SSSH -1.Évfolyam 1.Negyedév
Idézet tőle: Ádám-KunWC ekkor: 2026.02.13., 2:18 du.kun zsibrita sisters mehet 1 címre
kun zsibrita sisters mehet 1 címre
Idézet tőle: Dávid Szalay ekkor: 2026.02.13., 5:09 du.Én a lakcímemhez legközelebbi foxpost vagy GLS automatát részesíteném előnyben minden szállítás esetében.
Én a lakcímemhez legközelebbi foxpost vagy GLS automatát részesíteném előnyben minden szállítás esetében.
Idézet tőle: Péter Dr Bors ekkor: 2026.02.14., 8:29 de.Én nem a lakcímemre szeretném hanem Dr Csepregi Kristófhoz! Köszi!
Én nem a lakcímemre szeretném hanem Dr Csepregi Kristófhoz! Köszi!
Idézet tőle: tamas.molnar ekkor: 2026.02.14., 10:43 de.Akkor áthozom a kérdéseimet ide:
1. A működési szabályzatban benne van a Foxpost szállítás is, aki ezt kéri, annak ezt hol kell jelezni?
2. Aki nem fért bele az első 25-be, annak az ajándéka tudható már?
Akkor áthozom a kérdéseimet ide:
1. A működési szabályzatban benne van a Foxpost szállítás is, aki ezt kéri, annak ezt hol kell jelezni?
Idézet tőle: Kristóf – SWC ekkor: 2026.02.16., 8:15 de.Írjatok!
Írjatok!
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.16., 8:36 de.Idézet tőle: Kristóf – SWC ekkor: 2026.02.16., 8:15 de.Írjatok!
A Péter cuccat hozzad?;)
Idézet tőle: Kristóf – SWC ekkor: 2026.02.16., 8:15 de.Írjatok!
A Péter cuccat hozzad?;)
Idézet tőle: y0tz ekkor: 2026.02.16., 3:41 du.Idézet tőle: Dávid Szalay ekkor: 2026.02.13., 5:09 du.Én a lakcímemhez legközelebbi foxpost vagy GLS automatát részesíteném előnyben minden szállítás esetében.
Én szintén – vagy ha az az automata tele van, akkor a 2. legközelebbit, ha az is tele van, akkor a 3. legközelebbit és így tovább 🙂
Idézet tőle: Dávid Szalay ekkor: 2026.02.13., 5:09 du.Én a lakcímemhez legközelebbi foxpost vagy GLS automatát részesíteném előnyben minden szállítás esetében.
Én szintén – vagy ha az az automata tele van, akkor a 2. legközelebbit, ha az is tele van, akkor a 3. legközelebbit és így tovább 🙂
Idézet tőle: Márton János – One more dram, La Fumée Szeged ekkor: 2026.02.16., 3:54 du.Írjatok!
Ui: én is jobban preferálnám a fox-ot, ha van ilyen opció a jövőre nézve. (Egészen konkrétan 6762 Sándorfalva bármelyik fox jó lenne)
Jelenleg megadott cím a cég ahol dolgozom, eddig 2/2 csomag elakadt a fámánál valamilyen logisztikai / futár gond miatt
Természetesen alkalmazkodom ahhoz ami mindenkinek a legjobb!
Köszi és szép délutánt!
Írjatok!
Ui: én is jobban preferálnám a fox-ot, ha van ilyen opció a jövőre nézve. (Egészen konkrétan 6762 Sándorfalva bármelyik fox jó lenne)
Jelenleg megadott cím a cég ahol dolgozom, eddig 2/2 csomag elakadt a fámánál valamilyen logisztikai / futár gond miatt
Természetesen alkalmazkodom ahhoz ami mindenkinek a legjobb!
Köszi és szép délutánt!
