Barman’s Choice – A pesti meló
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.10., 12:00 du.
Havonta a budapesti The Scotsman Bar helyszínén, élő Barman’s Choice whisky kóstolók!
A Whiskycentrum kínálatára épülő kóstoló sorozat márciusi eseményére a jegyek az alábbi linken már megvásárolhatók. Erősen limitált létszám, ezért ha ugyan vásárolnál jegyet de később mégsem tudsz eljönni, kérünk időben jelezd.
Ha lemaradnál, semmi gond. Jövünk minden hónapban, és az áprilisi dátum is hamarosan bejelentésre kerül.
https://whiskycentrum.hu/egyeb/barmans-choice-a-pesti-melo-the-scotsman-bar-whisky-nights-2026-marcius-23/
Várunk szeretettel Budapest egyik feltörekvő whisky bárjában!
Havonta a budapesti The Scotsman Bar helyszínén, élő Barman’s Choice whisky kóstolók!
A Whiskycentrum kínálatára épülő kóstoló sorozat márciusi eseményére a jegyek az alábbi linken már megvásárolhatók. Erősen limitált létszám, ezért ha ugyan vásárolnál jegyet de később mégsem tudsz eljönni, kérünk időben jelezd.
Ha lemaradnál, semmi gond. Jövünk minden hónapban, és az áprilisi dátum is hamarosan bejelentésre kerül.
Barman’s Choice: A pesti meló – The Scotsman Bar Whisky Nights 2026.március 23.
Várunk szeretettel Budapest egyik feltörekvő whisky bárjában!
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.04.02., 7:18 de.Április 27-én ismét Barman’s Choice – The Scotsman Whisky Nights.
Részletek és jegyek hamarosan!
Ugyanitt május 10-én angol nyelven kóstoló a Woodrow’s of Edinburgh alapítóival.
Részletek hamarosan!
Április 27-én ismét Barman’s Choice – The Scotsman Whisky Nights.
Részletek és jegyek hamarosan!
Ugyanitt május 10-én angol nyelven kóstoló a Woodrow’s of Edinburgh alapítóival.
Részletek hamarosan!
Alistair Walker Whisky Company
Auldecole Spirits
Blackadder
C.Dully Selection
Chorlton Whisky
WhiskyAGE
Woodrow’s of Edinburgh