Barion Pixel

Fórum

Fórum navigációs elemek – Ön itt van:FórumFórum: Függetlenség!SSSH!SSSH!
Ahhoz, hogy hozzászólást írj, kérlek !

SSSH!

SSSH! Ezt hallgasd..

A Whiskycentrum és a Dramtagozat közös projektje, a Secret Sample Society Hungary, hamarosan jelentkezik az új, havi mintázások és online kóstolók részleteivel!

Havonta 5 minta, 25 ml, fix ár. Éves előfizetés esetén két hónap ingyenes.

A minta pakkok a Whiskycentrum kínálatára épülnek majd. Komplett brand sorok, vegyes márka válogatás, szezonális vagy alkalmi tematika? Lesznek ötleteink..

Online csoportos session vagy egyéni kóstolás? Ahogy neked kényelmesebb! A közös online kóstolók a Dramtagozat prezentációk stílusát viszi tovább.

A válogatásban időről-időre lesznek olyan palackozások is, amik nem kerülnek a Whiskycentrum nyilvános kínálatába.

Itt van mindjárt ez a Bowmore 14 éves a Decadent Drinks ajándékaként..

Ez a Bowmore remek példája annak, milyen könnyen félreértheti az ember a saját ízlését.
A Bowmore megítélésének kérdése mindig is problémás volt a kortárs whiskyfogyasztásban – és ebben legalább annyi felelősség terheli a lepárlót, mint a megingathatatlan, ám gyakran kevésbé alapos véleményt formáló fogyasztót.

Egyesek szerint a Bowmore kevés, gyenge, „nem szakítja szét a füst”, míg másoknak már „túl Islay” – főleg, ha a Taliskert is túl füstösnek találták. A Bowmore azonban, megviselve az évtizedek által, mintha újra magára találna, és lassan felvállalná azt, ami valójában: önazonos, karakteres, és végre nem akar másnak látszani.

Ez a fajta őszinteség ma szinte újdonságnak számít, és a fogyasztói réteg nem is mindig tud vele mit kezdeni. A Bowmore-t újra kell tanulni. Az első SSSH! pakkban lesz hozzá egy dramunk..

A projekt részleteinek bejelentése ebben a topikban történik meg.

Iratkozz fel a témára, hogy ne maradj le!

Soós István-DWT, Ádám-KunWC és 4 másik felhasználó reagált erre a bejegyzésre.
Soós István-DWTÁdám-KunWCMárton János – One more dram, La Fumée SzegedTóth Gergő – ARCHÁlmos – BPWTPernecker Bálint – SWC

Jelentkezem.

Chief Executive Officer from (ex?) Whisky Kartell

Whiskycentrum reagált erre a bejegyzésre.
Whiskycentrum

+1 🙂 engem is érdekelne majd

Whiskycentrum

Szabolcs, ez úgy nézne ki jól, hogy ha a profilod szerkesztőjében, a becenév rovatba beírod a neved, ahogy a Fórumban szerepelni szeretnél (simán maradhat a teljes neved, ha ez a döntésed) és egy – Whisky Kartell Pesthidegkút szerkezettel jelzed:)

Mert szerintünk a Whisky Kartell nem ex. Legalábbis nem így gondolunk rá:)

Egy kartell esetében előfordul, hogy időről időre kivonják a tagokat a forgalomból..De örülünk, hogy itt vagy újra, Don:))

Don – Whisky Kartell reagált erre a bejegyzésre.
Don – Whisky Kartell

Természetesen engem is érdekel, mint ős-Dramtagozat résztvevőt:)

Whiskycentrum

Érdekelne engem is, mint Dramtagozat hallgatót 🙂

Whiskycentrum

kivi vagyok a részletekre, a póló pedig zseniális lett!

Várós

Igéretesnek tűnik, kíváncsan várom a részleteket.

engem is érdekelnek a részletek!

Engem is érdekelnének a részletek.

Érdeklődve figyelek.

Én is érdeklődve figyelek.

Érdekelne engem is! Az “első leckéről” nem szívesen maradnèk le

Itt vagyok én is! 🙏💪

Game on 🙂

Engem is érdekel!