Idézet tőle: Kristóf – SWC ekkor: 2026.02.17., 11:12 de.Igen, Péter cuccai is jöhetnek hozzám, a Regisztrációnál megadott GLS automatába 🙂
Köszi szépen
Igen, Péter cuccai is jöhetnek hozzám, a Regisztrációnál megadott GLS automatába 🙂
Köszi szépen
Idézet tőle: tamas.molnar ekkor: 2026.02.17., 5:39 du.Idézet tőle: tamas.molnar ekkor: 2026.02.14., 10:43 de.Akkor áthozom a kérdéseimet ide:
Akkor így 3 nap után újra próbálkozom, hátha kapok valami infót…
Idézet tőle: tamas.molnar ekkor: 2026.02.14., 10:43 de.Akkor áthozom a kérdéseimet ide:
Akkor így 3 nap után újra próbálkozom, hátha kapok valami infót…
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.17., 7:33 du.Végleges formaba ontjuk, hogy gyujtsuk be a foxpost illetve egyéb postai dolgokat a hétvége előtt. A csoportnak dedikált e-mailben benne lesz.
Egyeb kérdések is felmerültek, ezek is.
Azoknak az ajándéka akik a 25 felett vannak még nem alakult ki, bizonyára nem is az első adaggal fog menni, hanem a negyedéves projekt idején belül kitalaljuk. A dolog egy plusz gesztus, igyekszünk nem egy matricával le tudni de nem is lesz sajnos full palack;)
Meg pár nap türelmet, most csomagoljuk a mintákat, jön a posta kérdés es március elején az élő előadás amiről majd szinten az e-mailben lesz szó.
Végleges formaba ontjuk, hogy gyujtsuk be a foxpost illetve egyéb postai dolgokat a hétvége előtt. A csoportnak dedikált e-mailben benne lesz.
Egyeb kérdések is felmerültek, ezek is.
Azoknak az ajándéka akik a 25 felett vannak még nem alakult ki, bizonyára nem is az első adaggal fog menni, hanem a negyedéves projekt idején belül kitalaljuk. A dolog egy plusz gesztus, igyekszünk nem egy matricával le tudni de nem is lesz sajnos full palack;)
Meg pár nap türelmet, most csomagoljuk a mintákat, jön a posta kérdés es március elején az élő előadás amiről majd szinten az e-mailben lesz szó.
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.21., 9:59 de.MINDENKI
Kiment a hírlevél, kérünk mindenkit, olvassa el!
Ha mégis lusta vagy és nem olvastad el, itt van a lényeg:
– írd meg a preferált Foxpost/GLS automata címet az info@whiskycentrum.hu címre. Tárgy: SSSH-Foxpost/GLS. A regisztrált telefonszámodra kapod a tracket.
-aki nem ezt a két szállítást kéri annak a Whiskycentrumon regisztrált postacímére megy majd a csomag
-Nyolc tag a márciusi pakk tartalmából kap egy dramot, és márciusban kapja meg a Laphroaig mintát, “hála a logisztikai zökkenőknek”. Mindenki megkapja, ugyanazt fogja, most van egy pici hopszi, de nem akartuk, hogy csak négy mintát kapjanak páran. Nyilván javasoljuk, hogy várja meg akit érint a márciusi kóstolót, de ha most akarod meginni, a te döntésed!
-online élő kóstoló március 4. Linket kaptok e-mailben, aki nem ér rá megkapja a felvételt.
Hamarosan újabb hozzászólás jön, benne az ajándék palackok témája, illetve egyéb apró dolgok.
MINDENKI
Kiment a hírlevél, kérünk mindenkit, olvassa el!
Ha mégis lusta vagy és nem olvastad el, itt van a lényeg:
– írd meg a preferált Foxpost/GLS automata címet az info@whiskycentrum.hu címre. Tárgy: SSSH-Foxpost/GLS. A regisztrált telefonszámodra kapod a tracket.
