Barion Pixel

Fórum

Fórum navigációs elemek – Ön itt van:FórumFórum: RumkikötőRum pakk
Ahhoz, hogy hozzászólást írj, kérlek !

Rum pakk

A március első hétvégéig kimozdítjuk a jelenleg elérhető rumokat, helyet csinálva a jövőben érkező palackozásoknak.

Ezek az üvegek márciustól a bárok felé lesznek allokálva, ha addig nem lesz 25 rum barát akit érdekel a 

– Roots No.12 – Diamond 2003

– Roots No.7 – HD 2012 Jamaica

– Roots No.19 – HD 2013 Jamaica

– Woodrow’s – Cuban Rum 45 yo 1978

-C.Dully – Spanish Heavy Rum 18 yo

5x25ml, dobozban, postával, 17500.

Huszonöt barátot keresünk, “Benne vagyok” hozzászólással. A részvétel a Fórum hozzászólás időjelzése alapján van megállapítva, ha többen jelentkeznének.

Amint megvagyunk, a résztvevők dedikált email csoportban kapják a részleteket.

Óra indul..:)

Rumnagykovet, Varga Gyula és Peter reagált erre a bejegyzésre.
RumnagykovetVarga GyulaPeter

Benne vagyok.

Benne vagyok!

Benne vagyok!

Benne vagyok.

Benne vagyok.

Benne vagyok!

Benne vagyok!

Benne vagyok 

Benne vagyok

Benne vagyok.

Benne vagyok!

Benne vagyok! 

Ha jól számolok eddig 14 jelentkező van.

Sajnos nem ismerek mindenkit, így nem tudom, hogy a Facebook Rumbarátok csoportban akik kommentben jeleztek, hányan jöttek át. Van akit be tudtam azonosítani..:)

Négy nevem van onnan, nekik ott jeleztem, hogy jöjjenek ide. Légyszíves ha itt vagytok, de csak nicknevet látok, szóljatok, vagy aki ismeri őket jelezze nekik, hogy a szervezés itt zajlik:

Schwendtner Ákos, Berek Péter, Viosz Károly, Varga Gyula, Gacsó Attila, István Antal

Már közel vagyunk de azért kellene a 25 fős összlétszám.

Mihelyt megvagyunk, mindenki email címe alapján felkerül egy zárt email hirlevélbe, konkrétan SSSH Rumbarátok néven fog futni és ott lesz majd a link a pakkokhoz. Aki korábban már csinálta ezt az SSSH whisky vonalon, annak ismerős lesz. Semmi extra, legyél benne biztos, hogy a profilod alatt van email cím, csak azokat látjuk, csak nekik tudunk küldeni majd.

Aztán mehet a rumozás. Igény esetén online közösen is. Erről is tudunk itt beszélgetni, a dedikált Hírlevélben meg majd a részleteket közölni.

Köszi

Varga Gyula reagált erre a bejegyzésre.
Varga Gyula

Átírtam a nicket és köszi a külön jelzést is!

Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.26., 2:54 du.

Sajnos nem ismerek mindenkit, így nem tudom, hogy a Facebook Rumbarátok csoportban akik kommentben jeleztek, hányan jöttek át. Van akit be tudtam azonosítani..:)

Négy nevem van onnan, nekik ott jeleztem, hogy jöjjenek ide. Légyszíves ha itt vagytok, de csak nicknevet látok, szóljatok, vagy aki ismeri őket jelezze nekik, hogy a szervezés itt zajlik:

Idézet tőle: Varga Gyula ekkor: 2026.02.26., 3:06 du.

Átírtam a nicket és köszi a külön jelzést is!

Szuper, köszönöm szépen!

Benne vagyok.

Benne vagyok

Idézet tőle: Gacsó Attila ekkor: 2026.02.27., 7:34 de.

Schwendtner Ákos, Berek Péter, Viosz Károly, Varga Gyula, Gacsó Attila, István Antal

Már közel vagyunk de azért kellene a 25 fős összlétszám.

Mihelyt megvagyunk, mindenki email címe alapján felkerül egy zárt email hirlevélbe, konkrétan SSSH Rumbarátok néven fog futni és ott lesz majd a link a pakkokhoz. Aki korábban már csinálta ezt az SSSH whisky vonalon, annak ismerős lesz. Semmi extra, legyél benne biztos, hogy a profilod alatt van email cím, csak azokat látjuk, csak nekik tudunk küldeni majd.

