Barion Pixel

Fórum

Fórum navigációs elemek – Ön itt van:FórumFórum: CsevegőSpirits
Ahhoz, hogy hozzászólást írj, kérlek !

Spirits

Sziasztok,

Ha jól sejtem a C.Dully-val hamarosan közelebbről is meg fogunk ismerkedni, vajon érinteni fogja ez a tárgyban említett kategóriát is? Akár a Pineau des Charentes-eket? 🙂

Párlat és hobbi-szivaros énem azt sugallja, hogy ez még egy érdekes kísérlet lenne. 🙂 

Idézet tőle: Márton János ekkor: 2026.02.06., 6:14 du.

Sziasztok,

Ha jól sejtem a C.Dully-val hamarosan közelebbről is meg fogunk ismerkedni, vajon érinteni fogja ez a tárgyban említett kategóriát is? Akár a Pineau des Charentes-eket? 🙂

Párlat és hobbi-szivaros énem azt sugallja, hogy ez még egy érdekes kísérlet lenne. 🙂 

Minden partnernél akikkel dolgozunk, minden párlat elérhető számunkra. Vannak olyanok köztük, akiket kimondottan ezért választottunk, mert kimagasló az egyéb párlat szelekciójuk.

Első körben a cég elsőszámú termékért, a whiskyre koncentrálunk, de már le vannak számunkra allokálva egeészen kiváló cognac, armagnac, calvados, akár pineau palackozások is. 

Idővel minden kiderül:)

LA, Ádám-KunWC és 3 másik felhasználó reagált erre a bejegyzésre.
LAÁdám-KunWCMárton János – One more dram, La Fumée SzegedTóth Gergő – ARCHPernecker Bálint – SWC
Idézet tőle: Márton János ekkor: 2026.02.06., 6:14 du.

Sziasztok,

Jövő héten kint is lesz egy pazar kis cognac a Grand Champagne területéről, ráadásul Folle Blanche, saját parcellából, egy nagyon jó kortárs birtokról.

Vett belőle valaki? 5 cl-re beneveznék.

Termékeink brandek szerint

Alistair Walker Whisky CompanyAlistair Walker Whisky Company Auldecole SpiritsAuldecole Spirits BlackadderBlackadder Blind SummitBlind Summit C.Dully SelectionC.Dully Selection Chorlton WhiskyChorlton Whisky Decadent DrinksDecadent Drinks Keeble Cask (Fragrant Drops)Keeble Cask (Fragrant Drops) The RootsThe Roots WhiskyAGEWhiskyAGE Woodrow's of EdinburghWoodrow’s of Edinburgh