-aki nem ezt a két szállítást kéri annak a Whiskycentrumon regisztrált postacímére megy majd a csomag
-Nyolc tag a márciusi pakk tartalmából kap egy dramot, és márciusban kapja meg a Laphroaig mintát, “hála a logisztikai zökkenőknek”. Mindenki megkapja, ugyanazt fogja, most van egy pici hopszi, de nem akartuk, hogy csak négy mintát kapjanak páran. Nyilván javasoljuk, hogy várja meg akit érint a márciusi kóstolót, de ha most akarod meginni, a te döntésed!
-online élő kóstoló március 4. Linket kaptok e-mailben, aki nem ér rá megkapja a felvételt.
Hamarosan újabb hozzászólás jön, benne az ajándék palackok témája, illetve egyéb apró dolgok.
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.25., 8:57 de.Idézet tőle: y0tz ekkor: 2026.02.02., 9:05 de.Részt akarok venni! (2XL)
Szia
Létezik,hogy esetleg Te két e-maillel is szerepelsz a csoport levelező listáján?:)
Az a…z VAGY az a…y formájút hagyjuk meg? Az a javaslat, hogy amire a normál Whiskycentrum hírlevél megy, azt használnánk. De erősítse meg és át tudjuk pakolni.
Idézet tőle: y0tz ekkor: 2026.02.02., 9:05 de.Részt akarok venni! (2XL)
Szia
Létezik,hogy esetleg Te két e-maillel is szerepelsz a csoport levelező listáján?:)
Az a…z VAGY az a…y formájút hagyjuk meg? Az a javaslat, hogy amire a normál Whiskycentrum hírlevél megy, azt használnánk. De erősítse meg és át tudjuk pakolni.
Idézet tőle: y0tz ekkor: 2026.02.25., 9:50 de.Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.25., 8:57 de.Idézet tőle: y0tz ekkor: 2026.02.02., 9:05 de.Részt akarok venni! (2XL)
Szia
Hello, info@ címre küldtem választ.
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.25., 8:57 de.Idézet tőle: y0tz ekkor: 2026.02.02., 9:05 de.Részt akarok venni! (2XL)
Szia
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.25., 11:13 de.Idézet tőle: y0tz ekkor: 2026.02.25., 9:50 de.Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.25., 8:57 de.Idézet tőle: y0tz ekkor: 2026.02.02., 9:05 de.Részt akarok venni! (2XL)
Szia
Ok köszi!:)
Idézet tőle: y0tz ekkor: 2026.02.25., 9:50 de.Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.25., 8:57 de.Idézet tőle: y0tz ekkor: 2026.02.02., 9:05 de.Részt akarok venni! (2XL)
Szia
Ok köszi!:)
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.28., 8:25 de.Hello
Tegnap elindultak a pakkok.
Jövö héten mennek az ajándék palackok is.
Ez lesz az ajándékotok:
https://whiskycentrum.hu/whisky/skocia/single-malt/aikan-2017-c-dully-selection/
Március 4. 19.00 Online kóstoló-előadás. Link hamarosan.
Ha nem érsz rá, rögzítjük, Hírlevélben majd ki lesz küldve.
A “Nyolcak bandája” ne felejtse: Nekik a márciusi pakkból került be a Tomatin 30, a Laphroaig meg majd megy márciusban. Bocsánat, ahogy írtuk, időnként ki vagyunk szolgáltatva a logisztikának( “fair” cégeknek..na mindegy.)
Ti döntötitek el, hogy bevártok-e minket a márciusi kóstolóval, vagy a saját tempótokban már most megisszátok a Tomatint. Akármikor teszitek meg, nagyon fogjátok kedvelni:)
Ok, azt hiszem most ennyi.
Hello
Jövö héten mennek az ajándék palackok is.
Ez lesz az ajándékotok:
Március 4. 19.00 Online kóstoló-előadás. Link hamarosan.
Ha nem érsz rá, rögzítjük, Hírlevélben majd ki lesz küldve.
A “Nyolcak bandája” ne felejtse: Nekik a márciusi pakkból került be a Tomatin 30, a Laphroaig meg majd megy márciusban. Bocsánat, ahogy írtuk, időnként ki vagyunk szolgáltatva a logisztikának( “fair” cégeknek..na mindegy.)
