Barion Pixel

Fórum

Fórum navigációs elemek – Ön itt van:FórumFórum: Függetlenség!SSSH!SSSH -1.Évfolyam 1.Negyedév
Ahhoz, hogy hozzászólást írj, kérlek !

SSSH -1.Évfolyam 1.Negyedév

Előző3. oldal (összesen 2)Következő

kun zsibrita sisters mehet 1 címre

Árpi-KunWC reagált erre a bejegyzésre.
Árpi-KunWC

Én a lakcímemhez legközelebbi foxpost vagy GLS automatát részesíteném előnyben minden szállítás esetében. 

Én nem a lakcímemre szeretném hanem Dr Csepregi Kristófhoz! Köszi! 

Akkor áthozom a kérdéseimet ide: 

1. A működési szabályzatban benne van a Foxpost szállítás is, aki ezt kéri, annak ezt hol kell jelezni?

2. Aki nem fért bele az első 25-be, annak az ajándéka tudható már?

Írjatok!

Idézet tőle: Kristóf – SWC ekkor: 2026.02.16., 8:15 de.

Írjatok!

A Péter cuccat hozzad?;)

Kristóf – SWC reagált erre a bejegyzésre.
Kristóf – SWC
Idézet tőle: Dávid Szalay ekkor: 2026.02.13., 5:09 du.

Én a lakcímemhez legközelebbi foxpost vagy GLS automatát részesíteném előnyben minden szállítás esetében. 

Én szintén – vagy ha az az automata tele van, akkor a 2. legközelebbit, ha az is tele van, akkor a 3. legközelebbit és így tovább 🙂

Írjatok!

Ui: én is jobban preferálnám a fox-ot, ha van ilyen opció a jövőre nézve. (Egészen konkrétan 6762 Sándorfalva bármelyik fox jó lenne)

Jelenleg megadott cím a cég ahol dolgozom, eddig 2/2 csomag elakadt a fámánál valamilyen logisztikai / futár gond miatt 

Természetesen alkalmazkodom ahhoz ami mindenkinek a legjobb!

Köszi és szép délutánt!

Igen, Péter cuccai is jöhetnek hozzám, a Regisztrációnál megadott GLS automatába 🙂
Köszi szépen

Idézet tőle: tamas.molnar ekkor: 2026.02.14., 10:43 de.

Akkor áthozom a kérdéseimet ide: 

1. A működési szabályzatban benne van a Foxpost szállítás is, aki ezt kéri, annak ezt hol kell jelezni?

2. Aki nem fért bele az első 25-be, annak az ajándéka tudható már?

Akkor így 3 nap után újra próbálkozom, hátha kapok valami infót…

Végleges formaba ontjuk, hogy gyujtsuk be a foxpost illetve egyéb postai dolgokat a hétvége előtt. A csoportnak dedikált e-mailben benne lesz.

Egyeb kérdések is felmerültek, ezek is.

Azoknak az ajándéka akik a 25 felett vannak még nem alakult ki, bizonyára nem is az első adaggal fog menni, hanem a negyedéves projekt idején belül kitalaljuk. A dolog egy plusz gesztus, igyekszünk nem egy matricával le tudni de nem is lesz sajnos full palack;)

Meg pár nap türelmet, most csomagoljuk a mintákat, jön a posta kérdés es március elején az élő előadás amiről majd szinten az e-mailben lesz szó.

Tóth Gergő – ARCH és tamas.molnar reagált erre a bejegyzésre.
Tóth Gergő – ARCHtamas.molnar

MINDENKI

Kiment a hírlevél, kérünk mindenkit, olvassa el!

Ha mégis lusta vagy és nem olvastad el, itt van a lényeg:

– írd meg a preferált Foxpost/GLS automata címet az info@whiskycentrum.hu címre. Tárgy: SSSH-Foxpost/GLS. A regisztrált telefonszámodra kapod a tracket.

-aki nem ezt a két szállítást kéri annak a Whiskycentrumon regisztrált postacímére megy majd a csomag

-Nyolc tag a márciusi pakk tartalmából kap egy dramot, és márciusban kapja meg a Laphroaig mintát, “hála a logisztikai zökkenőknek”. Mindenki megkapja, ugyanazt fogja, most van egy pici hopszi, de nem akartuk, hogy csak négy mintát kapjanak páran. Nyilván javasoljuk, hogy várja meg akit érint a márciusi kóstolót, de ha most akarod meginni, a te döntésed!

-online élő kóstoló március 4. Linket kaptok e-mailben, aki nem ér rá megkapja a felvételt.

Hamarosan újabb hozzászólás jön, benne az ajándék palackok témája, illetve egyéb apró dolgok.

