Barion Pixel

Fórum

Ahhoz, hogy hozzászólást írj, kérlek !

SSSH! – 1.Évfolyam 2.Negyedév

Sziasztok

A Secret Sample Society Hungary, mint a Dramtagozat Whiskycentrum kínálatra optimalizált kóstolási projektje folytatódik! 

A második negyedév, vagy hívhatjuk nyári körnek is, az első három hónap tapasztalatai alapján picit átalakul. Erről és a tervezett bontásokról olvashattok alább.

A jelentkezéseket már most elkezdjük rőgzíteni, az első adagnál megismert módon. 

A HOZZÁSZÓLÁSBAN ANNYIT KELL ÍRNOD, HOGY: BENNE VAGYOK!

Adott ponton az újonnan felálló csapatnak küldjük a megismert Hírlevél formátumban a részleteket.

Mi az ami NEM változik?

Az, hogy igyekszünk olyan pakkokat összeállítani, amik elég izgalmasak ahhoz, hogy meg akard kóstolni, meg akard ismerni a palack, a lepárló vagy a palackozó hozzá kapcsolódó kötődéseit és mindezt egy laza, dramtagozatos stílusban egy havi egyszeri online kóstoló keretében meg is beszéljük. Nem változik a szenvedély, a minőség iránti elköteleződés, a whiskyről való újfajta megközelítés és beszélgetés igénye, és remélhetőleg nem változol Te sem, és jössz velünk tovább.

Nem változik az ár sem! A negyedéves “klubtagság” (tudjátok, így kell hívnunk:) továbbra is 60 000 forint, előre befizetendő “tagsági díj”, amiért háromszor öt dramot, a tároló pakkot és a postázást kapod. Gondolkoztunk rajta, hogy emeljük-e a dram számot, vagy az összeget változtassuk, de a költségek, mint a doboz, posta, stb azt a választ alakította ki, hogy maradunk a bevált formulánál, és ebbe szorítjuk bele a legtöbbet, ami ésszerűen – sőt néha azon is túl:) – belefér. Nem változik az sem, hogy továbbra sem fogunk vacillálni kibontani “meleg cuccokat”, legyen bármilyen kereset vagy drága is a piacokon. Az első kör alatt felmerült igény a további apró, meglepetés ajándékokra nyitott kérdés, közösen tudunk majd ötletelni, minek is örülne a társaság.

Mi az ami VÁLTOZIK?

Az első körben, rajtunk kívülálló okok miatt előfordultak logisztikai hibák, amik azt eredményezték, hogy a csapat bizonyos dramokban megosztott sorrendben tudott kóstolni. Ez nem csak nekünk volt kellemetlen, hanem megakasztotta a normális kóstolási metódust is. Amit, bár tudtunk jófej módra kezelni veletek együtt, de ez a szakmai igényességünkbe tovább nem fér bele. Ezért az SSSH 26 EMBERNEK LESZ NYITOTT ELSŐ KÖRBEN, ÉS A FELTÖLTÉS CSAK AKKOR INDÍT “MÁSODIK” CSAPATOT, HA MINIMUM ÚJRA 26 EMBER ÖSSZEÁLL!

Ez azt jelenti, hogy a Fórum hozzászólás sorrendjében történik a jelentkezés, a Fórum kommentek időjelzését figyelembe véve. Amennyiben betelik a 26 fős csapat, jelezzük, és az onnan érkezőknek ideiglenes várólistát nyitunk. Amennyiben eléri a megfelelő mennyiséget ez a lista, akkor teljes jogú résztvevői a negyedévnek. Amennyiben nem, marad a várólista státusz, és a komment időpont alapján felállított sorrendből töltjük fel belőlük a helyeket, ha az első 26-ből valaki kiesik, visszalép, vagy lemarad a fizetési határidőről.

Alternatív változásnak nevezhetjük azt, hogy a második negyedévben szeretnénk ha élőben is tudnánk kóstolni a csapattal, legalábbis egy részével, aki erre nyitott vagy meg tudja oldani. Elő fog fordulni, hogy egy meghirdetett kóstoló keretén belül fogjuk a sorokat letolni, élőben. Akik nem tudnak résztvenni, azok megkapják továbbra is a szokásos pakkot. 

Az egyik havi kóstoló pedig mindenképpen élő esemény lesz! Egy új brand bemutatkozása, amit az SSSH tagok fognak először kóstolni, ráadásul egy olyan élő kóstolási metódusban, amit bizonyosan nem csinált még senki a nyilvánosság előtt! Nagy projekt lesz, izgalmas projekt, a márka és a Pestre delegált vezetőjük nagy örömmel és támogatással, “végre!!”felkiáltással jelezte, hogy ezért is “jönnek a magyar piacra”!

Lehet tudni valamit a dramokról?

