SSSH!
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.01.27., 2:09 du.SSSH! Ezt hallgasd..
A Whiskycentrum és a Dramtagozat közös projektje, a Secret Sample Society Hungary, hamarosan jelentkezik az új, havi mintázások és online kóstolók részleteivel!
Havonta 5 minta, 25 ml, fix ár. Éves előfizetés esetén két hónap ingyenes.
A minta pakkok a Whiskycentrum kínálatára épülnek majd. Komplett brand sorok, vegyes márka válogatás, szezonális vagy alkalmi tematika? Lesznek ötleteink..
Online csoportos session vagy egyéni kóstolás? Ahogy neked kényelmesebb! A közös online kóstolók a Dramtagozat prezentációk stílusát viszi tovább.
A válogatásban időről-időre lesznek olyan palackozások is, amik nem kerülnek a Whiskycentrum nyilvános kínálatába.
Itt van mindjárt ez a Bowmore 14 éves a Decadent Drinks ajándékaként..
Ez a Bowmore remek példája annak, milyen könnyen félreértheti az ember a saját ízlését.
A Bowmore megítélésének kérdése mindig is problémás volt a kortárs whiskyfogyasztásban – és ebben legalább annyi felelősség terheli a lepárlót, mint a megingathatatlan, ám gyakran kevésbé alapos véleményt formáló fogyasztót.Egyesek szerint a Bowmore kevés, gyenge, „nem szakítja szét a füst”, míg másoknak már „túl Islay” – főleg, ha a Taliskert is túl füstösnek találták. A Bowmore azonban, megviselve az évtizedek által, mintha újra magára találna, és lassan felvállalná azt, ami valójában: önazonos, karakteres, és végre nem akar másnak látszani.
Ez a fajta őszinteség ma szinte újdonságnak számít, és a fogyasztói réteg nem is mindig tud vele mit kezdeni. A Bowmore-t újra kell tanulni. Az első SSSH! pakkban lesz hozzá egy dramunk..
A projekt részleteinek bejelentése ebben a topikban történik meg.
Iratkozz fel a témára, hogy ne maradj le!
SSSH! Ezt hallgasd..
A Whiskycentrum és a Dramtagozat közös projektje, a Secret Sample Society Hungary, hamarosan jelentkezik az új, havi mintázások és online kóstolók részleteivel!
Havonta 5 minta, 25 ml, fix ár. Éves előfizetés esetén két hónap ingyenes.
A minta pakkok a Whiskycentrum kínálatára épülnek majd. Komplett brand sorok, vegyes márka válogatás, szezonális vagy alkalmi tematika? Lesznek ötleteink..
Online csoportos session vagy egyéni kóstolás? Ahogy neked kényelmesebb! A közös online kóstolók a Dramtagozat prezentációk stílusát viszi tovább.
A válogatásban időről-időre lesznek olyan palackozások is, amik nem kerülnek a Whiskycentrum nyilvános kínálatába.
Itt van mindjárt ez a Bowmore 14 éves a Decadent Drinks ajándékaként..
Ez a Bowmore remek példája annak, milyen könnyen félreértheti az ember a saját ízlését.
A Bowmore megítélésének kérdése mindig is problémás volt a kortárs whiskyfogyasztásban – és ebben legalább annyi felelősség terheli a lepárlót, mint a megingathatatlan, ám gyakran kevésbé alapos véleményt formáló fogyasztót.
Egyesek szerint a Bowmore kevés, gyenge, „nem szakítja szét a füst”, míg másoknak már „túl Islay” – főleg, ha a Taliskert is túl füstösnek találták. A Bowmore azonban, megviselve az évtizedek által, mintha újra magára találna, és lassan felvállalná azt, ami valójában: önazonos, karakteres, és végre nem akar másnak látszani.
Ez a fajta őszinteség ma szinte újdonságnak számít, és a fogyasztói réteg nem is mindig tud vele mit kezdeni. A Bowmore-t újra kell tanulni. Az első SSSH! pakkban lesz hozzá egy dramunk..
A projekt részleteinek bejelentése ebben a topikban történik meg.
Iratkozz fel a témára, hogy ne maradj le!
Idézet tőle: Don – Whisky Kartell ekkor: 2026.01.27., 11:14 du.Jelentkezem.
Chief Executive Officer from (ex?) Whisky Kartell
Jelentkezem.
