszönhetően a támogató és nyitott hozzáállásotoknak.
Tulajdonképpen most ennyi a mondanivaló, mostantól él a hozzászólás lánc – BENNE VAGYOK! – és számoljuk az első 26 jelentkezőt.
A következő pár napban az első 26 jelentkezőnek kiküldjük majd a tagsági díjbekérőt, ami értelemszerűen kialakít egy helyzetet a limitált idejű vásárlás miatt. Ha ott valaki kiesik automatikusan töltjük fel a várólistából a helyeket.
Az SSSH termék kikerül a webshopra is egy adott ponton, tehát számolni kell kívülről érkezőkkel is. Ezért ha jönnél, mindenképp kommentelj ide már most.
Sok sikert és várunk szeretettel!:)
Idézet tőle: Dávid Szalay ekkor: 2026.04.20., 8:28 de.Benne vagyok!
Benne vagyok!
Idézet tőle: Árpi-KunWC ekkor: 2026.04.20., 8:34 de.Benne vannak a kunok!!!
Benne vannak a kunok!!!
Idézet tőle: Tóth Gergő – ARCH ekkor: 2026.04.20., 8:38 de.Benne vagyok!
Benne vagyok!
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.04.20., 8:39 de.Idézet tőle: Árpi-KunWC ekkor: 2026.04.20., 8:34 de.Benne vannak a kunok!!!
Jó akkor itt jelzem a többieknek, hogy 2 emberről van szó, így ezen a ponton a következő kommentelő száma:
4.
A következő a negyedik jelentkező!
Idézet tőle: Árpi-KunWC ekkor: 2026.04.20., 8:34 de.Benne vannak a kunok!!!
Jó akkor itt jelzem a többieknek, hogy 2 emberről van szó, így ezen a ponton a következő kommentelő száma:
4.
A következő a negyedik jelentkező!
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.04.20., 8:40 de.Idézet tőle: Tóth Gergő – ARCH ekkor: 2026.04.20., 8:38 de.Benne vagyok!
Te vagy a negyedik, gyorsabb voltál mint ahogy a Kunoknak írtam:)
Idézet tőle: Tóth Gergő – ARCH ekkor: 2026.04.20., 8:38 de.Benne vagyok!
Te vagy a negyedik, gyorsabb voltál mint ahogy a Kunoknak írtam:)
Idézet tőle: tamas.molnar ekkor: 2026.04.20., 8:48 de.Benne vagyok!
Benne vagyok!
Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.04.20., 9:09 de.Benne vagyok
Benne vagyok
Idézet tőle: Garami Gábor – SWC ekkor: 2026.04.20., 9:14 de.Benne vagyok!
Benne vagyok!
Idézet tőle: Mihalovics József ekkor: 2026.04.20., 9:23 de.Benne vagyok!
Benne vagyok!
Idézet tőle: Galambos Szabolcs ekkor: 2026.04.20., 9:24 de.Benne vagyok!
Benne vagyok!
Idézet tőle: Dobos Dávid ekkor: 2026.04.20., 9:25 de.Benne vagyok!
Benne vagyok!
Idézet tőle: Kristóf – SWC ekkor: 2026.04.20., 9:33 de.Benne vagyok!
Benne vagyok!
Idézet tőle: Árpád Jacsó ekkor: 2026.04.20., 9:34 de.Benne vagyok
Benne vagyok
Idézet tőle: Knap Ádám – SWC ekkor: 2026.04.20., 9:36 de.Benne vagyok!
Benne vagyok!
Idézet tőle: Csízik Tamás – BPWT ekkor: 2026.04.20., 9:39 de.Benne vagyok!
Benne vagyok!
Idézet tőle: Pernecker Bálint – SWC ekkor: 2026.04.20., 9:42 de.Benne vagyok!
Benne vagyok!
Idézet tőle: Tamás Kádár ekkor: 2026.04.20., 9:43 de.BENNE VAGYOK!
BENNE VAGYOK!
Idézet tőle: Kiszély Péter – BPWT ekkor: 2026.04.20., 9:47 de.Benne vagyok!
Benne vagyok!