Aztán mehet a rumozás. Igény esetén online közösen is. Erről is tudunk itt beszélgetni, a dedikált Hírlevélben meg majd a részleteket közölni.

Köszi

Átírtam én is a nevemet!

Köszi szépen!

Benne vagyok, dupla szettet szeretnék 

tudom nem ide való kérdésde lenne lehetőség 1-2 palackra a 1998 Caroni Trinidad Heavy Rum C.Dully Selection-tól?

Idézet tőle: Zsolt Rumbaratok ekkor: 2026.02.27., 1:04 du.

tudom nem ide való kérdésde lenne lehetőség 1-2 palackra a 1998 Caroni Trinidad Heavy Rum C.Dully Selection-tól?

Mindent eladtak, már jó rég, nekünk már esélyünk se volt erre.

De most, hogy sikerült hivatalosan partnereinek lennünk, a jövőben minden cuccukból fogunk kapni valamennyi allokációt. Az ilyen nagy dolgok mint Caroni csak akkor lesz értelmezhető allokáció vagyis nem 1-2 palack, ha van rá kereslet itthon. Magyarul tőletek függ mit tudunk a jövőben és mennyit hozni:)

Reményeim szerint ez a kis pakk-projekt bizonyítja majd, hogy rumban is igyekszünk jó dolgokat hozni, és reméljük a rumbarátok is jönnek aktívan ide, hogy lássuk, kit érdekel a rum valójában.

Ez pedig segíthet minket abban, hogy ha esetleg lenne mód több Caronira, akkor dedikáltak csak azok kapjanak róla hírt, akiket ez valóban érdekel. A whiskynél nagyon jól működik pl az előrendelés, ezért ha adott esetben azt látjuk, hogy van pl öt ember, aki vinne Caronit, akkor tudunk a partnertől egy egész Mártonnal kérni. Ez azt jelenti, hogy a következő allokációnál már eleve számol velünk1, de inkább két kartonnal. Szóval ez mind azon múlik, mennyire nyitott és erős a rum közeg arra, amit mi csinálunk vagy amit mi akarunk kínálni.

Zsolt Rumbaratok reagált erre a bejegyzésre.
Zsolt Rumbaratok

Kiment a Hírlevél

Varga Gyula reagált erre a bejegyzésre.
Varga Gyula

Itt feljebb ez szerepel:

„5x25ml, dobozban, postával, 17500.”

Rendeléskor viszont hozzáadja a futárdíjat is. Ennek a 17.500-as fenti ajánlatnak megfelelően újra tudnátok árazni?

Köszi!

Idézet tőle: Nagyi ekkor: 2026.02.27., 4:55 du.

Itt feljebb ez szerepel:

„5x25ml, dobozban, postával, 17500.”

Rendeléskor viszont hozzáadja a futárdíjat is. Ennek a 17.500-as fenti ajánlatnak megfelelően újra tudnátok árazni?

Köszi!

Igen, köszi, látjuk a helyzetet. Kis türelmet es technikailag korrigáljuk.

Aki már vett, ne izguljon, korrigáljuk.

Ha nem tudjuk gyorsan es könnyen megoldani, akkor sincs gaz, vegye meg mindenki es intézzük utólag ezt. Annyit fogsz fizetni a “nap végén” amiről szó volt.

Nagyi reagált erre a bejegyzésre.
Nagyi

Én is köszi!

Akik tegnap a fizetésnél postaköltséget is fizettek: elindult annak az összegnek a visszatérítésére.

Mostantól aki kosárba tesz és fizet, annál már nem lesz a postaköltség hozzáadva.

Vasárnap lejár a sztori Ha addig ez a 18 ember nem erősíti meg vásárlással a projektben való részvételt, sajnos nem fog működni. Nyilván aki addig vett akkor majd visszakapja a pénzét:)

Kiküldök ma is és holnap is egy emlékeztető emailt, ne ijedjetek meg, nem lesz postaláda bombázás mindig:) 

Ja, és még mindig várunk a full listához 5-6 embert szóval hozzatok cimborákat:)

Benne vagyok!

Idézet tőle: Soós István-DWT ekkor: 2026.02.28., 12:49 du.

Benne vagyok!