Chief Executive Officer from (ex?) Whisky Kartell
Idézet tőle: Márton János – One more dram, La Fumée Szeged ekkor: 2026.01.28., 7:35 de.+1 🙂 engem is érdekelne majd
+1 🙂 engem is érdekelne majd
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.01.28., 8:17 de.Szabolcs, ez úgy nézne ki jól, hogy ha a profilod szerkesztőjében, a becenév rovatba beírod a neved, ahogy a Fórumban szerepelni szeretnél (simán maradhat a teljes neved, ha ez a döntésed) és egy – Whisky Kartell Pesthidegkút szerkezettel jelzed:)
Mert szerintünk a Whisky Kartell nem ex. Legalábbis nem így gondolunk rá:)
Egy kartell esetében előfordul, hogy időről időre kivonják a tagokat a forgalomból..De örülünk, hogy itt vagy újra, Don:))
Szabolcs, ez úgy nézne ki jól, hogy ha a profilod szerkesztőjében, a becenév rovatba beírod a neved, ahogy a Fórumban szerepelni szeretnél (simán maradhat a teljes neved, ha ez a döntésed) és egy – Whisky Kartell Pesthidegkút szerkezettel jelzed:)
Mert szerintünk a Whisky Kartell nem ex. Legalábbis nem így gondolunk rá:)
Egy kartell esetében előfordul, hogy időről időre kivonják a tagokat a forgalomból..De örülünk, hogy itt vagy újra, Don:))
Idézet tőle: Csízik Tamás – BPWT ekkor: 2026.01.28., 8:24 de.Természetesen engem is érdekel, mint ős-Dramtagozat résztvevőt:)
Természetesen engem is érdekel, mint ős-Dramtagozat résztvevőt:)
Idézet tőle: Kristóf – SWC ekkor: 2026.01.28., 11:57 de.Érdekelne engem is, mint Dramtagozat hallgatót 🙂
Érdekelne engem is, mint Dramtagozat hallgatót 🙂
Idézet tőle: Ádám-KunWC ekkor: 2026.01.29., 6:09 du.kivi vagyok a részletekre, a póló pedig zseniális lett!
kivi vagyok a részletekre, a póló pedig zseniális lett!
Idézet tőle: Árpi-KunWC ekkor: 2026.01.29., 6:24 du.Várós
Várós
Idézet tőle: Álmos – BPWT ekkor: 2026.01.30., 10:36 de.engem is érdekelnek a részletek!
engem is érdekelnek a részletek!
Idézet tőle: Pernecker Bálint – SWC ekkor: 2026.01.30., 12:36 du.Engem is érdekelnének a részletek.
Engem is érdekelnének a részletek.
Idézet tőle: Dávid Szalay ekkor: 2026.01.31., 7:01 du.Én is érdeklődve figyelek.
Én is érdeklődve figyelek.
Idézet tőle: Tóth Gergő – ARCH ekkor: 2026.01.31., 7:25 du.Érdekelne engem is! Az “első leckéről” nem szívesen maradnèk le
Érdekelne engem is! Az “első leckéről” nem szívesen maradnèk le
Idézet tőle: Péter Dr Bors ekkor: 2026.02.01., 8:52 du.Itt vagyok én is! 🙏💪
Itt vagyok én is! 🙏💪
Idézet tőle: Tamás Kádár ekkor: 2026.02.02., 9:31 de.Game on 🙂
Game on 🙂
Idézet tőle: Knap Ádám – SWC ekkor: 2026.02.02., 9:53 de.Engem is érdekel!
Engem is érdekel!
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.02., 11:41 de.Akik itt jeleztek, de még nem olvastak a többi rovatban..
Barátilag jelezzük, három ajándék palackos opció elérhető már csak..;)
Akik itt jeleztek, de még nem olvastak a többi rovatban..
Barátilag jelezzük, három ajándék palackos opció elérhető már csak..;)
Idézet tőle: Márton János – One more dram, La Fumée Szeged ekkor: 2026.02.02., 12:03 du.Akkor lehetséges hogy már csak egy (?) 😀
Én is csak most kapcsoltam, talán még időben!
Akkor lehetséges hogy már csak egy (?) 😀
Én is csak most kapcsoltam, talán még időben!
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.02., 12:42 du.István és János
A biztonság kedvéért bele számoltunk benneteket, ahogy a Kunokat is!;)
István és János
A biztonság kedvéért bele számoltunk benneteket, ahogy a Kunokat is!;)
Idézet tőle: Árpi-KunWC ekkor: 2026.02.02., 12:58 du.Itt vagyunk! Király!
Itt vagyunk! Király!
Idézet tőle: Márton János – One more dram, La Fumée Szeged ekkor: 2026.02.04., 1:12 du.Halihó, tegnap „csak” az elővásárlós mail-ek mentek ki vagy volt másik is a mintákkal kapcsolatban? Ha volt, ezúton jelezni szeretném, hogy én nem kaptam. Ha feleslegesen nyüzsgök akkor viszont elnézést! 😀 🙂
Halihó, tegnap „csak” az elővásárlós mail-ek mentek ki vagy volt másik is a mintákkal kapcsolatban? Ha volt, ezúton jelezni szeretném, hogy én nem kaptam. Ha feleslegesen nyüzsgök akkor viszont elnézést! 😀 🙂
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.04., 1:20 du.Idézet tőle: Márton János ekkor: 2026.02.04., 1:12 du.Halihó, tegnap „csak” az elővásárlós mail-ek mentek ki vagy volt másik is a mintákkal kapcsolatban? Ha volt, ezúton jelezni szeretném, hogy én nem kaptam. Ha feleslegesen nyüzsgök akkor viszont elnézést!
