Torabhaig 2018
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.03., 8:21 de.Debütál az Auldecole Spirits, rögtön egy sorozat indító palackozással.
A mai elővásárlással elkezdődik a Barman’s Choice Single Cask Selection sorozat, aminek első kiadása egy first fill bourbon érlelt, hét éves, minimális korrekcióval 61% abv-vel palackozott Torabhaig single malt.
A sorozatról, a whiskyről bővebben majd a termék adatlapján, illetve a Whiskycentrum Az ízlés intelligenciája című blogjában olvashattok.
Itt pedig majd várjuk a jegyzeteket, véleményeket, ítéleteket. Ha a jövőben a saját vagy nyilvános social media felületeken posztolod a mondanivalód, megköszönjük, ha használod a Whiskycentrum tag-jeit.
Debütál az Auldecole Spirits, rögtön egy sorozat indító palackozással.
A mai elővásárlással elkezdődik a Barman’s Choice Single Cask Selection sorozat, aminek első kiadása egy first fill bourbon érlelt, hét éves, minimális korrekcióval 61% abv-vel palackozott Torabhaig single malt.
A sorozatról, a whiskyről bővebben majd a termék adatlapján, illetve a Whiskycentrum Az ízlés intelligenciája című blogjában olvashattok.
Itt pedig majd várjuk a jegyzeteket, véleményeket, ítéleteket. Ha a jövőben a saját vagy nyilvános social media felületeken posztolod a mondanivalód, megköszönjük, ha használod a Whiskycentrum tag-jeit.
Idézet tőle: LA ekkor: 2026.03.05., 8:17 du.Már majdnem egy fél palackkal elmajszoltam.
Nekem nagyon ízlik, egyensúlyban van az erő, a füst, az íz orgia.
Parádés debütálás, magasra került a léc. 👏🏻👏🏻👏🏻
Már majdnem egy fél palackkal elmajszoltam.
Nekem nagyon ízlik, egyensúlyban van az erő, a füst, az íz orgia.
Parádés debütálás, magasra került a léc. 👏🏻👏🏻👏🏻
Idézet tőle: Don – Whisky Kartell ekkor: 2026.04.14., 6:03 du.Patika párlat, top tier cask,
citrom torta, hamutál, vanilia, tengerparti jegyek, só, meg a világvégéig tartó gyapjú szőnyeg a szájon.
ha minden palackozás ilyen lesz, kénytelen leszek 2-tőt venni mindenből.
egyet bontani, egyet gyűjteni
Patika párlat, top tier cask,
citrom torta, hamutál, vanilia, tengerparti jegyek, só, meg a világvégéig tartó gyapjú szőnyeg a szájon.
ha minden palackozás ilyen lesz, kénytelen leszek 2-tőt venni mindenből.
egyet bontani, egyet gyűjteni
Alistair Walker Whisky Company
Auldecole Spirits
Blackadder
C.Dully Selection
Chorlton Whisky
WhiskyAGE
Woodrow’s of Edinburgh