Barion Pixel

Fórum

Fórum navigációs elemek – Ön itt van:FórumFórum: DistilleriesSkóciaGlenfarclas Distillery
Ahhoz, hogy hozzászólást írj, kérlek !

Glenfarclas Distillery

A Glenfarclas 1836-ban alakult Ballindalloch mellett (Speyside). Független tulajdonban van (Grant család). Core range: 10, 12, 15, 21, 25, 30 éves. Stílusa sherryhordós, gazdag, mély, gyümölcsös.

Utazásomat a whisky világába egy Frcls 15y palackkal kezdtem meg, melyet az első Shown kóstoltam még a Ramada Plaza hotelben (2010 nem tegnap volt…). A lepárló és termékei iránti szeretetem azonban nem változott, így számos OB és IB palackot sikerült feltennem a polcra, sőt pár éve sikerült eljutni a lepárlóba is. Ian idegenvezetése felejthetetlen marad, csakúgy mint a tételek amiket A nagy piros ajtó mögött kóstoltunk 😉 

Két Glenfarclas van most aktívan az oldalon, álnév alatt, két Glenlitigious DD palackozas.

Az Equinox picit édesebb, a Decadent klassszikus.

Kristóf – SWC reagált erre a bejegyzésre.
Kristóf – SWC

Termékeink brandek szerint

Alistair Walker Whisky CompanyAlistair Walker Whisky Company Auldecole SpiritsAuldecole Spirits BlackadderBlackadder Blind SummitBlind Summit C.Dully SelectionC.Dully Selection Chorlton WhiskyChorlton Whisky Decadent DrinksDecadent Drinks James EadieJames Eadie Keeble Cask (Fragrant Drops)Keeble Cask (Fragrant Drops) Sördoktor The RootsThe Roots WhiskyAGEWhiskyAGE Woodrow's of EdinburghWoodrow’s of Edinburgh