Akik itt jeleztek, de még nem olvastak a többi rovatban..

Barátilag jelezzük, három ajándék palackos opció elérhető már csak..;)

Márton János – One more dram, La Fumée Szeged reagált erre a bejegyzésre.
Márton János – One more dram, La Fumée Szeged

Akkor lehetséges hogy már csak egy (?) 😀

Én is csak most kapcsoltam, talán még időben!

István és János 

A biztonság kedvéért bele számoltunk benneteket, ahogy a Kunokat is!;)

Márton János – One more dram, La Fumée Szeged és Árpi-KunWC reagált erre a bejegyzésre.
Márton János – One more dram, La Fumée SzegedÁrpi-KunWC

Itt vagyunk! Király!

Márton János – One more dram, La Fumée Szeged reagált erre a bejegyzésre.
Márton János – One more dram, La Fumée Szeged

Halihó, tegnap „csak” az elővásárlós mail-ek mentek ki vagy volt másik is a mintákkal kapcsolatban? Ha volt, ezúton jelezni szeretném, hogy én nem kaptam. Ha feleslegesen nyüzsgök akkor viszont elnézést!  😀 🙂

Idézet tőle: Márton János ekkor: 2026.02.04., 1:12 du.

Halihó, tegnap „csak” az elővásárlós mail-ek mentek ki vagy volt másik is a mintákkal kapcsolatban? Ha volt, ezúton jelezni szeretném, hogy én nem kaptam. Ha feleslegesen nyüzsgök akkor viszont elnézést!  😀 🙂

Szia

Bent van a neved a listán, tőlünk kiment számodra is az email.

Ha nem találod, kérlek írj most az info@whiskycentrum.hu címre!

köszi

Ide írok, mert az 1. évfolyam 1. negyedév topik nálam zárolva van, nem tudok kommentelni. Két kérdésem lenne:

1. A működési szabályzatban benne van a Foxpost szállítás is, aki ezt kéri, annak ezt hol kell jelezni?

2. Aki nem fért bele az első 25-be, annak az ajándéka tudható már? 

Csízik Tamás – BPWT reagált erre a bejegyzésre.
Csízik Tamás – BPWT
Idézet tőle: tamas.molnar ekkor: 2026.02.13., 1:31 du.

Ide írok, mert az 1. évfolyam 1. negyedév topik nálam zárolva van, nem tudok kommentelni. Két kérdésem lenne:

1. A működési szabályzatban benne van a Foxpost szállítás is, aki ezt kéri, annak ezt hol kell jelezni?

Ezt hol olvastad, melyik topikban? Csak azért kérdezem, mert én nem találkoztam vele, de ha volt ilyen opció, szerintem sokakat érdekel 😀

tamas.molnar reagált erre a bejegyzésre.
tamas.molnar
Idézet tőle: Csízik Tamás – BPWT ekkor: 2026.02.13., 2:08 du.

Ezt hol olvastad, melyik topikban? Csak azért kérdezem, mert én nem találkoztam vele, de ha volt ilyen opció, szerintem sokakat érdekel 😀

https://whiskycentrum.hu/forum/topic/sssh-secret-sample-society-hungary-az-alapok/

• A tartalom: Az ár tartalmazza a mintákat, a csomagolást és a kiszállítás (Foxpost vagy posta) költségét is, előfizetés esetén.  Alkalmi minta pakk esetén a postázás a vásárló költségére történi.

Nyitva az 1. negyedév szoba..

Termékeink brandek szerint

Alistair Walker Whisky CompanyAlistair Walker Whisky Company Auldecole SpiritsAuldecole Spirits BlackadderBlackadder Blind SummitBlind Summit C.Dully SelectionC.Dully Selection Chorlton WhiskyChorlton Whisky Decadent DrinksDecadent Drinks Keeble Cask (Fragrant Drops)Keeble Cask (Fragrant Drops) The RootsThe Roots WhiskyAGEWhiskyAGE Woodrow's of EdinburghWoodrow’s of Edinburgh