Ádám-KunWC és Garami Gábor – SWC reagált erre a bejegyzésre.
Ádám-KunWCGarami Gábor – SWC
Idézet tőle: y0tz ekkor: 2026.02.02., 9:05 de.

Részt akarok venni! (2XL)

Szia

Létezik,hogy esetleg Te két e-maillel is szerepelsz a csoport levelező listáján?:)

Az a…z VAGY az a…y formájút hagyjuk meg? Az a javaslat, hogy amire a normál Whiskycentrum hírlevél megy, azt használnánk. De erősítse meg és át tudjuk pakolni.

Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.25., 8:57 de.

Szia

Létezik,hogy esetleg Te két e-maillel is szerepelsz a csoport levelező listáján?:)

Az a…z VAGY az a…y formájút hagyjuk meg? Az a javaslat, hogy amire a normál Whiskycentrum hírlevél megy, azt használnánk. De erősítse meg és át tudjuk pakolni.

Hello, info@ címre küldtem választ.

Idézet tőle: y0tz ekkor: 2026.02.25., 9:50 de.
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.25., 8:57 de.

Szia

Hello, info@ címre küldtem választ.

Ok köszi!:)

Hello

Tegnap elindultak a pakkok.

Jövö héten mennek az ajándék palackok is.

Ez lesz az ajándékotok:

Aikan 2017 – C.Dully Selection

Március 4. 19.00 Online kóstoló-előadás. Link hamarosan.

Ha nem érsz rá, rögzítjük, Hírlevélben majd ki lesz küldve.

A “Nyolcak bandája” ne felejtse: Nekik a márciusi pakkból került be a Tomatin 30, a Laphroaig meg majd megy márciusban. Bocsánat, ahogy írtuk, időnként ki vagyunk szolgáltatva a logisztikának( “fair” cégeknek..na mindegy.) 

Ti döntötitek el, hogy bevártok-e minket a márciusi kóstolóval, vagy a saját tempótokban már most megisszátok a Tomatint. Akármikor teszitek meg, nagyon fogjátok kedvelni:)

Ok, azt hiszem most ennyi.

LA reagált erre a bejegyzésre.
LA

Sajnos nem tudom élőben nyomni a kóstolót, de felvételről pótolom majd. 😉 
Nagyon jó, hogy felveszitek, előre is köszönöm.

Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.28., 8:25 de.

Hello

Tegnap elindultak a pakkok.

Ebben a percben megérkezett a pakk hozzám.

De sajnos csak felvételről tudom megnézni a kóstolót. A következők is szerdán lesznek?

Sziasztok!

Szállítmány megérkezett, várom az estét!

Sziasztok!

Sajnos én sem tudom élőben kóstolni a tételeket, lebetegedtem, szaglás sajnos limitálva.

De azt azért el kell áruljam, hogy még ezzel a félig eldugult orrommal is mennyországban éreztem magam, mikor beleszagoltam abba a 34 éves Lafi mintába.

Alig várom! 

u.i.

Az SSSH havi titkos favorit használható gyógyszerként? Illata alapján meggyőző! 🙂

LA reagált erre a bejegyzésre.
LA

Köszi mindenkinek a tegnap estét, egészen emberi két órába tudtuk tartani:))

A felvétel hamarosan majd bekerül a Hirlevélbe és megy mindenkinek. 

Remélem mindenki talált benne magának valamit, vagy legalább nem érzi elveszett időnek, és legközelebb is kiváncsi lesz ránk.

Addig meg, hamarosan befutnak a címekre a Dully ajándékok, készül a márciusi sor, de ami a legfontosabb, meg kell szavazni villámgyorsan a póló dizájnt.

Holnap ezért a szokásos Whiskycentrum hírlevél mellett légszi majd a hétvégén érkező SSSH Hírlevélben megmutatott póló tervekről mindenki szavazzon.

Köszi:)

Ádám-KunWC, Fonyódi Peti KCSW Klub és 3 másik felhasználó reagált erre a bejegyzésre.
Ádám-KunWCFonyódi Peti KCSW KlubDávid SzalayLoachKnap Ádám – SWC
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.05., 9:03 de.

Köszi mindenkinek a tegnap estét, egészen emberi két órába tudtuk tartani:))

A felvétel hamarosan majd bekerül a Hirlevélbe és megy mindenkinek. 

Remélem mindenki talált benne magának valamit, vagy legalább nem érzi elveszett időnek, és legközelebb is kiváncsi lesz ránk.

Addig meg, hamarosan befutnak a címekre a Dully ajándékok, készül a márciusi sor, de ami a legfontosabb, meg kell szavazni villámgyorsan a póló dizájnt.

