Barion Pixel

Fórum

Fórum navigációs elemek – Ön itt van:FórumFórum: HelpdeskMűhelyTechnikai észrevétel
Ahhoz, hogy hozzászólást írj, kérlek !

Technikai észrevétel

Szia! Ha utalást választ az ember (vagy épp a mintasor kapcsán átutalásos fizetésre kerül a sor), jó lenne, ha egy QR kódban is megjelenne az oldalon minden, az utaláshoz szükséges információ. A banki alkalmazások ma már mind tudnak QR kóddal utalni. 

Szia

Köszönjük, felvesszük a közeljövőben a listára, és ha passzol a működési metódusunkba, fejlesztünk!

Külön üdv mint az első támogató technikai hozzászólás létrehozójának!;)

Whiskycentrum

Loach reagált erre a bejegyzésre.
Loach

Itt a fórumban a @ utáni nevet hogyan lehet megváltoztatni? 😀 Összhangba szeretném hozni a félkövérrel jelölt névvel.

beazonosíthatóság talán?

Idézet tőle: Ádám-KunWC ekkor: 2026.02.26., 6:52 de.

beazonosíthatóság talán?

Nem mondod, erre nem is gondoltam. 😅 Szóval a kérdésem arra irányult (pontosítom fent is), hogy mivel kétfajta név látszik, a félkövérrel szedett meg a @ utáni, ezért szeretném összhangba hozni a kettőt és nem tudom, hogy hol lehet megváltoztatni. 

Idézet tőle: realkrisztianfarkas ekkor: 2026.02.26., 8:25 de.

beazonosíthatóság talán?

Nem mondod, erre nem is gondoltam. 😅 Szóval a kérdésem arra irányult (pontosítom fent is), hogy mivel kétfajta név látszik, a félkövérrel szedett meg a @ utáni, ezért szeretném összhangba hozni a kettőt és nem tudom, hogy hol lehet megváltoztatni. 

A profil adatlapnál van lehetőség azt hiszem a nicknev sorban 

Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.26., 4:26 du.

beazonosíthatóság talán?

Nálam mind a Megjelenítendő sorban, mind a Nicknév sorban a realkrisztianfarkas szerepel, itt a fórumban mégsem ez jelenik meg. 🙁 

Idézet tőle: realkrisztianfarkas ekkor: 2026.02.26., 4:31 du.
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.26., 4:26 du.

beazonosíthatóság talán?

Nálam mind a Megjelenítendő sorban, mind a Nicknév sorban a realkrisztianfarkas szerepel, itt a fórumban mégsem ez jelenik meg. 🙁 

De, realkrisztianfarkas néven látunk. A feketével ez a hozzászóló neved.

A Webshopban a „Kor” szűrő alatt Brandek jelennek meg. A kor-hoz mondjuk egyébként is jobb lenne egy csúszkás megoldás. Én még beraknék attribútumok közé hordózást is illetve egy boolean szűrőt hordóerősségre. Ha lehet, jó lenne beállítani, hoyg az attribútumok lenyithatóak legyenek, és alapértelmezés szerint legyen mindegyik zárva. A márkákat is jó lenne konzekvensen kitölteni.

Idézet tőle: Loach ekkor: 2026.04.03., 12:05 du.

A Webshopban a „Kor” szűrő alatt Brandek jelennek meg. A kor-hoz mondjuk egyébként is jobb lenne egy csúszkás megoldás. Én még beraknék attribútumok közé hordózást is illetve egy boolean szűrőt hordóerősségre. Ha lehet, jó lenne beállítani, hoyg az attribútumok lenyithatóak legyenek, és alapértelmezés szerint legyen mindegyik zárva. A márkákat is jó lenne konzekvensen kitölteni.

Lehet kicsit elvesztem..

Melyik kor szűrőre gondolsz?

A hordozas: a termékek erlelese? A termek lapon ott van. Itt sem vagyok biztos, hogy jól értem-e?;)

Es ebből kifolyólag az utolsó mondatot se a brandekrol;))

De lehet még nagyon korán van nekem;))

Attributumok

Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.04.04., 5:49 de.

Lehet kicsit elvesztem..

A hordozas: a termékek erlelese? A termek lapon ott van. Itt sem vagyok biztos, hogy jól értem-e?;)

Hordózás – igen, hoyg az adott whisk(e)y  milyen hordós érlelést kapott. Értem , hogy nincs egyszerre túl sok termék aktívan a webshopban, de a szürök használata ettöl függetlenül elönyös lehet. Ha valaki pl. arra kíváncsi van-e portói hordós érlelés, akkor erre simán tudna szürni. És ok, hoyg rajta van az adatlapon, de ettöl még ha valamit keresek, nem biztos, hogy végig szeretnék kattingatni 30+ terméket. 🙂

a Link a fent screenshotolt oldalhoz:
https://whiskycentrum.hu/whisky/

Idézet tőle: Loach ekkor: 2026.04.04., 3:58 du.

Attributumok

Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.04.04., 5:49 de.

Lehet kicsit elvesztem..

Ahhhaaa… ok ezt köszi, ezt mi máshogy látjuk a mi képernyőnkon, de akkor ezt ki kell bogozni. Köszi az észrevételt!