Ti döntötitek el, hogy bevártok-e minket a márciusi kóstolóval, vagy a saját tempótokban már most megisszátok a Tomatint. Akármikor teszitek meg, nagyon fogjátok kedvelni:)
Ok, azt hiszem most ennyi.
Idézet tőle: LA ekkor: 2026.02.28., 11:27 de.Sajnos nem tudom élőben nyomni a kóstolót, de felvételről pótolom majd. 😉
Nagyon jó, hogy felveszitek, előre is köszönöm.
Sajnos nem tudom élőben nyomni a kóstolót, de felvételről pótolom majd. 😉
Nagyon jó, hogy felveszitek, előre is köszönöm.
Idézet tőle: Greschner Attila ekkor: 2026.03.03., 11:34 de.Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.28., 8:25 de.Hello
Ebben a percben megérkezett a pakk hozzám.
De sajnos csak felvételről tudom megnézni a kóstolót. A következők is szerdán lesznek?
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.28., 8:25 de.Hello
Ebben a percben megérkezett a pakk hozzám.
De sajnos csak felvételről tudom megnézni a kóstolót. A következők is szerdán lesznek?
Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.03.04., 9:35 de.Sziasztok!
Szállítmány megérkezett, várom az estét!
Sziasztok!
Szállítmány megérkezett, várom az estét!
Idézet tőle: Dávid Szalay ekkor: 2026.03.04., 3:09 du.Sziasztok!
Sajnos én sem tudom élőben kóstolni a tételeket, lebetegedtem, szaglás sajnos limitálva.
De azt azért el kell áruljam, hogy még ezzel a félig eldugult orrommal is mennyországban éreztem magam, mikor beleszagoltam abba a 34 éves Lafi mintába.
Alig várom!
u.i.
Az SSSH havi titkos favorit használható gyógyszerként? Illata alapján meggyőző! 🙂
Sziasztok!
Sajnos én sem tudom élőben kóstolni a tételeket, lebetegedtem, szaglás sajnos limitálva.
De azt azért el kell áruljam, hogy még ezzel a félig eldugult orrommal is mennyországban éreztem magam, mikor beleszagoltam abba a 34 éves Lafi mintába.
Alig várom!
u.i.
Az SSSH havi titkos favorit használható gyógyszerként? Illata alapján meggyőző! 🙂
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.05., 9:03 de.Köszi mindenkinek a tegnap estét, egészen emberi két órába tudtuk tartani:))
A felvétel hamarosan majd bekerül a Hirlevélbe és megy mindenkinek.
Remélem mindenki talált benne magának valamit, vagy legalább nem érzi elveszett időnek, és legközelebb is kiváncsi lesz ránk.
Addig meg, hamarosan befutnak a címekre a Dully ajándékok, készül a márciusi sor, de ami a legfontosabb, meg kell szavazni villámgyorsan a póló dizájnt.
Holnap ezért a szokásos Whiskycentrum hírlevél mellett légszi majd a hétvégén érkező SSSH Hírlevélben megmutatott póló tervekről mindenki szavazzon.
Köszi:)
Köszi mindenkinek a tegnap estét, egészen emberi két órába tudtuk tartani:))
Remélem mindenki talált benne magának valamit, vagy legalább nem érzi elveszett időnek, és legközelebb is kiváncsi lesz ránk.
Addig meg, hamarosan befutnak a címekre a Dully ajándékok, készül a márciusi sor, de ami a legfontosabb, meg kell szavazni villámgyorsan a póló dizájnt.
Holnap ezért a szokásos Whiskycentrum hírlevél mellett légszi majd a hétvégén érkező SSSH Hírlevélben megmutatott póló tervekről mindenki szavazzon.