Idézet tőle: Don – Whisky Kartell ekkor: 2026.04.20., 9:58 de.Jövök 😉
ilyen szintből a heti 1 csomagot is elviselném
Jövök 😉
ilyen szintből a heti 1 csomagot is elviselném
Idézet tőle: Don – Whisky Kartell ekkor: 2026.04.20., 10:00 de.Benne vagyok!
bocs elfelejtettem h jelige van
Benne vagyok!
bocs elfelejtettem h jelige van
Idézet tőle: Márton János – One more dram, La Fumée Szeged ekkor: 2026.04.20., 10:42 de.Benne vagyok!
Benne vagyok!
Idézet tőle: Zsolt – Rumbaratok, BWC ekkor: 2026.04.20., 10:47 de.Benn vagyok!
Benn vagyok!
Idézet tőle: Fonyódi Peti KCSW Klub ekkor: 2026.04.20., 10:52 de.Benne vagyok!
Benne vagyok!
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.04.21., 8:05 de.Tulajdonképpen meg is van a csapat, betelt az első, biztos létszám.
Mostantól gyűjtjük a listára a neveket, hogy össze rakjunk egy második adagnyi embert is, vagy ha kiesik valaki a tegnapi jelentkezők közül, innen töltsük fel a helyeket.
Továbbra is jelezd, ha BENNE VAGY!:)
A tegnapiaknak köszönjük a gyorsaságot, maholnap kimennek az e-mailek a részletekkel.
Kérünk mindenkit a határidők betartására, mert ez befolyásolja a szervezés fázisait! Köszönjük!
Tulajdonképpen meg is van a csapat, betelt az első, biztos létszám.
Mostantól gyűjtjük a listára a neveket, hogy össze rakjunk egy második adagnyi embert is, vagy ha kiesik valaki a tegnapi jelentkezők közül, innen töltsük fel a helyeket.
Továbbra is jelezd, ha BENNE VAGY!:)
A tegnapiaknak köszönjük a gyorsaságot, maholnap kimennek az e-mailek a részletekkel.
Kérünk mindenkit a határidők betartására, mert ez befolyásolja a szervezés fázisait! Köszönjük!
Idézet tőle: Máté Pongrácz ekkor: 2026.04.21., 8:27 de.Benne vagyok!
Benne vagyok!
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.04.25., 9:03 de.Kisebb technikai fennakadás után…újra él a szoba:)
Időközben felállt a 26-os csapat.
Aki lemaradt írjon, a lista nyitott, milhelyt betelt ott is a minimális létszám, mehet a második csapat is.
A 26 delikvensnek pedig jövő héten indul a dedikált hírlevél, ahogy eddig.
MINDENKI!!
MÁJUS 21! NAPTÁRBA! És ne menj aznap sehova máshova, ha hívnak.
Részletek a Whiskycentrum és az SSSH 1.2 Hírlevelekben egyaránt, nemsokára.
Kisebb technikai fennakadás után…újra él a szoba:)
Időközben felállt a 26-os csapat.
Aki lemaradt írjon, a lista nyitott, milhelyt betelt ott is a minimális létszám, mehet a második csapat is.
A 26 delikvensnek pedig jövő héten indul a dedikált hírlevél, ahogy eddig.
MINDENKI!!
MÁJUS 21! NAPTÁRBA! És ne menj aznap sehova máshova, ha hívnak.
Részletek a Whiskycentrum és az SSSH 1.2 Hírlevelekben egyaránt, nemsokára.
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.05.06., 8:31 de.FIGYELEM!
Előzetes gyors felmérés, mielőtt a Hírlevélben amit hamarosan küldünk fixáljuk, vagy újra kérdezzük.
MÁJUS 21. Élő kóstoló Budapesten, új brand bemutató, egyben az SSSH 1.2.1 kóstolója is. Helyszín hamarosan, időpont kb 18.30-19 kezdés.
IRD BE KOMMENTBEN HA TUDSZ JÖNNI:
IGEN
NEM
Elsőre most ennyi, kifinomitjuk Hírlevélre hamarosan. Azt szeretnénk felmérni, hogy mennyi emberre számíthatunk az SSSH.ból, és mennyi külsőst hozhatunk.
Fontos: kérlek ezúttal még ne kezdjünk bele beszélgetésbe abba, ha valaki nem tud jönni, hogy kap dobozt, hogy kap élő előadást, stb.
Előbb látni szeretnénk hányan tudnak jönni, és minden egyebet utána megbeszélünk.
Köszi:)
FIGYELEM!