![]()
Szia
Bent van a neved a listán, tőlünk kiment számodra is az email.
Ha nem találod, kérlek írj most az info@whiskycentrum.hu címre!
köszi
Idézet tőle: Márton János ekkor: 2026.02.04., 1:12 du.Halihó, tegnap „csak” az elővásárlós mail-ek mentek ki vagy volt másik is a mintákkal kapcsolatban? Ha volt, ezúton jelezni szeretném, hogy én nem kaptam. Ha feleslegesen nyüzsgök akkor viszont elnézést!
![]()
Szia
Bent van a neved a listán, tőlünk kiment számodra is az email.
Ha nem találod, kérlek írj most az info@whiskycentrum.hu címre!
köszi
Idézet tőle: tamas.molnar ekkor: 2026.02.13., 1:31 du.Ide írok, mert az 1. évfolyam 1. negyedév topik nálam zárolva van, nem tudok kommentelni. Két kérdésem lenne:
1. A működési szabályzatban benne van a Foxpost szállítás is, aki ezt kéri, annak ezt hol kell jelezni?
2. Aki nem fért bele az első 25-be, annak az ajándéka tudható már?
Ide írok, mert az 1. évfolyam 1. negyedév topik nálam zárolva van, nem tudok kommentelni. Két kérdésem lenne:
1. A működési szabályzatban benne van a Foxpost szállítás is, aki ezt kéri, annak ezt hol kell jelezni?
Idézet tőle: Csízik Tamás – BPWT ekkor: 2026.02.13., 2:08 du.Idézet tőle: tamas.molnar ekkor: 2026.02.13., 1:31 du.Ide írok, mert az 1. évfolyam 1. negyedév topik nálam zárolva van, nem tudok kommentelni. Két kérdésem lenne:
Ezt hol olvastad, melyik topikban? Csak azért kérdezem, mert én nem találkoztam vele, de ha volt ilyen opció, szerintem sokakat érdekel 😀
Idézet tőle: tamas.molnar ekkor: 2026.02.13., 1:31 du.Ide írok, mert az 1. évfolyam 1. negyedév topik nálam zárolva van, nem tudok kommentelni. Két kérdésem lenne:
Ezt hol olvastad, melyik topikban? Csak azért kérdezem, mert én nem találkoztam vele, de ha volt ilyen opció, szerintem sokakat érdekel 😀
Idézet tőle: tamas.molnar ekkor: 2026.02.13., 2:14 du.Idézet tőle: Csízik Tamás – BPWT ekkor: 2026.02.13., 2:08 du.Idézet tőle: tamas.molnar ekkor: 2026.02.13., 1:31 du.Ide írok, mert az 1. évfolyam 1. negyedév topik nálam zárolva van, nem tudok kommentelni. Két kérdésem lenne:
Ezt hol olvastad, melyik topikban? Csak azért kérdezem, mert én nem találkoztam vele, de ha volt ilyen opció, szerintem sokakat érdekel
https://whiskycentrum.hu/forum/topic/sssh-secret-sample-society-hungary-az-alapok/
A tartalom: Az ár tartalmazza a mintákat, a csomagolást és a kiszállítás (Foxpost vagy posta) költségét is, előfizetés esetén. Alkalmi minta pakk esetén a postázás a vásárló költségére történi.
Idézet tőle: Csízik Tamás – BPWT ekkor: 2026.02.13., 2:08 du.Idézet tőle: tamas.molnar ekkor: 2026.02.13., 1:31 du.Ide írok, mert az 1. évfolyam 1. negyedév topik nálam zárolva van, nem tudok kommentelni. Két kérdésem lenne:
Ezt hol olvastad, melyik topikban? Csak azért kérdezem, mert én nem találkoztam vele, de ha volt ilyen opció, szerintem sokakat érdekel
https://whiskycentrum.hu/forum/topic/sssh-secret-sample-society-hungary-az-alapok/
-
A tartalom: Az ár tartalmazza a mintákat, a csomagolást és a kiszállítás (Foxpost vagy posta) költségét is, előfizetés esetén. Alkalmi minta pakk esetén a postázás a vásárló költségére történi.
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.14., 7:35 de.Idézet tőle: tamas.molnar ekkor: 2026.02.13., 1:31 du.Ide írok, mert az 1. évfolyam 1. negyedév topik nálam zárolva van, nem tudok kommentelni. Két kérdésem lenne:
Nyitva az 1. negyedév szoba..
Nyitva az 1. negyedév szoba..
Alistair Walker Whisky Company
Auldecole Spirits
Blackadder
C.Dully Selection
Chorlton Whisky
WhiskyAGE
Woodrow’s of Edinburgh