Idézet tőle: Knap Ádám – SWC ekkor: 2026.03.05., 9:12 de.Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.05., 9:03 de.Köszi mindenkinek a tegnap estét, egészen emberi két órába tudtuk tartani:))
Mi is köszönjük a lehetőséget, szerintem remek este volt, remek tételekkel! Várjuk a következő alkalmat! 🙂
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.05., 9:03 de.Köszi mindenkinek a tegnap estét, egészen emberi két órába tudtuk tartani:))
Mi is köszönjük a lehetőséget, szerintem remek este volt, remek tételekkel! Várjuk a következő alkalmat! 🙂
Idézet tőle: Máté Pongrácz ekkor: 2026.03.05., 5:07 du.Felvétel when?
Sajnos nem volt jó a tegnap, remélem nem mindig szerdára fog esni a live kóstolás :/
Felvétel when?
Sajnos nem volt jó a tegnap, remélem nem mindig szerdára fog esni a live kóstolás :/
Idézet tőle: Ádám-KunWC ekkor: 2026.03.05., 6:47 du.Sajnos mi sem tudtunk lenni, de a videót várjuk!
Sajnos mi sem tudtunk lenni, de a videót várjuk!
Idézet tőle: Don – Whisky Kartell ekkor: 2026.03.08., 9:05 du.Sziasztok,
Most tudom kóstolni a csomagot, mi a kettes tétel?
köszi!
üdv,
Don
Sziasztok,
köszi!
üdv,
Don
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.09., 7:54 de.Idézet tőle: Don – Whisky Kartell ekkor: 2026.03.08., 9:05 du.Sziasztok,
köszi!
üdv,
Don
Hát most csak úgy bemondani ide..érted..szenvedj meg érte, a Hírlevélben megy az audió link, abban elmondom:)))
Idézet tőle: Don – Whisky Kartell ekkor: 2026.03.08., 9:05 du.Sziasztok,
köszi!
üdv,
Don
Hát most csak úgy bemondani ide..érted..szenvedj meg érte, a Hírlevélben megy az audió link, abban elmondom:)))
Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.03.17., 2:31 du.Sziasztok!
Kicsit megkésve, de még maradt az elsónegyed év mintáiból így újból rákostoltam és persze megint csak pazar volt, főleg az utolsó tétel.
Már nagyon várom a következőt.
Ha nem is nyerem meg a 32 éves Caol Ila-t, akkor is tudom már mire használom fel az 5000 ft-t 🙂
Slainte
Sziasztok!
Kicsit megkésve, de még maradt az elsónegyed év mintáiból így újból rákostoltam és persze megint csak pazar volt, főleg az utolsó tétel.
Ha nem is nyerem meg a 32 éves Caol Ila-t, akkor is tudom már mire használom fel az 5000 ft-t 🙂
Slainte
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.17., 2:38 du.Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.03.17., 2:31 du.Sziasztok!
Ha nem is nyerem meg a 32 éves Caol Ila-t, akkor is tudom már mire használom fel az 5000 ft-t
Slainte
Várjuk a véleményeket;)
Es mire tervezned használni az utalványt?
Marciusi minták hamarosan bejelentésre kerülnek es jövő héten rakjuk össze a dobozokat.
Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.03.17., 2:31 du.Sziasztok!
Ha nem is nyerem meg a 32 éves Caol Ila-t, akkor is tudom már mire használom fel az 5000 ft-t
Slainte
Várjuk a véleményeket;)
Es mire tervezned használni az utalványt?
Marciusi minták hamarosan bejelentésre kerülnek es jövő héten rakjuk össze a dobozokat.
Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.03.18., 9:10 de.Sajnos az már lekerült a webshop-ról
The Legendary 2015 59,2% ABV Blackadder nekem nagyon bejött, nyári rozé boros hangulat, málnával, enyhén csípős a nyelven mint anikor a rozé fröccs meg van tolva kis széndioxiddal.
Pazar 🙂
Sajnos az már lekerült a webshop-ról
The Legendary 2015 59,2% ABV Blackadder nekem nagyon bejött, nyári rozé boros hangulat, málnával, enyhén csípős a nyelven mint anikor a rozé fröccs meg van tolva kis széndioxiddal.