István, beteszlek a csapat e-mail hirlevelebe, holnap úgyis kell kikuldenem egy emlekeztetot, es akkor az e-mailben látható linken találod a termeket amit meg tudsz venni.

Soós István-DWT reagált erre a bejegyzésre.
Soós István-DWT

Ha jól értem, nem biztos a pakk. Mikor derül ki biztosan?

Idézet tőle: Soós István-DWT ekkor: 2026.02.28., 7:46 du.

Ha jól értem, nem biztos a pakk. Mikor derül ki biztosan?

Gyakorlatilag három ember még ebből a topikból aki nem reagált, ma küldök egy emailt nekik, szerintem nem lesz gond, plusz vagy te (majd az emailben amit kapsz van egy link, azon keresztül tudod intézni), illetve mégegyszer kitettem a rumos Facebook csoportba.

Szerintem megleszünk.

Innen is köszönet mindenkinek aki reagált a megjelölt időkeretben már, ahogy pedig írtam, nem hagyunk hátra senkit, lehet hétvégén volt, vagy nem nézik az e-mailjeit gyakran, de még egy üzenetet küldünk ki nekik.

Röviden: ma estére kiderül, reggel bejelntés:)

Sziasztok, itt vagyok, remélem nem késtem le. 

Benne vagyok.

Antal István 

Idézet tőle: Apistike ekkor: 2026.03.01., 9:32 de.

Benne vagyok.

Antal István 

Meg nem;)

(Update: regisztrálj, hogy lássam az e-mail címed es tudjak e-mailt kuldeni)

Elvileg landolt nálad is egy Hírlevél, benne egy link a gomb alatt (Benne vagyok!) azt kattintsd, vedd meg a klub tagságit es ennyi, folyt köv;)

Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.01., 10:15 de.
Idézet tőle: Apistike ekkor: 2026.03.01., 9:32 de.

Benne vagyok.

Antal István 

Meg nem;)

(Update: regisztrálj, hogy lássam az e-mail címed es tudjak e-mailt kuldeni)

Elvileg landolt nálad is egy Hírlevél, benne egy link a gomb alatt (Benne vagyok!) azt kattintsd, vedd meg a klub tagságit es ennyi, folyt köv;)

Ok Pisti megoldottam.

Kiküldtem újra a hirlevél emailt új feliratkozóknak, megtaláltam az Emil címed, betettelek. Elvileg meg is kellett már kapnod. Ma estig kell rendezni a dolgokat.

Ha valaki más is esetleg szintén kapott az újraküldéssel hírlevelet, bocs:)

Én szeretném átadni a lehetőséget másnak. Nem klubtagságit szerettem volna váltani, csak ezeket a rumokat megkóstolni, azt hittem ez egy egyszeri alkalom.

Köszönöm a lehetőséget.

Én is úgy értettem, hogy ez egy egyszeri alkalom. Klubtagságit én sem szeretnék, csak érdekelnek a rumok, gondoltam próbát teszek ezekkel.

Idézet tőle: Soós István-DWT ekkor: 2026.03.01., 1:30 du.

Én is úgy értettem, hogy ez egy egyszeri alkalom. Klubtagságit én sem szeretnék, csak érdekelnek a rumok, gondoltam próbát teszek ezekkel.

Egyszeri alkalom csak ez az ot. Klub tagsági a neve a terméknek, máshogy nem tudtuk volna feltenni.

Soós István-DWT reagált erre a bejegyzésre.
Soós István-DWT
Idézet tőle: Szabi – BPWT-MF ekkor: 2026.03.01., 1:25 du.

Én szeretném átadni a lehetőséget másnak. Nem klubtagságit szerettem volna váltani, csak ezeket a rumokat megkóstolni, azt hittem ez egy egyszeri alkalom.

Köszönöm a lehetőséget.

Egyszeri alkalom csak ez az ot. Klub tagsági a neve a terméknek, máshogy nem tudtuk volna feltenni.

Nos, elég sok tanulsággal szolgált ez a projekt..

Úgy döntöttünk, hogy a saját büszkeségunk  miatt is, aki intézte az intézni valót, megkapja a pakkot.

A pakk küldés technikai részletei: 

Kérünk, ha meg nem töltötted fel a szállítási címedet, tedd meg.

Az adatlapon szereplő címre fogjuk küldeni a minta pakkot. 
A szállitás időpontjáról a csoportnak dedikált hírlevél en keresztül fogunk jelezni.

