Ardbeg Distillery
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2025.09.20., 12:42 du.1815-ben alapították Islay szigetén. Ma LVMH tulajdona. Kultikus, erősen tőzegelt whiskyk: Ten, An Oa, Uigeadail + kísérleti limitáltak.
1815-ben alapították Islay szigetén. Ma LVMH tulajdona. Kultikus, erősen tőzegelt whiskyk: Ten, An Oa, Uigeadail + kísérleti limitáltak.
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.03., 6:51 de.Akkor az új aktuális hot topic, az Ardbeg Ten Cask Strength élményei, keres-kínál akciói, jegyzetei, kritikai és magasztalásai bizonyosan uralni fogjak ezt a szobát a következő időszakban;)
Akkor az új aktuális hot topic, az Ardbeg Ten Cask Strength élményei, keres-kínál akciói, jegyzetei, kritikai és magasztalásai bizonyosan uralni fogjak ezt a szobát a következő időszakban;)
Idézet tőle: Loach ekkor: 2026.03.03., 12:12 du.Èn ma bontom majd a tervek szerint a Ten CS-t, kíváncsi leszek milyen…A sima alap nagy kedvencem, így magasan vannak az elvárások! 😀
Èn ma bontom majd a tervek szerint a Ten CS-t, kíváncsi leszek milyen…A sima alap nagy kedvencem, így magasan vannak az elvárások! 😀
Idézet tőle: Tóth Gergő – ARCH ekkor: 2026.03.03., 7:42 du.Idézet tőle: Loach ekkor: 2026.03.03., 12:12 du.Èn ma bontom majd a tervek szerint a Ten CS-t, kíváncsi leszek milyen…A sima alap nagy kedvencem, így magasan vannak az elvárások!
Várom én is már nagyon haza a saját Ardbeg 10 CS-t, amit sikerült beszerezni, meg persze köszi a lehetőséget nem szükséges azonnal megbontanom! 😀
Idézet tőle: Loach ekkor: 2026.03.03., 12:12 du.Èn ma bontom majd a tervek szerint a Ten CS-t, kíváncsi leszek milyen…A sima alap nagy kedvencem, így magasan vannak az elvárások!
Várom én is már nagyon haza a saját Ardbeg 10 CS-t, amit sikerült beszerezni, meg persze köszi a lehetőséget nem szükséges azonnal megbontanom! 😀
Idézet tőle: István Szamkó ekkor: 2026.03.05., 6:45 du.Mikor lesz ez itthon elérhető, ha egyáltalán elér ide?
Mikor lesz ez itthon elérhető, ha egyáltalán elér ide?
Idézet tőle: Loach ekkor: 2026.03.09., 2:09 du.Idézet tőle: István Szamkó ekkor: 2026.03.05., 6:45 du.Mikor lesz ez itthon elérhető, ha egyáltalán elér ide?
Itthon sajnos nem hiszem, hogy hivatalosan megjelenik – alapvetöen Committee kiadás volt, amit az Ardbeg Embassy-k árultak. Magyarországon csak a Good Spirit Bar szerepel mint Ardbeg Embassy, öket lehetne esetleg felhívni. Megeshet, hogy a magyarországi hosszasabb vámkezelés miatt itt még esetleg majd csak jön a TEN CS.
Idézet tőle: István Szamkó ekkor: 2026.03.05., 6:45 du.Mikor lesz ez itthon elérhető, ha egyáltalán elér ide?
Itthon sajnos nem hiszem, hogy hivatalosan megjelenik – alapvetöen Committee kiadás volt, amit az Ardbeg Embassy-k árultak. Magyarországon csak a Good Spirit Bar szerepel mint Ardbeg Embassy, öket lehetne esetleg felhívni. Megeshet, hogy a magyarországi hosszasabb vámkezelés miatt itt még esetleg majd csak jön a TEN CS.
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.10., 12:10 du.Reméljük valamilyen formában majd azért szélesebb utat is talál magának a közeg, hogy megossza ha jut valakinek palack:)
Elég fura manapság a LVMH hozzállása az Embassy kérdéshez…:(
Reméljük valamilyen formában majd azért szélesebb utat is talál magának a közeg, hogy megossza ha jut valakinek palack:)
Idézet tőle: Loach ekkor: 2026.03.11., 9:49 de.Idézet tőle: Tóth Gergő – ARCH ekkor: 2026.03.03., 7:42 du.Idézet tőle: Loach ekkor: 2026.03.03., 12:12 du.Èn ma bontom majd a tervek szerint a Ten CS-t, kíváncsi leszek milyen…A sima alap nagy kedvencem, így magasan vannak az elvárások!
Várom én is már nagyon haza a saját Ardbeg 10 CS-t, amit sikerült beszerezni, meg persze köszi a lehetőséget nem szükséges azonnal megbontanom!
![]()
Nagyon szívesen, remélem tetszett a minta! 🙂
Idézet tőle: Tóth Gergő – ARCH ekkor: 2026.03.03., 7:42 du.Idézet tőle: Loach ekkor: 2026.03.03., 12:12 du.Èn ma bontom majd a tervek szerint a Ten CS-t, kíváncsi leszek milyen…A sima alap nagy kedvencem, így magasan vannak az elvárások!
Várom én is már nagyon haza a saját Ardbeg 10 CS-t, amit sikerült beszerezni, meg persze köszi a lehetőséget nem szükséges azonnal megbontanom!
![]()
Nagyon szívesen, remélem tetszett a minta! 🙂
Idézet tőle: Loach ekkor: 2026.03.11., 9:51 de.Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.10., 12:10 du.Reméljük valamilyen formában majd azért szélesebb utat is talál magának a közeg, hogy megossza ha jut valakinek palack:)
Nekem alapvetöen úgy tünik, hoyg lesz@rják…A marketing müködjön, a többit meg oldják meg a retailerek. 🙁
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.03.10., 12:10 du.Reméljük valamilyen formában majd azért szélesebb utat is talál magának a közeg, hogy megossza ha jut valakinek palack:)
Nekem alapvetöen úgy tünik, hoyg lesz@rják…A marketing müködjön, a többit meg oldják meg a retailerek. 🙁
Idézet tőle: Csízik Tamás – BPWT ekkor: 2026.03.12., 1:31 du.Attól függ, hogy kap-e allokációt a hazai forgalmazó, azaz a Fine Brands Company. Nem tudom, ott mennyire működik az, hogy aki a kis piacok közül jobban könyököl, az kap is, de szerintem ekkora cégeknél keményen KPI-ok meg sales adatok döntenek dolgokról. Meg kapcsolatok.
Attól függ, hogy kap-e allokációt a hazai forgalmazó, azaz a Fine Brands Company. Nem tudom, ott mennyire működik az, hogy aki a kis piacok közül jobban könyököl, az kap is, de szerintem ekkora cégeknél keményen KPI-ok meg sales adatok döntenek dolgokról. Meg kapcsolatok.
Alistair Walker Whisky Company
Auldecole Spirits
Blackadder
C.Dully Selection
Chorlton Whisky
WhiskyAGE
Woodrow’s of Edinburgh