Holnap ezért a szokásos Whiskycentrum hírlevél mellett légszi majd a hétvégén érkező SSSH Hírlevélben megmutatott póló tervekről mindenki szavazzon.

Köszi:)

Mi is köszönjük a lehetőséget, szerintem remek este volt, remek tételekkel! Várjuk a következő alkalmat! 🙂

Loach reagált erre a bejegyzésre.
Loach

Felvétel when?

Sajnos nem volt jó a tegnap, remélem nem mindig szerdára fog esni a live kóstolás :/

Sajnos mi sem tudtunk lenni, de a videót várjuk!

Sziasztok,

Most tudom kóstolni a csomagot, mi a kettes tétel?

köszi!

üdv,

Don

Idézet tőle: Don – Whisky Kartell ekkor: 2026.03.08., 9:05 du.

Sziasztok,

Most tudom kóstolni a csomagot, mi a kettes tétel?

köszi!

üdv,

Don

Hát most csak úgy bemondani ide..érted..szenvedj meg érte, a Hírlevélben megy az audió link, abban elmondom:)))

Sziasztok!
Kicsit megkésve, de még maradt az elsónegyed év mintáiból így újból rákostoltam és persze megint csak pazar volt, főleg az utolsó tétel.
Már nagyon várom a következőt.
Ha nem is nyerem meg a 32 éves Caol Ila-t, akkor is tudom már mire használom fel az 5000 ft-t 🙂
Slainte 

Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.03.17., 2:31 du.

Sziasztok!
Kicsit megkésve, de még maradt az elsónegyed év mintáiból így újból rákostoltam és persze megint csak pazar volt, főleg az utolsó tétel.
Már nagyon várom a következőt.
Ha nem is nyerem meg a 32 éves Caol Ila-t, akkor is tudom már mire használom fel az 5000 ft-t 🙂
Slainte 

Várjuk a véleményeket;)

Es mire tervezned használni az utalványt?

Marciusi minták hamarosan bejelentésre kerülnek es jövő héten rakjuk össze a dobozokat.

Sajnos az már lekerült a webshop-ról
The Legendary 2015 59,2% ABV Blackadder nekem nagyon bejött, nyári rozé boros hangulat, málnával, enyhén csípős a nyelven mint anikor a rozé fröccs meg van tolva kis széndioxiddal.
Pazar  🙂

Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.03.18., 9:10 de.

Sajnos az már lekerült a webshop-ról
The Legendary 2015 59,2% ABV Blackadder nekem nagyon bejött, nyári rozé boros hangulat, málnával, enyhén csípős a nyelven mint anikor a rozé fröccs meg van tolva kis széndioxiddal.
Pazar  🙂

Van még ott egy nem kevésbé jó Benrinnes;)

Következő, áprilisi körrel lehet, hogy lesz még pár Legendary.

Sziasztok,

A blackadder-ben talált fekete szemcsék a szerencsétlen véletlen műve, vagy a „termék része” ? Nálatok is ilyen volt?

Idézet tőle: Márton János – La Fumée Szeged ekkor: 2026.03.22., 5:55 du.

Sziasztok,

A blackadder-ben talált fekete szemcsék a szerencsétlen véletlen műve, vagy a „termék része” ? Nálatok is ilyen volt?

Blackadder weboldalának főoldalán a válasz 😁

All Blackadder whiskies are bottled as single cask and most at cask strength. And we absolutely never, ever, chill-filter or colour our whiskies. Our signature brand is Raw Cask – complete cask whiskies bottled containing cask sediment.

Mindegyik Raw Cask palack ilyen 🙂

Idézet tőle: Márton János – La Fumée Szeged ekkor: 2026.03.22., 5:55 du.

Sziasztok,

Náluk ez normális;)

De mindig írok background postot is minden márkához:

https://whiskycentrum.hu/blackadder-a-naturalitas-mint-komplexitas-avagy-ez-valami-vicc-vagy-identitas/

A napokban érkezik az aktuális, márciusi pakkról a Hírlevél!

Benne a szállítási info, a közös online élő dátuma és egyebek.

Utolso simítások a szervezés terén és hamarosan újra “talalkozunk”!;)

Sziasztok!

Kérlek módosítsátok a kiszállítási címet a következőre!
A profil adatoknál már módosítva lett korábban.

Köszönöm szépen!

Kiment a Hírlevél!

A csomagok pedig úton:)

A közös élő időpontját nagyjából húsvét utáni napokra tervezzük, amint meg van a dátum és az óra, szintén Hírlevélben megírtuk majd.

Kismartoni Dániel – Malting Floor reagált erre a bejegyzésre.
Kismartoni Dániel – Malting Floor
Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.03.25., 2:48 du.

Sziasztok!