Idézet tőle: Loach ekkor: 2026.04.04., 4:01 du.

Hordózás – igen, hoyg az adott whisk(e)y  milyen hordós érlelést kapott. Értem , hogy nincs egyszerre túl sok termék aktívan a webshopban, de a szürök használata ettöl függetlenül elönyös lehet. Ha valaki pl. arra kíváncsi van-e portói hordós érlelés, akkor erre simán tudna szürni. És ok, hoyg rajta van az adatlapon, de ettöl még ha valamit keresek, nem biztos, hogy végig szeretnék kattingatni 30+ terméket. 🙂

a Link a fent screenshotolt oldalhoz:
https://whiskycentrum.hu/whisky/

A hordozás  ki van emelve feketével a termék  leírás első egy-két sorában. Valóban lehetne, hogy ennek legyen saját kereső blokkja, de az alapelv az pont az lenne, hogy kattintgasd végig a termékeket, olvass, sok jó észrevétel és leírás van ott, adatolas, stb. Ez elsőre lehet úgy hangzik mint nem felhasználóbarát megoldás, de őszintén szólva, mivel a képek alatt szinte azonnal látszik a leírásban, legalább egyszer érdemes azért is végig görgetni, hogy mi egyéb van a kínálatban.

Meg minél többet olvasol annál jobban tudsz segíteni ha észreveszem valami technikai hibát vagy elírást:)

Loach reagált erre a bejegyzésre.
Loach

Szia! Ha megnyitom egy termék adatlapját, majd kinagyítom a képet, azt már nem lehet bezárni, valószínüleg az x elbújik a fejléc alatt. Teszteltem Opera-val, Chrome-al és Firefox-al, a probléma mindenhol adott.

Idézet tőle: Loach ekkor: 2026.04.07., 8:02 de.

Szia! Ha megnyitom egy termék adatlapját, majd kinagyítom a képet, azt már nem lehet bezárni, valószínüleg az x elbújik a fejléc alatt. Teszteltem Opera-val, Chrome-al és Firefox-al, a probléma mindenhol adott.

Köszi szépen! Továbbítjuk, korrigáljuk!

Tovabbra is jöhet bármilyen segítő észrevétel, köszönjük!

Szia(sztok)!

Ha nem titkos, akkor esetleg közkinccsé tennéd az SSSH!!! sample box/üvegcsék beszerzési forrását? 🙂 Előre is köszi!

Üdv,
Szabolcs

Idézet tőle: Galambos Szabolcs ekkor: 2026.04.08., 7:39 de.

Szia(sztok)!

Ha nem titkos, akkor esetleg közkinccsé tennéd az SSSH!!! sample box/üvegcsék beszerzési forrását? 🙂 Előre is köszi!

Üdv,
Szabolcs

A legegyszerűbb ha megkérdezed az SSSH topikban, hogy ha valakinek nincs rá szüksége adna-e át belőle.

Alapvetően elég drága kis dobozok kb 14-15 euróra jön ki. Ha legközelebb rendelünk lehet teszünk ki shopra belőle mert amúgy tök jó kis rendszerező, könnyen tárolható dobozok mintákhoz.

Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.04.08., 11:00 de.

Szia(sztok)!

Üdv,
Szabolcs

A legegyszerűbb ha megkérdezed az SSSH topikban, hogy ha valakinek nincs rá szüksége adna-e át belőle.

Alapvetően elég drága kis dobozok kb 14-15 euróra jön ki. Ha legközelebb rendelünk lehet teszünk ki shopra belőle mert amúgy tök jó kis rendszerező, könnyen tárolható dobozok mintákhoz.

Hú, ez nagyon jó lenne, támogatom az ötletet!

Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.04.08., 11:00 de.

Szia(sztok)!

Ha nem titkos, akkor esetleg közkinccsé tennéd az SSSH!!! sample box/üvegcsék beszerzési forrását? ”🙂” Előre is köszi!

Üdv,
Szabolcs

A kérdés háttere az, hogy kóstolókra sokkal profibb ilyenben kiosztani a sort, mint tökölődni az öntögetéssel a helyszínen és egy hazavihető emlék is lehet a doboz – kérdés, hogy ilyen összeget kifizetnek-e a jelenlévők 1-1 ilyen eseménynél (gyanítom nem, de opciónak hozzá lehet adni a jelentkezéskor addonként pl., vagy hogy vihessen haza a kóstolt tételből, mint egy lepárló látogatásnál), illetve ugye ez +50k beruházás egy 10 fős kostolónál. (szívesen az ötletért 🙂 )

A pénztár oldalról eltűnt a kupon mező.

Termékeink brandek szerint

Alistair Walker Whisky CompanyAlistair Walker Whisky Company Auldecole SpiritsAuldecole Spirits BlackadderBlackadder Blind SummitBlind Summit C.Dully SelectionC.Dully Selection Chorlton WhiskyChorlton Whisky Decadent DrinksDecadent Drinks James EadieJames Eadie Keeble Cask (Fragrant Drops)Keeble Cask (Fragrant Drops) The RootsThe Roots WhiskyAGEWhiskyAGE Woodrow's of EdinburghWoodrow’s of Edinburgh