Pazar 🙂
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.19., 7:32 de.Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.03.18., 9:10 de.Sajnos az már lekerült a webshop-ról
PazarVan még ott egy nem kevésbé jó Benrinnes;)
Következő, áprilisi körrel lehet, hogy lesz még pár Legendary.
Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.03.18., 9:10 de.Sajnos az már lekerült a webshop-ról
Pazar
Van még ott egy nem kevésbé jó Benrinnes;)
Következő, áprilisi körrel lehet, hogy lesz még pár Legendary.
Idézet tőle: Márton János – One more dram, La Fumée Szeged ekkor: 2026.03.22., 5:55 du.Sziasztok,
A blackadder-ben talált fekete szemcsék a szerencsétlen véletlen műve, vagy a „termék része” ? Nálatok is ilyen volt?
Sziasztok,
A blackadder-ben talált fekete szemcsék a szerencsétlen véletlen műve, vagy a „termék része” ? Nálatok is ilyen volt?
Idézet tőle: Kurtán Kristóf – Malting Floor ekkor: 2026.03.22., 10:19 du.Idézet tőle: Márton János – La Fumée Szeged ekkor: 2026.03.22., 5:55 du.Sziasztok,
Blackadder weboldalának főoldalán a válasz 😁
All Blackadder whiskies are bottled as single cask and most at cask strength. And we absolutely never, ever, chill-filter or colour our whiskies. Our signature brand is Raw Cask – complete cask whiskies bottled containing cask sediment.
Mindegyik Raw Cask palack ilyen 🙂
Idézet tőle: Márton János – La Fumée Szeged ekkor: 2026.03.22., 5:55 du.Sziasztok,
Blackadder weboldalának főoldalán a válasz 😁
All Blackadder whiskies are bottled as single cask and most at cask strength. And we absolutely never, ever, chill-filter or colour our whiskies. Our signature brand is Raw Cask – complete cask whiskies bottled containing cask sediment.
Mindegyik Raw Cask palack ilyen 🙂
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.23., 7:27 de.Idézet tőle: Márton János – La Fumée Szeged ekkor: 2026.03.22., 5:55 du.Sziasztok,
Náluk ez normális;)
De mindig írok background postot is minden márkához:
https://whiskycentrum.hu/blackadder-a-naturalitas-mint-komplexitas-avagy-ez-valami-vicc-vagy-identitas/
Idézet tőle: Márton János – La Fumée Szeged ekkor: 2026.03.22., 5:55 du.Sziasztok,
Náluk ez normális;)
De mindig írok background postot is minden márkához:
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.25., 4:52 de.A napokban érkezik az aktuális, márciusi pakkról a Hírlevél!
Benne a szállítási info, a közös online élő dátuma és egyebek.
Utolso simítások a szervezés terén és hamarosan újra “talalkozunk”!;)
A napokban érkezik az aktuális, márciusi pakkról a Hírlevél!
Benne a szállítási info, a közös online élő dátuma és egyebek.
Utolso simítások a szervezés terén és hamarosan újra “talalkozunk”!;)
Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.03.25., 2:48 du.Sziasztok!
Kérlek módosítsátok a kiszállítási címet a következőre!
A profil adatoknál már módosítva lett korábban.Köszönöm szépen!
Sziasztok!
A profil adatoknál már módosítva lett korábban.
Köszönöm szépen!
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.27., 7:06 de.Kiment a Hírlevél!
A csomagok pedig úton:)
A közös élő időpontját nagyjából húsvét utáni napokra tervezzük, amint meg van a dátum és az óra, szintén Hírlevélben megírtuk majd.
Kiment a Hírlevél!
A csomagok pedig úton:)
A közös élő időpontját nagyjából húsvét utáni napokra tervezzük, amint meg van a dátum és az óra, szintén Hírlevélben megírtuk majd.
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.27., 7:10 de.Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.03.25., 2:48 du.Sziasztok!
