Bejelentés a Fórum Exkluzív palackok elérhetőségéről
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.08., 7:59 de.
Tisztelt Fórum!
A Whiskycentrum kizárólag a Fórum aktív használói részére időről-időre biztosít olyan palackozásokat, amelyek nem kerülnek ki a webshop kínálatába.
Ezek Fórum exkluzív ajánlatok, amik közt szerepelnek a partner márkák olyan italai amiket kedvező áron tudunk kínálni, és a a tervek közt szerepel olyan palackozások ajánlata is, amiket az Auldecole ad ki, kimondottan a Fórum számára.
A Fórum exkluzív palackokhoz való hozzáférés a hamarosan nyíló FÓRUM EXKLUZÍV nevű szobában lesz hirdetve.
A feltétel a vásárláshoz egyszerű. A Fórum aktív használata.
Az első palack ára 14 999 Ft lesz.
A palackról a részletek a március 6-án kiküldendő Hírlevélben és ugyanezen a napon a Fórum Exkluzív nevű topikban lesznek elérhetők.
Üdvözlettel
Whiskycentrum
Tisztelt Fórum!
A Whiskycentrum kizárólag a Fórum aktív használói részére időről-időre biztosít olyan palackozásokat, amelyek nem kerülnek ki a webshop kínálatába.
Ezek Fórum exkluzív ajánlatok, amik közt szerepelnek a partner márkák olyan italai amiket kedvező áron tudunk kínálni, és a a tervek közt szerepel olyan palackozások ajánlata is, amiket az Auldecole ad ki, kimondottan a Fórum számára.
A Fórum exkluzív palackokhoz való hozzáférés a hamarosan nyíló FÓRUM EXKLUZÍV nevű szobában lesz hirdetve.
A feltétel a vásárláshoz egyszerű. A Fórum aktív használata.
Az első palack ára 14 999 Ft lesz.
A palackról a részletek a március 6-án kiküldendő Hírlevélben és ugyanezen a napon a Fórum Exkluzív nevű topikban lesznek elérhetők.
Üdvözlettel
Whiskycentrum
Idézet tőle: Burai László ekkor: 2026.02.25., 9:30 de.Ez igazán szuper lehetőség, nagy pacsi az ötletért! Izgatottan várom, hogy mi lesz az első.
Ez igazán szuper lehetőség, nagy pacsi az ötletért! Izgatottan várom, hogy mi lesz az első.
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.25., 11:14 de.Idézet tőle: Burai László ekkor: 2026.02.25., 9:30 de.Ez igazán szuper lehetőség, nagy pacsi az ötletért! Izgatottan várom, hogy mi lesz az első.
Köszi:) Hamarosan bejelentjük. Egy kis kezdő gesztus lesz:)
Idézet tőle: Burai László ekkor: 2026.02.25., 9:30 de.Ez igazán szuper lehetőség, nagy pacsi az ötletért! Izgatottan várom, hogy mi lesz az első.
Köszi:) Hamarosan bejelentjük. Egy kis kezdő gesztus lesz:)
Idézet tőle: Ádám-KunWC ekkor: 2026.02.26., 6:29 de.ez azért bitang jó árazás
ez azért bitang jó árazás
Idézet tőle: Kristóf – SWC ekkor: 2026.02.26., 8:53 de.Kíváncsian várjuk milyen palackról/palackokról van szó 🙂
Kíváncsian várjuk milyen palackról/palackokról van szó 🙂
Idézet tőle: Szabi – BPWT-MF ekkor: 2026.02.26., 10:11 de.Már csak 1 hét! 🙂
Már csak 1 hét! 🙂
Idézet tőle: Tóth Gergő – ARCH ekkor: 2026.03.02., 8:23 du.Remélem valami izgalmas blend vagy egy Aikan-hoz hasonló, nem scotch különlegesség! 👏
Remélem valami izgalmas blend vagy egy Aikan-hoz hasonló, nem scotch különlegesség! 👏
Idézet tőle: Tamás Kádár ekkor: 2026.03.05., 10:06 de.Egy vásárló csak egy terméket vásárolhat – ez azt jelenti, hogy mindig egy típusból lesz exkluzív megjelenés és abból egy/fő a limit? Köszi
Egy vásárló csak egy terméket vásárolhat – ez azt jelenti, hogy mindig egy típusból lesz exkluzív megjelenés és abból egy/fő a limit? Köszi
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.05., 10:47 de.Idézet tőle: Tamás Kádár ekkor: 2026.03.05., 10:06 de.Egy vásárló csak egy terméket vásárolhat – ez azt jelenti, hogy mindig egy típusból lesz exkluzív megjelenés és abból egy/fő a limit? Köszi
Igen, egy termék lesz, pl holnap egy whisky, hat palackkal es a kosárba csak egyet tehet egy ember.