Előzetes gyors felmérés, mielőtt a Hírlevélben amit hamarosan küldünk fixáljuk, vagy újra kérdezzük.
MÁJUS 21. Élő kóstoló Budapesten, új brand bemutató, egyben az SSSH 1.2.1 kóstolója is. Helyszín hamarosan, időpont kb 18.30-19 kezdés.
IRD BE KOMMENTBEN HA TUDSZ JÖNNI:
IGEN
NEM
Elsőre most ennyi, kifinomitjuk Hírlevélre hamarosan. Azt szeretnénk felmérni, hogy mennyi emberre számíthatunk az SSSH.ból, és mennyi külsőst hozhatunk.
Fontos: kérlek ezúttal még ne kezdjünk bele beszélgetésbe abba, ha valaki nem tud jönni, hogy kap dobozt, hogy kap élő előadást, stb.
Előbb látni szeretnénk hányan tudnak jönni, és minden egyebet utána megbeszélünk.
Köszi:)
Idézet tőle: Dávid Szalay ekkor: 2026.05.06., 8:33 de.Nem (Szombathelyi vagyok és munkanap)
Nem (Szombathelyi vagyok és munkanap)
Idézet tőle: Pernecker Bálint – SWC ekkor: 2026.05.06., 8:39 de.Nem
Nem
Idézet tőle: Tóth Gergő – ARCH ekkor: 2026.05.06., 8:40 de.Igen, szerencsére pont tudok menni 😁
Igen, szerencsére pont tudok menni 😁
Idézet tőle: Tamás Kádár ekkor: 2026.05.06., 8:41 de.Tudok jönni és nagyon várom az élő kóstolót
Tudok jönni és nagyon várom az élő kóstolót
Idézet tőle: Máté Pongrácz ekkor: 2026.05.06., 8:48 de.Igen:)
Igen:)
Idézet tőle: Márton János – One more dram, La Fumée Szeged ekkor: 2026.05.06., 9:21 de.NEM
NEM
Idézet tőle: Knap Ádám – SWC ekkor: 2026.05.06., 9:25 de.Nem.
Nem.
Idézet tőle: Fonyódi Peti KCSW Klub ekkor: 2026.05.06., 9:28 de.Nem
Nem
Idézet tőle: Kristóf – SWC ekkor: 2026.05.06., 9:30 de.Sajnos nem, vidékről hkznap nehezen tudom megoldani 🙁
Sajnos nem, vidékről hkznap nehezen tudom megoldani 🙁
Idézet tőle: Don – Whisky Kartell ekkor: 2026.05.06., 9:34 de.Nem, sajnos
Nem, sajnos
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.05.06., 3:31 du.FIGYELEM!
IDŐPONT VÁLTOZÁS!
A dolgok néha ilyenek;)
Kaptunk egy információt, hogy nagyon ki lenne centizve a hazai vám es bürokrácia miatt az, hogy május 21-en minden palack amit a kóstolóra vinnénk a kezünkben lesz.
Ezért újra kellett tervezünk.
A jó hír – az eddigi visszajelzések alapján -, hogy tudunk mozdulni hétvégi napra is.
Ezért annak a bizonyos kóstolónak az új dátuma:
2026. JÚNIUS 6. SZOMBAT
ENNEK MEGFELELŐEN -elnézést – ISMÉT KÉRJÜK,HOGY HA TUDSZ JÖNNI ÍRD BE:
IGEN
NEM
Koszi;)
FIGYELEM!
IDŐPONT VÁLTOZÁS!
A dolgok néha ilyenek;)
Kaptunk egy információt, hogy nagyon ki lenne centizve a hazai vám es bürokrácia miatt az, hogy május 21-en minden palack amit a kóstolóra vinnénk a kezünkben lesz.
A jó hír – az eddigi visszajelzések alapján -, hogy tudunk mozdulni hétvégi napra is.
2026. JÚNIUS 6. SZOMBAT
IGEN
NEM
Koszi;)
Idézet tőle: Máté Pongrácz ekkor: 2026.05.06., 3:32 du.Nem
Nem
Idézet tőle: Tamás Kádár ekkor: 2026.05.06., 3:57 du.Igen, június 6 is jó
Igen, június 6 is jó
Idézet tőle: Pernecker Bálint – SWC ekkor: 2026.05.06., 7:01 du.Sajnos nekem az sem jó.