Megtörtént:)
A címedet biztonsági és adatvédelmi okokból innen a Fórum felületéről kivettem a kommentedből, mert írni ugyan csak regisztráltak tudnak, de látni bárki láthatja. Szóval jobb ha nem publikus ilyen adat:)
Bármilyen címmel, egyéni adatokkal való információ közlést az info@whiskycentrum.hu címre küldjetek, SSSH tárgymezővel.
Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.03.25., 2:48 du.Sziasztok!
Megtörtént:)
A címedet biztonsági és adatvédelmi okokból innen a Fórum felületéről kivettem a kommentedből, mert írni ugyan csak regisztráltak tudnak, de látni bárki láthatja. Szóval jobb ha nem publikus ilyen adat:)
Bármilyen címmel, egyéni adatokkal való információ közlést az info@whiskycentrum.hu címre küldjetek, SSSH tárgymezővel.
Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.03.27., 7:48 de.Szia!
Köszönöm a segítséget és a tájékoztatást!
🙂
Szia!
Köszönöm a segítséget és a tájékoztatást!
🙂
Idézet tőle: Greschner Attila ekkor: 2026.03.31., 10:58 de.Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.17., 2:38 du.Marciusi minták hamarosan bejelentésre kerülnek es jövő héten rakjuk össze a dobozokat.
Hozzám megérkezett a márciusi mintacsomag és a póló 🙂
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.17., 2:38 du.Marciusi minták hamarosan bejelentésre kerülnek es jövő héten rakjuk össze a dobozokat.
Hozzám megérkezett a márciusi mintacsomag és a póló 🙂
Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.03.31., 1:28 du.Sziasztok!
Megérkezett a csomag, póló nagyon *asza lett 🙂
Lafi 34yo illat nagyon pazar
Sziasztok!
Megérkezett a csomag, póló nagyon *asza lett 🙂
Idézet tőle: Loach ekkor: 2026.04.01., 7:27 de.Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.03.31., 1:28 du.Sziasztok!
Megérkezett a csomag, póló nagyon *asza lett
Lafi 34yo illat nagyon pazarAz ízle is az lesz! 😀
@whiskycentrum
Megérkezett hozzám is a csomag, a póló tényleg nagyon állat!
Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.03.31., 1:28 du.Sziasztok!
Megérkezett a csomag, póló nagyon *asza lett
Az ízle is az lesz! 😀
@whiskycentrum
Megérkezett hozzám is a csomag, a póló tényleg nagyon állat!
Idézet tőle: Kismartoni Dániel – Malting Floor ekkor: 2026.04.01., 7:42 de.Sziasztok,
Hozzám is befutott minden. Kíváncsian várom a kóstolót. Időponttal kapcsolatban van már valami infó?
Köszi 🙂
Sziasztok,
Hozzám is befutott minden. Kíváncsian várom a kóstolót. Időponttal kapcsolatban van már valami infó?
Köszi 🙂
Idézet tőle: Loach ekkor: 2026.04.01., 8:04 de.Idézet tőle: Kismartoni Dániel – Malting Floor ekkor: 2026.04.01., 7:42 de.Sziasztok,
Köszi
![]()
”A közös élő időpontját nagyjából húsvét utáni napokra tervezzük, amint meg van a dátum és az óra, szintén Hírlevélben megírjuk majd.”
Idézet tőle: Kismartoni Dániel – Malting Floor ekkor: 2026.04.01., 7:42 de.Sziasztok,
Köszi
![]()
”A közös élő időpontját nagyjából húsvét utáni napokra tervezzük, amint meg van a dátum és az óra, szintén Hírlevélben megírjuk majd.”
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.04.06., 8:31 de.Kiment a hírlevél a csapatnak, benne az időpont az élő /online kóstolóra.
Ha valaki nem ér rá szokás szerint rögzítjük, es majd hírlevelében kiküldjük a linket.
