Barion Pixel

Fórum

Fórum navigációs elemek – Ön itt van:FórumFórum: Függetlenség!Jane StreetA raktár kinyílt
Ahhoz, hogy hozzászólást írj, kérlek !

A raktár kinyílt

Megérkeztek a Woodrow’s of Edinburgh cuccai, Leith egyik raktárnegyedéből, a Jane Street zegzugos világából. 

Elsőre talán azt hiszed, egy a sok közül. De a jelen és a jövő egyik meghatározó edinburghi független palackozóját tartod a kezedben, a poharadban.

Melyikre mozdultál?

Jelezzük időben, hogy a 16 éves, brutális erőben lévő Glentauchers palackozásnak “van egy párja”..A következő adaggal érkezik. Igen jó móka lesz összeméri a kettőt..

A jelenlegi palack a kínálatban ha kifut, kifut, nem lesz pótlása előreláthatólag. Szóval ha van tervek egy Glentauchers Woodrow’s duellre, akkor mozduljon rá időben amíg van elérhető..

Rá vagyok pörögve a tauchersekre, még nem vettem rá magam ezekre a tételekre, de kellene. Most megyek majd Edinburgh-ba, biztos be fog figyelni pár tételük legalább kóstilásra.

Idézet tőle: Bálint Tornai ekkor: 2026.02.26., 2:40 du.

Rá vagyok pörögve a tauchersekre, még nem vettem rá magam ezekre a tételekre, de kellene. Most megyek majd Edinburgh-ba, biztos be fog figyelni pár tételük legalább kóstilásra.

Látod, ma már Edinburghba se kell jönni ha Woodrow’s cuccokat akarsz;) az utolsó palack van fent a Glentauchers-ből, es ennek jön majd a “párja”.

Termékeink brandek szerint

Alistair Walker Whisky CompanyAlistair Walker Whisky Company Auldecole SpiritsAuldecole Spirits BlackadderBlackadder Blind SummitBlind Summit C.Dully SelectionC.Dully Selection Chorlton WhiskyChorlton Whisky Decadent DrinksDecadent Drinks Keeble Cask (Fragrant Drops)Keeble Cask (Fragrant Drops) The RootsThe Roots WhiskyAGEWhiskyAGE Woodrow's of EdinburghWoodrow’s of Edinburgh