Sajnos nekem az sem jó.
Idézet tőle: Tóth Gergő – ARCH ekkor: 2026.05.06., 7:07 du.Június 6 is jó! Igen
Június 6 is jó! Igen
Idézet tőle: Mihalovics József ekkor: 2026.05.08., 11:50 de.Nem jó, sajnos.
Nem jó, sajnos.
Idézet tőle: Greschner Attila ekkor: 2026.05.08., 4:48 du.Igen
Igen
Idézet tőle: Galambos Szabolcs ekkor: 2026.05.11., 8:01 de.Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.05.06., 3:31 du.FIGYELEM!
IDŐPONT VÁLTOZÁS!
A dolgok néha ilyenek;)
2026. JÚNIUS 6. SZOMBAT
IGEN
NEM
Koszi;)
Sziasztok, először is IGEN, jó a hatodika.
Másodszor, ha nem túl nagy effort, akkor szerintem nagy segítség lenne, ha az időpontos hírlevélbe kerülne egy google calendar entry, amibe be lehet szúrni a zoom linket bármikor – így nagyobb eséllyel nem történnek ilyen last minute „oh fuck ma van az SSSH” dolgok. 😉
Előre is köszi! 🙂
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.05.06., 3:31 du.FIGYELEM!
IDŐPONT VÁLTOZÁS!
A dolgok néha ilyenek;)
2026. JÚNIUS 6. SZOMBAT
IGEN
NEM
Koszi;)
Sziasztok, először is IGEN, jó a hatodika.
Másodszor, ha nem túl nagy effort, akkor szerintem nagy segítség lenne, ha az időpontos hírlevélbe kerülne egy google calendar entry, amibe be lehet szúrni a zoom linket bármikor – így nagyobb eséllyel nem történnek ilyen last minute „oh fuck ma van az SSSH” dolgok. 😉
Előre is köszi! 🙂
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.05.14., 1:02 du.Akkor egy gyors összeíras
Aki a júniusi 6-ai élő új márkabemutató kóstolóra jelezte, hogy tud jönni:
Kádár Tomi
Galambos Szabi
Tóth Geri
Csepregi Kristóf
Greschner Ati
Valaki még? Valami változás?
Aki jön annak nem kell a webshopban található jegyet megvenni, ez az esemény lesz egyben a SSSH második negyedév első kóstolója is. Aki nem tud jönni az majd megkapja a dobozt a szokásos formában.
Hamarosan részletek a feluleteinken.
(Ja és amíg el nem felejtem, aki jön és hozza magával valamelyik korábbi dobozat, annak lesz alkalma a helyszínen venni még mintákat;), aki nem, de még így vakon is élne a lehetőséggel ha úgy alakul, kérje meg azokat akik jönnek, dolgozzatok együtt, segítsük egymást. Pl Kristóf gondolom majd hazaviszi a pécsiek cuccat, plusz ha lesz nála üres box és akar valaki az otthoniak közül, biztos intézi azt is. Ilyesmi;)
Akkor egy gyors összeíras
Aki a júniusi 6-ai élő új márkabemutató kóstolóra jelezte, hogy tud jönni:
Kádár Tomi
Galambos Szabi
Tóth Geri
Csepregi Kristóf
Greschner Ati
Valaki még? Valami változás?
Aki jön annak nem kell a webshopban található jegyet megvenni, ez az esemény lesz egyben a SSSH második negyedév első kóstolója is. Aki nem tud jönni az majd megkapja a dobozt a szokásos formában.
Hamarosan részletek a feluleteinken.
(Ja és amíg el nem felejtem, aki jön és hozza magával valamelyik korábbi dobozat, annak lesz alkalma a helyszínen venni még mintákat;), aki nem, de még így vakon is élne a lehetőséggel ha úgy alakul, kérje meg azokat akik jönnek, dolgozzatok együtt, segítsük egymást. Pl Kristóf gondolom majd hazaviszi a pécsiek cuccat, plusz ha lesz nála üres box és akar valaki az otthoniak közül, biztos intézi azt is. Ilyesmi;)
Alistair Walker Whisky Company
Auldecole Spirits
Blackadder
C.Dully Selection
Chorlton Whisky
James Eadie
WhiskyAGE
Woodrow’s of Edinburgh