A raktár kinyílt
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2025.11.15., 9:03 de.Megérkeztek a Woodrow’s of Edinburgh cuccai, Leith egyik raktárnegyedéből, a Jane Street zegzugos világából.
Elsőre talán azt hiszed, egy a sok közül. De a jelen és a jövő egyik meghatározó edinburghi független palackozóját tartod a kezedben, a poharadban.
Melyikre mozdultál?
Megérkeztek a Woodrow’s of Edinburgh cuccai, Leith egyik raktárnegyedéből, a Jane Street zegzugos világából.
Elsőre talán azt hiszed, egy a sok közül. De a jelen és a jövő egyik meghatározó edinburghi független palackozóját tartod a kezedben, a poharadban.
Melyikre mozdultál?
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.01.28., 8:24 de.Jelezzük időben, hogy a 16 éves, brutális erőben lévő Glentauchers palackozásnak “van egy párja”..A következő adaggal érkezik. Igen jó móka lesz összeméri a kettőt..
A jelenlegi palack a kínálatban ha kifut, kifut, nem lesz pótlása előreláthatólag. Szóval ha van tervek egy Glentauchers Woodrow’s duellre, akkor mozduljon rá időben amíg van elérhető..
Jelezzük időben, hogy a 16 éves, brutális erőben lévő Glentauchers palackozásnak “van egy párja”..A következő adaggal érkezik. Igen jó móka lesz összeméri a kettőt..
A jelenlegi palack a kínálatban ha kifut, kifut, nem lesz pótlása előreláthatólag. Szóval ha van tervek egy Glentauchers Woodrow’s duellre, akkor mozduljon rá időben amíg van elérhető..
Idézet tőle: Bálint Tornai ekkor: 2026.02.26., 2:40 du.Rá vagyok pörögve a tauchersekre, még nem vettem rá magam ezekre a tételekre, de kellene. Most megyek majd Edinburgh-ba, biztos be fog figyelni pár tételük legalább kóstilásra.
Rá vagyok pörögve a tauchersekre, még nem vettem rá magam ezekre a tételekre, de kellene. Most megyek majd Edinburgh-ba, biztos be fog figyelni pár tételük legalább kóstilásra.
Idézet tőle: Whiskycentrum ekkor: 2026.02.26., 4:24 du.Idézet tőle: Bálint Tornai ekkor: 2026.02.26., 2:40 du.Rá vagyok pörögve a tauchersekre, még nem vettem rá magam ezekre a tételekre, de kellene. Most megyek majd Edinburgh-ba, biztos be fog figyelni pár tételük legalább kóstilásra.
Látod, ma már Edinburghba se kell jönni ha Woodrow’s cuccokat akarsz;) az utolsó palack van fent a Glentauchers-ből, es ennek jön majd a “párja”.
Idézet tőle: Bálint Tornai ekkor: 2026.02.26., 2:40 du.Rá vagyok pörögve a tauchersekre, még nem vettem rá magam ezekre a tételekre, de kellene. Most megyek majd Edinburgh-ba, biztos be fog figyelni pár tételük legalább kóstilásra.
Látod, ma már Edinburghba se kell jönni ha Woodrow’s cuccokat akarsz;) az utolsó palack van fent a Glentauchers-ből, es ennek jön majd a “párja”.
Alistair Walker Whisky Company
Auldecole Spirits
Blackadder
C.Dully Selection
Chorlton Whisky
WhiskyAGE
Woodrow’s of Edinburgh