Kérlek módosítsátok a kiszállítási címet a következőre!
A profil adatoknál már módosítva lett korábban.

Köszönöm szépen!

Megtörtént:)

A címedet biztonsági és adatvédelmi okokból innen a Fórum felületéről kivettem a kommentedből, mert írni ugyan csak regisztráltak tudnak, de látni bárki láthatja. Szóval jobb ha nem publikus ilyen adat:)

Bármilyen címmel, egyéni adatokkal való információ közlést az info@whiskycentrum.hu címre küldjetek, SSSH tárgymezővel. 

Szia!
Köszönöm a segítséget és a tájékoztatást!
🙂

Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.17., 2:38 du.

Marciusi minták hamarosan bejelentésre kerülnek es jövő héten rakjuk össze a dobozokat.

Hozzám megérkezett a márciusi mintacsomag és a póló 🙂

Whiskycentrum reagált erre a bejegyzésre.
Whiskycentrum

Sziasztok!

Megérkezett a csomag, póló nagyon *asza lett 🙂
Lafi 34yo  illat nagyon pazar 

Whiskycentrum reagált erre a bejegyzésre.
Whiskycentrum
Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.03.31., 1:28 du.

Sziasztok!

Megérkezett a csomag, póló nagyon *asza lett 🙂
Lafi 34yo  illat nagyon pazar 

Az ízle is az lesz! 😀

@whiskycentrum
Megérkezett hozzám is a csomag, a póló tényleg nagyon állat!

Sziasztok, 

Hozzám is befutott minden. Kíváncsian várom a kóstolót. Időponttal kapcsolatban van már valami infó?

Köszi 🙂 

Idézet tőle: Kismartoni Dániel – Malting Floor ekkor: 2026.04.01., 7:42 de.

Sziasztok, 

Hozzám is befutott minden. Kíváncsian várom a kóstolót. Időponttal kapcsolatban van már valami infó?

Köszi ”🙂” 

”A közös élő időpontját nagyjából húsvét utáni napokra tervezzük, amint meg van a dátum és az óra, szintén Hírlevélben megírjuk majd.”

Kismartoni Dániel – Malting Floor reagált erre a bejegyzésre.
Kismartoni Dániel – Malting Floor

Kiment a hírlevél a csapatnak, benne az időpont az élő /online kóstolóra.

Ha valaki nem ér rá szokás szerint rögzítjük, es majd hírlevelében kiküldjük a linket.

A kóstoló után elmondjuk a negyedév záró sorát, illetve a következő negyedév kóstolandó dramjainak spoilert is adunk;)

Ha a mai hirlevelben véletlenül benne maradt a polokrol a címsorban valami, ignorald;)

Denke.István – Malting Floor és Loach reagált erre a bejegyzésre.
Denke.István – Malting FloorLoach

Sziasztok!
Sajnos nekem az időpont ütközik, de a rögzített anyag alapján majd lekóstolom!
A többi résztvevőnek Slainte 🙂

Nekem sem jó az időpont. Ma este, egy másik kóstoló rendezvény is van. 😐

Semmi gond ha valaki ma nem tud jönni 8-kor, rögzítjük es kiküldjük 

A kóstolási sorrend az lesz, ami a hírlevélben szerepelt, vagyis a Secret Sample az első?

Dram 1: SSSH Secret Sample

Dram 2: Tomatin 30 yo 51,6% ABV Decadent Drinks/Laphroaig 34 yo 48,3% ABV Decadent Drinks

Dram 3: Longmorn 11 yo 48,5% ABV E&S Decadent Drinks

Dram 4: Glentauchers 12 yo 65,6% ABV Blackadder

Dram 5: Glentauchers 16 yo 63,3% ABV Woodrow’s of Edinburgh

Sziasztok!

Bocs, de tegnap a végéről már le kellett lépnem. Ismét szuper sor volt, szuper társaságban, remek élménnyel és tudással gazdagotam (tunk)! 🙂 Köszi ez estét! 

Köszönjük a pénteki estét, aki ott volt és vegig ülte-itta a komoly három órát;)

Kiment a link ha valaki belevágna..;)

Folyt köv hamarosan!

Előző3. oldal (összesen 2)Következő

Termékeink brandek szerint

Alistair Walker Whisky CompanyAlistair Walker Whisky Company Auldecole SpiritsAuldecole Spirits BlackadderBlackadder Blind SummitBlind Summit C.Dully SelectionC.Dully Selection Chorlton WhiskyChorlton Whisky Decadent DrinksDecadent Drinks James EadieJames Eadie Keeble Cask (Fragrant Drops)Keeble Cask (Fragrant Drops) The RootsThe Roots WhiskyAGEWhiskyAGE Woodrow's of EdinburghWoodrow’s of Edinburgh