Glenfarclas Distillery
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2025.09.20., 12:42 du.A Glenfarclas 1836-ban alakult Ballindalloch mellett (Speyside). Független tulajdonban van (Grant család). Core range: 10, 12, 15, 21, 25, 30 éves. Stílusa sherryhordós, gazdag, mély, gyümölcsös.
A Glenfarclas 1836-ban alakult Ballindalloch mellett (Speyside). Független tulajdonban van (Grant család). Core range: 10, 12, 15, 21, 25, 30 éves. Stílusa sherryhordós, gazdag, mély, gyümölcsös.
Idézet tőle: Kristóf – SWC ekkor: 2026.02.17., 11:38 de.Utazásomat a whisky világába egy Frcls 15y palackkal kezdtem meg, melyet az első Shown kóstoltam még a Ramada Plaza hotelben (2010 nem tegnap volt…). A lepárló és termékei iránti szeretetem azonban nem változott, így számos OB és IB palackot sikerült feltennem a polcra, sőt pár éve sikerült eljutni a lepárlóba is. Ian idegenvezetése felejthetetlen marad, csakúgy mint a tételek amiket A nagy piros ajtó mögött kóstoltunk 😉
Utazásomat a whisky világába egy Frcls 15y palackkal kezdtem meg, melyet az első Shown kóstoltam még a Ramada Plaza hotelben (2010 nem tegnap volt…). A lepárló és termékei iránti szeretetem azonban nem változott, így számos OB és IB palackot sikerült feltennem a polcra, sőt pár éve sikerült eljutni a lepárlóba is. Ian idegenvezetése felejthetetlen marad, csakúgy mint a tételek amiket A nagy piros ajtó mögött kóstoltunk 😉
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.17., 11:41 de.Két Glenfarclas van most aktívan az oldalon, álnév alatt, két Glenlitigious DD palackozas.
Az Equinox picit édesebb, a Decadent klassszikus.
Két Glenfarclas van most aktívan az oldalon, álnév alatt, két Glenlitigious DD palackozas.
Az Equinox picit édesebb, a Decadent klassszikus.
Alistair Walker Whisky Company
Auldecole Spirits
Blackadder
C.Dully Selection
Chorlton Whisky
James Eadie
WhiskyAGE
Woodrow’s of Edinburgh