Igen, egy része már meg van annak, amit ebben a negyedévben nyitni fogunk. Ahogy fentebb írtuk, lesz egy full sor ennek az új márkának dedikálva. A nevet talán már ismeritek, a Dramtagozat során történt már róla említés, a projektről is, amit visznek és ami talán a leginkább unikális történet, és ami egy új dimenzióba helyezte a független palackozók előtt álló lehetőségeket. Amikor ennek a brandnek az élő kóstolója lesz, az SSSH tagok akik azon résztvesznek, az öt dram felett kóstoltatandó dramokért nem fizetnek pluszt. 

Továbbra sem mondunk le a Decadent Drinks Whiskyland nagyágyúiról, bizonyos lesz bontva Bladnoch 35 éves, Glenturret 35 éves és a világ legviaszosabb Cragganmore maltja, 36 éves formában. Utóbbi brutális gyönyörű. 

A legközelebb érkező három új márkából válogatott dramok. Róluk nyilván most még nem tudunk többet elárulni, de azt igen, hogy lesz köztük Port Charlotte, Clynelish, meglepő Speyside maltok, vanília, csokoládé, mogyoró…:)

Az új Auldecole palackozások is nyilván nyílnak majd alkalomadtán.

Talán az egyik legtökösebb pakkokat tudjuk máris, egy kör után összerakni, köszönhetően a támogató és nyitott hozzáállásotoknak.

Tulajdonképpen most ennyi a mondanivaló, mostantól él a hozzászólás lánc – BENNE VAGYOK! – és számoljuk az első 26 jelentkezőt. 

A következő pár napban az első 26 jelentkezőnek kiküldjük majd  a tagsági díjbekérőt, ami értelemszerűen kialakít egy helyzetet a limitált idejű vásárlás miatt. Ha ott valaki kiesik automatikusan töltjük fel a várólistából a helyeket.

Az SSSH termék kikerül a webshopra is egy adott ponton, tehát számolni kell kívülről érkezőkkel is. Ezért ha jönnél, mindenképp kommentelj ide már most.

Sok sikert és várunk szeretettel!:)

Loach reagált erre a bejegyzésre.
Loach

Benne vagyok!

Benne vannak a kunok!!!

Benne vagyok!

Idézet tőle: Árpi-KunWC ekkor: 2026.04.20., 8:34 de.

Benne vannak a kunok!!!

Jó akkor itt jelzem a többieknek, hogy 2 emberről van szó, így ezen a ponton  a következő kommentelő száma:

4.

A következő a negyedik jelentkező!

Idézet tőle: Tóth Gergő – ARCH ekkor: 2026.04.20., 8:38 de.

Benne vagyok!

Te vagy a negyedik, gyorsabb voltál mint ahogy a Kunoknak írtam:)

Benne vagyok!

Benne vagyok

Benne vagyok!

Benne vagyok!

Benne vagyok!

Benne vagyok!

Benne Vagyok!

Benne vagyok!

Benne vagyok

Benne vagyok!

Benne vagyok!

Benne vagyok!

BENNE VAGYOK!

Benne vagyok!

Benne vagyok! 🙂

Jövök 😉

ilyen szintből a heti 1 csomagot is elviselném 

Benne vagyok! 

bocs elfelejtettem h jelige van 

Benne vagyok!

Benn vagyok!

Benne vagyok!

Benne vagyok!

Tulajdonképpen meg is van a csapat, betelt az első, biztos létszám.

Mostantól gyűjtjük a listára a neveket, hogy össze rakjunk egy második adagnyi embert is, vagy ha kiesik valaki a tegnapi jelentkezők közül, innen töltsük fel a helyeket.

Továbbra is jelezd, ha BENNE VAGY!:)

A tegnapiaknak köszönjük a gyorsaságot, maholnap kimennek az e-mailek a részletekkel.

Kérünk mindenkit a határidők betartására, mert ez befolyásolja a szervezés fázisait! Köszönjük!

Benne vagyok!

Kisebb technikai fennakadás után…újra él a szoba:)

Időközben felállt a 26-os csapat.

Aki lemaradt írjon, a lista nyitott, milhelyt betelt ott is a minimális létszám, mehet a második csapat is.

A 26 delikvensnek pedig jövő héten indul a dedikált hírlevél, ahogy eddig.

MINDENKI!!

MÁJUS 21! NAPTÁRBA! És ne menj aznap sehova máshova, ha hívnak.

Részletek a Whiskycentrum és az SSSH 1.2 Hírlevelekben egyaránt, nemsokára.

Termékeink brandek szerint

Alistair Walker Whisky CompanyAlistair Walker Whisky Company Auldecole SpiritsAuldecole Spirits BlackadderBlackadder Blind SummitBlind Summit C.Dully SelectionC.Dully Selection Chorlton WhiskyChorlton Whisky Decadent DrinksDecadent Drinks Keeble Cask (Fragrant Drops)Keeble Cask (Fragrant Drops) The RootsThe Roots WhiskyAGEWhiskyAGE Woodrow's of EdinburghWoodrow’s of Edinburgh