Ha szállítással kapcsolatban van kérdésed, keresed, használd az info@whiskycentrum.hu címet “Rum pakk “ tárgymezővel. 
Köszönjük! 

Márton János – One more dram, La Fumée Szeged, Zsolt Rumbaratok és 2 másik felhasználó reagált erre a bejegyzésre.
Márton János – One more dram, La Fumée SzegedZsolt RumbaratokNagyiApistike

Holnap kimegy a Hírlevél az érintetteknek, hogy 

AMENNYIBEN NEM A REGISZTRÁLT CIMEDRE KÉRED A PAKKOT, ÍRD MEG A FOXPOST CÍMET AHOVA KÉRED!

reszletek holnap az e-mailben 

Benne vagyok!

Idézet tőle: Peter ekkor: 2026.03.04., 9:48 de.

Benne vagyok!

Szia!

koszi, hogy jöttél!

Legyszives írj egy e-mailt RUM targymezovel az info@whiskycentrum.hu címre, a kollegám intézi a többit ott veled!

Benne vagyok, ha van még 1 hely.

Idézet tőle: Attila ekkor: 2026.03.05., 3:34 du.
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.02., 4:12 du.

Holnap kimegy a Hírlevél az érintetteknek, hogy 

AMENNYIBEN NEM A REGISZTRÁLT CIMEDRE KÉRED A PAKKOT, ÍRD MEG A FOXPOST CÍMET AHOVA KÉRED!

reszletek holnap az e-mailben 

Szia!

Mikorra várható a kiszállítás megkezdése?

Szia

Gyakorlatilag a töltés és borítékolas befejezése történik most is, ezekben az órákban;)

Ha esetleg nem leszel otthon amikor megy jövő héten vagy más szállítási dolog van, kérlek jelezd az info@whiskycentrum.hu e-mailben RUM tárgymezővel,

!

Idézet tőle: Barna Balázs ekkor: 2026.03.06., 9:16 de.

Benne vagyok, ha van még 1 hely.

Szia

Nemsokára megy az email. Pont jókor írtál, épp a csomagolás zajlik;)

Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.02., 9:45 de.

Nos, elég sok tanulsággal szolgált ez a projekt..

Úgy döntöttünk, hogy a saját büszkeségunk  miatt is, aki intézte az intézni valót, megkapja a pakkot.

A pakk küldés technikai részletei: 

Kérünk, ha meg nem töltötted fel a szállítási címedet, tedd meg.

Az adatlapon szereplő címre fogjuk küldeni a minta pakkot. 
A szállitás időpontjáról a csoportnak dedikált hírlevél en keresztül fogunk jelezni.

Ha szállítással kapcsolatban van kérdésed, keresed, használd az info@whiskycentrum.hu címet “Rum pakk “ tárgymezővel. 
Köszönjük! 

Mikor várható a szállítás? A megrendelés és a fizetés február 27-én megtörtént…

Hát nem sikerült megkapom március 18-ig……

Idézet tőle: Péntek Kálmán ekkor: 2026.03.18., 4:16 du.

Hát nem sikerült megkapom március 18-ig……

Ez nagyon bosszantó. 
Sajnaljuk, reméljük előkerül. 
Ugy tudom már e-mailben el küldtünk minden infót hogy kártérítési igénnyel élj a szállító cég ellen.

De megnézzük mi mit tudunk tenni még. Maradjunk kontakban az info@ címen keresztül.

Végre volt időm leülni a minták mellé. A jamacai duo kicsit lágy, de nagyon jó ízű. Viszont ami meglepett az a kubai.. Nagyon érdekes palackozás. Kóstoltam már több  kubai rumot pl. Cabeza Llena 1948, de egyik de fogott meg. Kivancsian várom a következő sort.

Termékeink brandek szerint

Alistair Walker Whisky CompanyAlistair Walker Whisky Company Auldecole SpiritsAuldecole Spirits BlackadderBlackadder Blind SummitBlind Summit C.Dully SelectionC.Dully Selection Chorlton WhiskyChorlton Whisky Decadent DrinksDecadent Drinks Keeble Cask (Fragrant Drops)Keeble Cask (Fragrant Drops) The RootsThe Roots WhiskyAGEWhiskyAGE Woodrow's of EdinburghWoodrow’s of Edinburgh