Idézet tőle: Tamás Kádár ekkor: 2026.03.05., 10:06 de.Egy vásárló csak egy terméket vásárolhat – ez azt jelenti, hogy mindig egy típusból lesz exkluzív megjelenés és abból egy/fő a limit? Köszi
Igen, egy termék lesz, pl holnap egy whisky, hat palackkal es a kosárba csak egyet tehet egy ember.
Idézet tőle: Bálint Tornai ekkor: 2026.03.05., 10:47 de.Fhu én is várom, nagyon izggat, hogy mik lesznek a tételek!!!
Fhu én is várom, nagyon izggat, hogy mik lesznek a tételek!!!
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.05., 10:50 de.Idézet tőle: Bálint Tornai ekkor: 2026.03.05., 10:47 de.Fhu én is várom, nagyon izggat, hogy mik lesznek a tételek!!!
Alapvetően – legalábbis a cél részükről ez – már az nagy öröm, hogy valami újat kipróbálhatunk a magyar piacon, mint pl az, hogy legyen a whisky közegnek a nagy meta mellett valami önálló, állandó kommunikációs felülete, pl egy Fórum, mint ez, es itt legyen benne annyi előny, hogy aki használja az időről időre kap ilyen lehetőséget ami mégsem arról szól hogy hu de extra hu de drága stb
Vagyis a whisky holnap elsore nem lényeg, inkább magát a folyamatot szeretnénk vele elindítani, látni, hogy érdekli e az embereket ez a megközelítés vagy azt hiszik ez is egy kereskedelmi trükk vagy ez se jobb mint a Facebook ahol legalább sok emberrel lehet gyorsan interaktívkodni;))
Idézet tőle: Bálint Tornai ekkor: 2026.03.05., 10:47 de.Fhu én is várom, nagyon izggat, hogy mik lesznek a tételek!!!
Alapvetően – legalábbis a cél részükről ez – már az nagy öröm, hogy valami újat kipróbálhatunk a magyar piacon, mint pl az, hogy legyen a whisky közegnek a nagy meta mellett valami önálló, állandó kommunikációs felülete, pl egy Fórum, mint ez, es itt legyen benne annyi előny, hogy aki használja az időről időre kap ilyen lehetőséget ami mégsem arról szól hogy hu de extra hu de drága stb
Vagyis a whisky holnap elsore nem lényeg, inkább magát a folyamatot szeretnénk vele elindítani, látni, hogy érdekli e az embereket ez a megközelítés vagy azt hiszik ez is egy kereskedelmi trükk vagy ez se jobb mint a Facebook ahol legalább sok emberrel lehet gyorsan interaktívkodni;))
Idézet tőle: LA ekkor: 2026.03.05., 1:47 du.Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.05., 10:50 de.Idézet tőle: Bálint Tornai ekkor: 2026.03.05., 10:47 de.Fhu én is várom, nagyon izggat, hogy mik lesznek a tételek!!!
Lehet furán hangzik, de nekem nincs semmilyen social media fiókom, így számomra ez kifejezetten nagy öröm. 😎
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.05., 10:50 de.Idézet tőle: Bálint Tornai ekkor: 2026.03.05., 10:47 de.Fhu én is várom, nagyon izggat, hogy mik lesznek a tételek!!!
Lehet furán hangzik, de nekem nincs semmilyen social media fiókom, így számomra ez kifejezetten nagy öröm. 😎
Idézet tőle: realkrisztianfarkas ekkor: 2026.03.06., 8:34 de.Két korán kel, Woodrow Blended Maltot lel. 🙂
Két korán kel, Woodrow Blended Maltot lel. 🙂
Idézet tőle: Dobos Dávid ekkor: 2026.03.06., 9:06 de.Ahogy jött az üzenet rá is csaptam. Mázli 😊🥃
Ahogy jött az üzenet rá is csaptam. Mázli 😊🥃
Idézet tőle: Laci-Smokey Beavers wk, La Fumée szivarklub ekkor: 2026.03.13., 8:24 de.Természetesen lemaradtam, de jön még kutyára dér! 😁
Természetesen lemaradtam, de jön még kutyára dér! 😁
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.13., 10:43 du.Idézet tőle: Laci-Smokey Beavers wk, La Fumée szivarklub ekkor: 2026.03.13., 8:24 de.Természetesen lemaradtam, de jön még kutyára dér!
Lesz még, persze!
Idézet tőle: Laci-Smokey Beavers wk, La Fumée szivarklub ekkor: 2026.03.13., 8:24 de.Természetesen lemaradtam, de jön még kutyára dér!
Lesz még, persze!
Alistair Walker Whisky Company
Auldecole Spirits
Blackadder
C.Dully Selection
Chorlton Whisky
James Eadie
WhiskyAGE
Woodrow’s of Edinburgh