A kóstoló után elmondjuk a negyedév záró sorát, illetve a következő negyedév kóstolandó dramjainak spoilert is adunk;)
Ha a mai hirlevelben véletlenül benne maradt a polokrol a címsorban valami, ignorald;)
Kiment a hírlevél a csapatnak, benne az időpont az élő /online kóstolóra.
Ha valaki nem ér rá szokás szerint rögzítjük, es majd hírlevelében kiküldjük a linket.
A kóstoló után elmondjuk a negyedév záró sorát, illetve a következő negyedév kóstolandó dramjainak spoilert is adunk;)
Ha a mai hirlevelben véletlenül benne maradt a polokrol a címsorban valami, ignorald;)
Idézet tőle: Denke.István – Malting Floor ekkor: 2026.04.07., 9:44 de.Sziasztok!
Sajnos nekem az időpont ütközik, de a rögzített anyag alapján majd lekóstolom!
A többi résztvevőnek Slainte 🙂
Sziasztok!
Sajnos nekem az időpont ütközik, de a rögzített anyag alapján majd lekóstolom!
A többi résztvevőnek Slainte 🙂
Idézet tőle: Mihalovics József ekkor: 2026.04.10., 8:57 de.Nekem sem jó az időpont. Ma este, egy másik kóstoló rendezvény is van. 😐
Nekem sem jó az időpont. Ma este, egy másik kóstoló rendezvény is van. 😐
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.04.10., 11:24 de.Semmi gond ha valaki ma nem tud jönni 8-kor, rögzítjük es kiküldjük
Semmi gond ha valaki ma nem tud jönni 8-kor, rögzítjük es kiküldjük
Idézet tőle: Greschner Attila ekkor: 2026.04.10., 3:35 du.A kóstolási sorrend az lesz, ami a hírlevélben szerepelt, vagyis a Secret Sample az első?
Dram 1: SSSH Secret Sample
Dram 2: Tomatin 30 yo 51,6% ABV Decadent Drinks/Laphroaig 34 yo 48,3% ABV Decadent Drinks
Dram 3: Longmorn 11 yo 48,5% ABV E&S Decadent Drinks
Dram 4: Glentauchers 12 yo 65,6% ABV Blackadder
Dram 5: Glentauchers 16 yo 63,3% ABV Woodrow’s of Edinburgh
A kóstolási sorrend az lesz, ami a hírlevélben szerepelt, vagyis a Secret Sample az első?
Dram 1: SSSH Secret Sample
Dram 2: Tomatin 30 yo 51,6% ABV Decadent Drinks/Laphroaig 34 yo 48,3% ABV Decadent Drinks
Dram 3: Longmorn 11 yo 48,5% ABV E&S Decadent Drinks
Dram 4: Glentauchers 12 yo 65,6% ABV Blackadder
Dram 5: Glentauchers 16 yo 63,3% ABV Woodrow’s of Edinburgh
Idézet tőle: Galambos Szabolcs ekkor: 2026.04.11., 9:20 de.Sziasztok!
Bocs, de tegnap a végéről már le kellett lépnem. Ismét szuper sor volt, szuper társaságban, remek élménnyel és tudással gazdagotam (tunk)! 🙂 Köszi ez estét!
Sziasztok!
Bocs, de tegnap a végéről már le kellett lépnem. Ismét szuper sor volt, szuper társaságban, remek élménnyel és tudással gazdagotam (tunk)! 🙂 Köszi ez estét!
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.04.12., 5:43 de.Köszönjük a pénteki estét, aki ott volt és vegig ülte-itta a komoly három órát;)
Kiment a link ha valaki belevágna..;)
Folyt köv hamarosan!
Köszönjük a pénteki estét, aki ott volt és vegig ülte-itta a komoly három órát;)
Kiment a link ha valaki belevágna..;)
Folyt köv hamarosan!
Alistair Walker Whisky Company
Auldecole Spirits
Blackadder
C.Dully Selection
Chorlton Whisky
James Eadie
WhiskyAGE
Woodrow’s of Edinburgh