Barion Pixel

Fórum

Fórum navigációs elemek – Ön itt van:FórumFórum: DistilleriesSkóciaArdbeg Distillery
Ahhoz, hogy hozzászólást írj, kérlek !

Ardbeg Distillery

1815-ben alapították Islay szigetén. Ma LVMH tulajdona. Kultikus, erősen tőzegelt whiskyk: Ten, An Oa, Uigeadail + kísérleti limitáltak.

Akkor az új aktuális hot topic, az Ardbeg Ten Cask Strength élményei, keres-kínál akciói, jegyzetei, kritikai és magasztalásai bizonyosan uralni fogjak ezt a szobát a következő időszakban;)

Èn ma bontom majd a tervek szerint a Ten CS-t, kíváncsi leszek milyen…A sima alap nagy kedvencem, így magasan vannak az elvárások! 😀

Idézet tőle: Loach ekkor: 2026.03.03., 12:12 du.

Èn ma bontom majd a tervek szerint a Ten CS-t, kíváncsi leszek milyen…A sima alap nagy kedvencem, így magasan vannak az elvárások! 😀

Várom én is már nagyon haza a saját Ardbeg 10 CS-t, amit sikerült beszerezni, meg persze köszi a lehetőséget nem szükséges azonnal megbontanom! 😀 

Loach reagált erre a bejegyzésre.
Loach

Mikor lesz ez itthon elérhető, ha egyáltalán elér ide? 

Idézet tőle: István Szamkó ekkor: 2026.03.05., 6:45 du.

Mikor lesz ez itthon elérhető, ha egyáltalán elér ide? 

Itthon sajnos nem hiszem, hogy hivatalosan megjelenik – alapvetöen Committee kiadás volt, amit az Ardbeg Embassy-k árultak. Magyarországon csak a Good Spirit Bar szerepel mint Ardbeg Embassy, öket lehetne esetleg felhívni. Megeshet, hogy a magyarországi hosszasabb vámkezelés miatt itt még esetleg majd csak jön a TEN CS. 

Reméljük valamilyen formában majd azért szélesebb utat is talál magának a közeg, hogy megossza ha jut valakinek palack:)

Elég fura manapság a LVMH hozzállása az Embassy kérdéshez…:(

Loach reagált erre a bejegyzésre.
Loach
Idézet tőle: Tóth Gergő – ARCH ekkor: 2026.03.03., 7:42 du.
Idézet tőle: Loach ekkor: 2026.03.03., 12:12 du.

Èn ma bontom majd a tervek szerint a Ten CS-t, kíváncsi leszek milyen…A sima alap nagy kedvencem, így magasan vannak az elvárások! ”😀”

Várom én is már nagyon haza a saját Ardbeg 10 CS-t, amit sikerült beszerezni, meg persze köszi a lehetőséget nem szükséges azonnal megbontanom! ”😀” 

Nagyon szívesen, remélem tetszett a minta! 🙂

Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.10., 12:10 du.

Reméljük valamilyen formában majd azért szélesebb utat is talál magának a közeg, hogy megossza ha jut valakinek palack:)

Elég fura manapság a LVMH hozzállása az Embassy kérdéshez…:(

Nekem alapvetöen úgy tünik, hoyg lesz@rják…A marketing müködjön, a többit meg oldják meg a retailerek. 🙁

Attól függ, hogy kap-e allokációt a hazai forgalmazó, azaz a Fine Brands Company. Nem tudom, ott mennyire működik az, hogy aki a kis piacok közül jobban könyököl, az kap is, de szerintem ekkora cégeknél keményen KPI-ok meg sales adatok döntenek dolgokról. Meg kapcsolatok.

Termékeink brandek szerint

Alistair Walker Whisky CompanyAlistair Walker Whisky Company Auldecole SpiritsAuldecole Spirits BlackadderBlackadder Blind SummitBlind Summit C.Dully SelectionC.Dully Selection Chorlton WhiskyChorlton Whisky Decadent DrinksDecadent Drinks Keeble Cask (Fragrant Drops)Keeble Cask (Fragrant Drops) The RootsThe Roots WhiskyAGEWhiskyAGE Woodrow's of EdinburghWoodrow’s of Edinburgh